Bugün ne yaptım?

Ben de 25te evlendim gerçi

Okullu çocuğu olanlar anlar sınav haftasındayız
Yani bugün ne yaptık ders çalıştık , yazılıya hazırlandık
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

SayYouLoveMe Allah annene babana uzun sağlıklı ömürler versin

Mesajım yarım kaldı . Telefon baga girdi aç kapat yaptım o ara tatlıyı ocağa ,çayı ocağa koydum ,anca geldim.

Diğer 37 yaşında olan arkadaş" babamı nasıl bırakıp evlenecem "dedi ,evlenmekten çekindi.Kiz düğün yaptıktan sonra babası Hakk'ın rahmetine.Sanki adam son görevini yapıp, gözü arkada gitmedi.Arkadas hemen çocuk patlattı.

Bu arada 40 yasinda ve 37 yaşında evlenen arkadaşların ikisinin de kocalari gayet eli yüzü düzgün ,yakışıklı adamlar.Boyu poşu yerinde.

Yani diyeceğim o ki anne baba yok bu kızların nerdeyse yapayalnız kaldığı zamanda bile istediği kişi karsisina çıktı

Lizz in dediği gibi kısmet işi.Vakti saati yok yani.Aniden gelişiyor.

Son düzenleme:
sudem34 ve Lizz gerçekten aniden oluyor, neye uğradığını şaşırıyor insan.
Benim böyle hızlı evlenmeme hala arkadaşlarım çok şaşırır. Çünkü gerçekten hiç bir zaman evlilik hayalim olmadı, başına buyruk bir insandım hatta bir çok konuda da beceriksiz evlenip bu sorumluluğu alacak bir yapım yoktu ve çok seçiciydim. Aşık olduğumu hayal ederdim ama sonu hayallerimde bile evliliğe varmazdı
Hala eski arkadaşlarla konuşurken derler sen nasıl evlendin bi de çocuk yaptın derler yani. Grupta en son ben evlenirim diye düşünürdük hepimiz ilk ben evlendim

Biz de de ilk ben evlendim ya şaka gibi hızlı Gonzalez

Emine bederi tanimandan az çok tahmin ettim aynı nesil olduğumuzu ama enerjin daha genç duruyor

Doğru insan hayatına girdiğinde kaç yaşında olduğunun kaç gösterdiğinin falan hiçbir önemi kalmayacak inan ki. Seni her halinle sevecek..

Beni de soranlar tek tuktu oysa ben kendimi tam evlenilecek kız gibi görüyordumeğitimli, kültürlü,eliyuzu düzgün, hanimhanimcik ( yazar burada oldukça mütevazi davranıp kişisel niteliklerini fazla ön plana çıkarmamistir)

30 Mart
5021 adım attım.
Erken yatıp mümkün olduğunca geç kalktım,öğlen tekrar uyudum,akşam yine erken yattım.Hayirdir inşallah uyumaya doyamıyorum

Ben en son böyle olduğumda hamile olduğumu öğrendim ki hiç ihtimal vermiyordum aklıma bile gelmemişti
Ben onu her ay aceba diyorum ama 10 Mart sat tarihi bu durumda 24 Mart anca ovulasyon olur.
Ben bir haftadır böyleyim.
Bir de bahar alerjisi daha mantıklı.
Misafir vardı çünkü hangi ara olsun

Tünaydın
Öyle yorgundum ki bugün.
Mezuniyet albüm çekimi vardı.
Oğlum ve ben sabah sabah süslendik.
Kaç saat okulda onla geçti.

Şimdi fırına geldim

Günaydın

07.00 da kalktım. Çocuğun altını değiştir, vitaminlerini ver, salonu toparla kahvaltı yap derken tekrar yatamadım.

10 gibi sincapin kahvaltısını hazırlayıp yedirdim.

1 makine bebek çamaşırı attım yıkamaya. Evi hala supurmedim. Enteresan şekilde vücudum supurmeye direniyor sanki erteledikce erteliyorum. Annem desen onda da iş yok. Keşke şöyle haftada bir gelen bir yardımcim olsa. Ama pandemiden dolayı kimseyi eve sokmak istemiyorum.

Dün bir akrabamizin kızı aradı. Onun da 4 5 yaşlarında bir kızı var. Habire kendi hayatını anlatti böyle öve öve. Beni dinlemedi bile.. En sevmediğim insan tipi hi hi, en güzel senin hayatın, perfect life. Ok.

Ne anlatıyor misal

Yardımcı olacak şeylerse dinlemek güzel de
Ben şöyle mükemmel anne ve eşim böyle mükemmel insanım dediğinde insan buz gibi soğuyor
Benim kuzen vardı vardı diyorum çünkü görüşmüyorum kendime yaptığım güzel iyiliklerden biri
Tek özelliği beyaz teniydi
Olayı hep oraya getırırdı
Hava güneşli desen ben beyazım hemen kızarırım
Başım ağrıyor desen ben beyazım hemen başım ağrır

Yazın aradığında ve ben gorseldeki gibi bir lohusayken

Bkz :

Hah işte o zaman aradığında bana günlük yaşam aktivitelerini siralardi, her sabah kızıyla sitenin havuzuna inip yuzdugunu, evde kek yaptıklarını ya da birazdan anne kiz alışverişe çıkacaklarını, ya da sevgililer günunde çocuğu babaannelerine bırakıp kaş a gideceklerini falan

Genelde konuşmaları hep bu şekilde oluyor. Ben de son üç dört defadır aradığında açmadım. Mesajla donmustum çünkü onu dinleyecek kadar bu hayatı sevmiyorum dün artık açayım dedim ama yine aynı şeyler. Kızı anaokuluna başlamış, çok akilliymis adını yazmayı öğrenmiş, babannesi buna sürekli altın küpe bileklik vs alıyormuş bla bla bla. Ben covid olduk diyorum o bana altın bileklik diyor. Shut the f*ck up

Çok haklısın gerçekten bunları öğrenınce sana ne fayda sağlayacak

Biraz görgüsüzce yaptığı
Açma uzun süre anlar belki yaptığını

Sorarsa da mükemmel hayatını dinlemek için hazır olmayı bekledim dersin
Yada beyaz tenliyim çabuk etkileniyorum herseyden dıyebılırsın

Valla bu beyaz tenlilik şeysi çok orjinalmis, ilk kez duyuyorum arada ben de kullanayım bari

Hadi ya övünecek ne bulurlar ki pozitifliği tutmuştur fifty fifty bence çoğunun hayatı ,ben 4/4 lük görmedim

Ne özgüven arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…