Ortası en iyisi ya ne abartılı mutlu görünen hayat ne de fazla melankoliYazın aradığında ve ben gorseldeki gibi bir lohusayken
Bkz :
Eki Görüntüle 3037971
Hah işte o zaman aradığında bana günlük yaşam aktivitelerini siralardi, her sabah kızıyla sitenin havuzuna inip yuzdugunu, evde kek yaptıklarını ya da birazdan anne kiz alışverişe çıkacaklarını, ya da sevgililer günunde çocuğu babaannelerine bırakıp kaş a gideceklerini falan
Genelde konuşmaları hep bu şekilde oluyor. Ben de son üç dört defadır aradığında açmadım. Mesajla donmustum çünkü onu dinleyecek kadar bu hayatı sevmiyorumdün artık açayım dedim ama yine aynı şeyler. Kızı anaokuluna başlamış, çok akilliymis adını yazmayı öğrenmiş, babannesi buna sürekli altın küpe bileklik vs alıyormuş bla bla bla. Ben covid olduk diyorum o bana altın bileklik diyor. Shut the f*ck up
Son nöbetYemek yaptım, yatakları topladım, bulaşık mak.boşalttım. Mutfağı topladım. 1 makine çamaşır yıkanıyor. Son nöbetimi tuttum. Çok yorgunum
Yeni favorim minimal yasam..
Merak ettim zaten gezdim ben de peşindeYeni favorim minimal yasam..
Kadin durmus,durmus karganin kahvaltisi hakkinda bilgi sahibi olmak istemis..
Artik neden merak ettiyse..
Onu aydinlattim sabah,tek eylem..Minimal yasam :)
Yahu surekli ayni seyler ama konu basliklari farkli
Benım oğlum da hiç tombiş olmadı yemezdi sürekli hastaydıBugün hicbi şey yapmadım. Yine çocuk bütün vaktimi aldi. Anlamıyorum, evde iki kadınız ama ben öğle uykusu bile uyuyamıyorum. Hemen çocuğun yemek saati geliyor ara öğün saati geliyor. Annem de bir gönülden demiyor ki sen uyu ben yediririm. Tamam bı çok yemeği anca iki kişi yedirebiliyoruz, birimiz yediriyor birimiz oyun yapıyor çünkü başka türlü yemiyo. Covid ve idrar yolu enfeksiyonu olduğu ay hiç kilo almadi. Normalde kilosu ortama giderken bir ay geriye düştük. Ona da canımı sıktım. Tombiş tontik bı çocuk olmayacak orası belli. İnce narin bir kızama yine de her anne gibi kilo konusunu kafaya takıyorum. Neyse yeter ki sağlığı yerinde olsun, gelişimi vs yolunda ilerlesin, gerisi boş..
GünaydınGünaydın
Hadi enerji sinerji akşam 22.30 da yatıp sabah 6.30 da kalmış 8 saat mışıl mışıl uyumuş bir Sudem var karşınızda
Lizz duymasın
SayYouLoveMe kahve sana gelsin
Eki Görüntüle 3038717
Sınav sorularını okuyorum, kahvemi içtim.
Sabah oğlana kendime sandviç yaptım, kahvaltı da ettim.
Sakin ve dinginim şükür
Sizler nasılsınız?
Neler yapılacak?
Benim evde yine işler bitmedi.
Çamaşır katlama yerleştirme işi var.
Süpür sil yaparım bir de.
Hazır başlamıştım topiğin de bir tozunu alayım.
Siz gelince temiz olsun.
Ayır ortalık ferahliyor bayaGünaydın
Kolay gelsin işler çok desene
Ben dün öğlen uyudum
Sonra aksam 10 da yattım tekrar uyudum
Sürekli bir uyku halim var
Sabah sporumu yaptım
Kahvaltımı yaptım
Yemek yapmayacam dünden var
Belki bir süpürme yaparım
Oğlumun dolabına bakacam senden aklıma geldi
Küçülenleri ayıracam
Şimdilik böyle
Kitaba ben de tekrar başlayacağımGünaydınlar
Bugün de tam gün okuldayım. Eve gidince yatakları ve mutfağı toplayıp yemek yaparsam şükredeceğim
Bi de makineye çamaşır atarım.
Katlanacak bir sürü çamaşır da var.
Kitap okuma sekteye uğradı.
Spor da öyle.
Toparlanırım inşallah, hava o kadar güzel ki ama enerjm yüksek olsa da sürekli bir uyku halim var