Ben de 25te evlendim gerçiÇocuk gerçekten enerjiyi alıyor.kendini ikinci plana atmak, arafta kalmak ,eski hayata özlem.
Bencede çok erken aslındaSayYouLoveMe dediği gibi düşünürdüm biraz çalışır sonra evlenirim derdim ama kısmet böyleymiş .Kendi düşünceme göre bile erkendi yani.
25 de ilk çocuk demiştim 27 de oldu mesela.
Yapıyla da ilgili belki.Cok anaç bir yapım yok gibi geliyor bana.
Ama söylediklerinde çok haklısın.
Allah zihin açıklığı versinOkullu çocuğu olanlar anlar sınav haftasındayız
Yani bugün ne yaptık ders çalıştık , yazılıya hazırlandık
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amin kolay gelsinOkullu çocuğu olanlar anlar sınav haftasındayız
Yani bugün ne yaptık ders çalıştık , yazılıya hazırlandık
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Biz de de ilk ben evlendim ya şaka gibi hızlı Gonzalezsudem34 ve Lizz gerçekten aniden oluyor, neye uğradığını şaşırıyor insan.
Benim böyle hızlı evlenmeme hala arkadaşlarım çok şaşırır. Çünkü gerçekten hiç bir zaman evlilik hayalim olmadı, başına buyruk bir insandım hatta bir çok konuda da beceriksiz evlenip bu sorumluluğu alacak bir yapım yoktu ve çok seçiciydim. Aşık olduğumu hayal ederdim ama sonu hayallerimde bile evliliğe varmazdı
Hala eski arkadaşlarla konuşurken derler sen nasıl evlendin bi de çocuk yaptın derler yani. Grupta en son ben evlenirim diye düşünürdük hepimiz ilk ben evlendim
Emine bederi tanimandan az çok tahmin ettim aynı nesil olduğumuzu32,yahu gostermiyormuyum..Su yazdiklarimdan hic olusmadi mi zihninde:)
Hatta millete sordugumda 35 ve uzerisin diyorlar :)
Zaten buyuk gosteriyorum,bir darbe de oradan..
Kismet evet de yani bir sorsunlar,bir ilgi olsun,bende bir havaya gireyim yok yani :)
Ben en son böyle olduğumda hamile olduğumu öğrendim30 Mart
5021 adım attım.
Erken yatıp mümkün olduğunca geç kalktım,öğlen tekrar uyudum,akşam yine erken yattım.Hayirdir inşallah uyumaya doyamıyorum
Ben onu her ay aceba diyorum ama 10 Mart sat tarihi bu durumda 24 Mart anca ovulasyon olur.Ben en son böyle olduğumda hamile olduğumu öğrendimki hiç ihtimal vermiyordum aklıma bile gelmemişti
Ne anlatıyor misalGünaydın
07.00 da kalktım. Çocuğun altını değiştir, vitaminlerini ver, salonu toparla kahvaltı yap derken tekrar yatamadım.
10 gibi sincapin kahvaltısını hazırlayıp yedirdim.
1 makine bebek çamaşırı attım yıkamaya. Evi hala supurmedim. Enteresan şekilde vücudum supurmeye direniyor sankierteledikce erteliyorum. Annem desen onda da iş yok. Keşke şöyle haftada bir gelen bir yardımcim olsa. Ama pandemiden dolayı kimseyi eve sokmak istemiyorum.
Dün bir akrabamizin kızı aradı. Onun da 4 5 yaşlarında bir kızı var. Habire kendi hayatını anlatti böyle öve öve. Beni dinlemedi bile.. En sevmediğim insan tipihi hi, en güzel senin hayatın, perfect life. Ok.
Yazın aradığında ve ben gorseldeki gibi bir lohusaykenNe anlatıyor misal
Yardımcı olacak şeylerse dinlemek güzel de
Ben şöyle mükemmel anne ve eşim böyle mükemmel insanım dediğinde insan buz gibi soğuyor
Benim kuzen vardı vardı diyorum çünkü görüşmüyorum kendime yaptığım güzel iyiliklerden biri
Tek özelliği beyaz teniydi
Olayı hep oraya getırırdı
Hava güneşli desen ben beyazım hemen kızarırım
Başım ağrıyor desen ben beyazım hemen başım ağrır
Çok haklısın gerçekten bunları öğrenınce sana ne fayda sağlayacakYazın aradığında ve ben gorseldeki gibi bir lohusayken
Bkz :
Eki Görüntüle 3037971
Hah işte o zaman aradığında bana günlük yaşam aktivitelerini siralardi, her sabah kızıyla sitenin havuzuna inip yuzdugunu, evde kek yaptıklarını ya da birazdan anne kiz alışverişe çıkacaklarını, ya da sevgililer günunde çocuğu babaannelerine bırakıp kaş a gideceklerini falan
Genelde konuşmaları hep bu şekilde oluyor. Ben de son üç dört defadır aradığında açmadım. Mesajla donmustum çünkü onu dinleyecek kadar bu hayatı sevmiyorumdün artık açayım dedim ama yine aynı şeyler. Kızı anaokuluna başlamış, çok akilliymis adını yazmayı öğrenmiş, babannesi buna sürekli altın küpe bileklik vs alıyormuş bla bla bla. Ben covid olduk diyorum o bana altın bileklik diyor. Shut the f*ck up
Valla bu beyaz tenlilik şeysi çok orjinalmis, ilk kez duyuyorumÇok haklısın gerçekten bunları öğrenınce sana ne fayda sağlayacak
Biraz görgüsüzce yaptığı
Açma uzun süre anlar belki yaptığını
Sorarsa da mükemmel hayatını dinlemek için hazır olmayı bekledim dersin
Yada beyaz tenliyim çabuk etkileniyorum herseyden dıyebılırsın
Hadi ya övünecek ne bulurlar kiGünaydın
07.00 da kalktım. Çocuğun altını değiştir, vitaminlerini ver, salonu toparla kahvaltı yap derken tekrar yatamadım.
10 gibi sincapin kahvaltısını hazırlayıp yedirdim.
1 makine bebek çamaşırı attım yıkamaya. Evi hala supurmedim. Enteresan şekilde vücudum supurmeye direniyor sankierteledikce erteliyorum. Annem desen onda da iş yok. Keşke şöyle haftada bir gelen bir yardımcim olsa. Ama pandemiden dolayı kimseyi eve sokmak istemiyorum.
Dün bir akrabamizin kızı aradı. Onun da 4 5 yaşlarında bir kızı var. Habire kendi hayatını anlatti böyle öve öve. Beni dinlemedi bile.. En sevmediğim insan tipihi hi, en güzel senin hayatın, perfect life. Ok.
Ne özgüven arkadaşNe anlatıyor misal
Yardımcı olacak şeylerse dinlemek güzel de
Ben şöyle mükemmel anne ve eşim böyle mükemmel insanım dediğinde insan buz gibi soğuyor
Benim kuzen vardı vardı diyorum çünkü görüşmüyorum kendime yaptığım güzel iyiliklerden biri
Tek özelliği beyaz teniydi
Olayı hep oraya getırırdı
Hava güneşli desen ben beyazım hemen kızarırım
Başım ağrıyor desen ben beyazım hemen başım ağrır
Çok haklısın gerçekten bunları öğrenınce sana ne fayda sağlayacak
Biraz görgüsüzce yaptığı
Açma uzun süre anlar belki yaptığını
Sorarsa da mükemmel hayatını dinlemek için hazır olmayı bekledim dersin
Yada beyaz tenliyim çabuk etkileniyorum herseyden dıyebılırsın