Bugün ne yazık ki hiç motivasyonum yok, bişey yapmiycam. isteyen şok tan topkek alsın yesin valla
Evet haklısın.yorgunum. Eşimle de gerildik, ikimiz de uykusuz tahammülsüz olunca
Yumurta beyazı biraz biriksin daha güzel kabarır diyosunBugün ne yazık ki hiç motivasyonum yok, bişey yapmiycam. isteyen şok tan topkek alsın yesin valla
İşte en sevdigim cvp tarzi..Bugün ne yazık ki hiç motivasyonum yok, bişey yapmiycam. isteyen şok tan topkek alsın yesin valla
Sevimliligin hudutlarini isitsel ve gorsel anlamda zorlayan, cekici,delici(dusunce bazinda),ic giciklayaci bir yapim oldugundan dolayi bagimlilik yapiyor olabilirim..SayYouLoveMe özledim valla seni bugün göremeyince kahve gibi bağımlılık yapıyon Bugun zaten kahvem yarım kaldı tam içemedim.
Severim deliyiiiAnkarali Turgut'tan Fidayda dinlerken,Freud'den Uygarligin Huzursuzlugu'na goz gezdirmek..
Nasil bir nuans bu.. :)
Freud : "insan türünün hayvansal durtuleri ile toplum arasında bir savas var" derken
Ankarali Turgut : "Vaaaoogrrolll kocum,Al Amcasi,al dayisi,vur ustunu..Helehh helehh heleghh" seklinde name yapiyor
Yahu senden baska da seven yok..Severim deliyiii
Geriye donup okuyunca Kendimi Adnan Oktar gibi betimlemem..Sevimliligin hudutlarini isitsel ve gorsel anlamda zorlayan, cekici,delici(dusunce bazinda),ic giciklayaci bir yapim oldugundan dolayi bagimlilik yapiyor olabilirim..
Belirli bir yasin altina uygun degilim..Ama buradakilerin de oyle bir problemi yok anladigim kadariyla
Hastasıyız bebeSevimliligin hudutlarini isitsel ve gorsel anlamda zorlayan, cekici,delici(dusunce bazinda),ic giciklayaci bir yapim oldugundan dolayi bagimlilik yapiyor olabilirim..
Belirli bir yasin altina uygun degilim..Ama buradakilerin de oyle bir problemi yok anladigim kadariyla
Yine nolduYahu senden baska da seven yok..
İnsanlar benimle didismek icin yer ariyor resmen :\
Acaba yazdiklarim mi anlasilmiyor,ben mi anlatmakta gucluk cekiyorum cozemedim. :)
Sen başka yerlere gitme kuzum kurtYahu senden baska da seven yok..
İnsanlar benimle didismek icin yer ariyor resmen :\
Acaba yazdiklarim mi anlasilmiyor,ben mi anlatmakta gucluk cekiyorum cozemedim. :)
Aliskinim ben..el bana ben eleYine noldu
Bacim sana 5'dir soyluyorum,tirpandan korkan bir yapim mi var.. :)Sen başka yerlere gitme kuzum kurtkapar .
Mune tırpanliyla kovalar ,sonra mapus yolu gozletme bize
İçinde kalmasın açAliskinim ben..el bana ben ele
Bdy seklinde bir baslik dusunuyorumm
Bir derdim yok..
tuzu kurulari gorelim
Cidden bir dusundum..
Yav sana problem olmaz da biz özlerizBacim sana 5'dir soyluyorum,tirpandan korkan bir yapim mi var.. :)
Olacak olur zaten...
Polemik cis gibidir,geldi mi tutamazsin :)
Mika..Gel pisi pisi..Yav sana problem olmaz da biz özleriz@mikan im da dedi ya geçen banlanirsan biz özleriz diye bizi de düşünmüyon
Not emojiden rahatsız olduysan söylemuhabbetimize binaen yani