Bugün ne yaptım?

Diyemiyorum çünkü 2 gün önce yumurta beyazı vermeye başladım artık gün aşırı yaptığım pambık gibi kekler mazide kalacak
Hadi ya o kekler sana enerji veriyordu bize de ilham uzun zamandır kek yapmasam da en son yaptığım faciaydi zaten

Yaşına yaklaştı tabi hazırlıklar filan

Biri tamam da 2'si birden zehirlemesin bacim :)
Yani o kadar ileriye gitmesek mi..
Le Cola'nin arkasinda yaziyor zaten...
Sasilik\korluk yapma ihtimali var seklinde :\
Aboo ciddi mi genelde lavoboya dökülüyor da öğrencilerden içen olursa uyarayım

Hadi ya o kekler sana enerji veriyordu bize de ilham uzun zamandır kek yapmasam da en son yaptığım faciaydi zaten

Yaşına yaklaştı tabi hazırlıklar filan
İlk evlendigimiz sene, yani M.Ö 2. yy da ayy neler neler yapıyordum kekler kurabiyeler browniler cheesecake ler sekerpareler berlinerler, üstelik de evlenmeden önce hayatimda kek cirpmamis insandım internet ne güzel şey

Valla inanır misin hiçbir hazırlığım yok, sadece bir iki balonlu malonlu süs aldım. Doğumgünü için aldığım elbise büyükmüş, evdekilerden bişey bakarım. Bir de ufak pasta yaptiririz. Zaten evde olucaz. Covid de geçirdikten sonra şimdi kimseyle kapalı ortamda olmak istemiyorum. Kayinvalidemlere de görüntülü bı el sallariz bitti gitti. Zaten çocuk doğduğunda bı çeyrek taktı. İlk ve tek torunu. Ondan beridir giciksiligim gecmiyore

Neler yaptım?

Bütün evi topladım, süpürdüm.
Katlanmış çamaşır vardı yerleştirdim.
Post yolluklari ve koltuk örtülerini kaldırdim.
Mutfağı topladim,kumpir için patates i ocağa koydum pişiyor.

Ama hala işlerim bitmedi.
Yine de ev derli toplu benim ruhum da derlendi toplandı sanki.

Oğlanın odasına kitaplık astık tekrardan.Daha önce kaldırmıştık.Hem oyuncakları hem test kitaplarını koymak için.

Yetişir ise
Sınav okuycam
Çamaşır katliycam,yerleştircem.

Berliner hiç tatmadım.
Ben de çok şey sonradan öğrendim.

Pandemi benim için öğrenmek için ortam oldu baya.

İnternet kesinlikle kullanmasını bilene on numara.

Sakin olur sen de yorulmazsin

Berliner hiç tatmadım.
Ben de çok şey sonradan öğrendim.

Pandemi benim için öğrenmek için ortam oldu baya.

İnternet kesinlikle kullanmasını bilene on numara.

Sakin olur sen de yorulmazsin
Berliner nasıl biliyo musun, hani lokma dökerler ya, hah işte o lokmanin içine krema ya da marmelat konmuş halı asla damak tadıma uymuyo

Soyle biraz kalabalık olsun isterdim, diyelim sevdiğimiz yakın akrabalarla mesela toplam 20 25 kişi. Açık havada. Hava tam bahar havası, tatlı bir esinti ve çiçek kokuları burnuna geliyor insanin.. ben etekleri uçuşan efil efil bir yazlık elbise giymişim, hafif makyaj yapmışım, saçlarım kısa dalgalı, kulağımda my husbandimin sevgiliyken aldığı minik pırlanta küpeler, ayağımda da dolgu topuk sandaletler, bir de üzerime Viktor rolf flower bomb boca etmişim, off off havalara gel

hayaller Paris, hayatlar Kırşehir

Ayyy ne güzel hayal o ya

Bir gün gerçek olur ben de oğlumun doğumgününü 2 yıldır mesire alanında yapmak istiyordum ama kısmet olmadı bu sene inşallah öyle yapmak istiyorum. Haziranda akşama doğru 4-5 gibi güzel olur hem çocuklar da eğlenir diye plan yapıyorum bakalım bu sene tutacak mi

Kafkanin durusmasina son 6 koltuk kala aldim bileti..
Gerci 2 perde..2 saate yakin surer ama olsun..
Kendi sehrimdeki tiyatro etkinliginden haberim yokmus,saolsun kullanicilardan biri paylasti da fark etmis olduk..
Soyle bir gideyim,dekordur oyunculuktur bir gozlemliyeyim..
Size de fikirlerimi aktarayim..Halktan bir gozle degerlendireyim :)

Son düzenleme:
Ne güzel olur mikancim kalabalık mi dusundun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…