Bugün ne yaptım?

Günaydınlar
Kargalar kahvaltı yapmadan uyandık ama hava o kada güzel ki
Minnoşumla kahvaltı yaptık
Sonra ben çocukların nevresimini yıkadım.
Miniğimi parka götürdüm, ordan markete uğradık eve gelip banyo yaptık.
Komşum hastaydı geçmiş olsuna geçtik 1 saat.
Şimdi Özgür kuşum uyudu ben de uyku moduna geçtim

Dönem filmlerini, dizilerini çok seviyorum Bir seçme şansım olsaydi Viktoryen dönemde İngiltere'nin bir kırsalında yaşamak isterdim. Kadın erkek ilişkileri, adabı muaşeret kurallari, incelikler, kadınların çay ve kurabiye saati, piyano ve dikis dersleri, gündelik hayatın dinginliği, sadeliği hepsi bana huzur veriyor

Eger bir yazar olsaydım, Jane Austen olurdum

Aşk ve gururun yazarıydı dimi
Aynı dönem mi bilmiyorum ama anne with an e deki dönem de bana çok çekici geliyor

Aşk ve gururun yazarıydı dimi
Aynı dönem mi bilmiyorum ama anne with an e deki dönem de bana çok çekici geliyor
Evet. Aşk ve gurur, Emma, mansfield park, ikna ve northanger manastırı. Romanlarinda kahramanları hep mutlu sona ulaşır, mutlu evlilikler yapar. Ama kendisi gerçek hayatında hiç evlenmemiş ve İngiltere'nin bir kırsalında çok ufak bir alanda yaşamış. 41 yaşında da bu dünyadan ayrılmış..

Anne with an e dönem olarak Viktoryen dönemden daha sonrasi bir tarihte geçiyor muhtemelen. O da çok tatlı bir diziydi ama kızın aşırı pozitifliği beni baydı bı sure sonra, bıraktım

İkna roman inceleme dersinde okutulan romanıydı evet kız çok pozitif, izleyecek olan ergenler için iyi olabilir benim 8. Sınıf öğrencileri inanılmaz olumsuz, hayattan bıkmış, dünyanın yükünü taşır gibiler keşke biraz anne e benzeseler

Valla simdiki nesil bı acaip ama anne de yani insanı pozitifliğiyle zehirler toksik pozitif bı kiz neyse sonunda aşkını itiraf etti de rahatladık 546481 bolum sonra ahh Gilbert, benim üzümlü kekim

Evet evet çok iyiyim

Bugun yemek yapmıyorum
Oğlum gelince baskete götürecem onu

Sonra da markete gideceğim

Sen neler yapacaksın
Dunden 15 bine yakın adım atınca öyle bir hamlamışım ki bir de bugün nobetciydim .

eve geldim güzel bir öğlen kahvaltısı ardından miss gibi bir uyku üstüne bir de duş değmeyin keyfime şimdi de ananaslı yeşilçay içiyorum

Yemeğim yok henüz karar vermedim.
Tatlım da yok ayva tatlısı yapabilirim

Havaların ısınması hepimize iyi geldi

Benim de korku temali dizi-film yahut kitap takintim var...
Hem korkuyorum hem de izlemeden yapamiyorum :)
Sana da DownTown Abbey'i onerebilirim

Evet ya senin aşırı pozitiflere alerjim vardı daha önce konuşmuştuk

Benimkiler 10 yaşında hayat pahalılığından dem vuruyorlar

Amerikan futbolu mu o..
Aslinda yuzme de olur
Cocuk buyudugunde bir icim su olur.
Kizlar birakmaz pesini.
Diğer fulbol topu emojisi yoktu emoji seven sudem emojisiz bırakmaz

3 sene önce yazdırmıştik futbol kulübünü bir takımın küçük yaş grubu işte .
Şimdi tekrar devam edecek.

Alerjisi var ya ciğerleri açılsın diye gönderiyoruz.

Nefes borusu dar olduğu için.

Kız masallah oğlum çok yakışıklı kendi sipam diye değil babası da yakışıklı yoksa almazdım

Kız masallah oğlum çok yakışıklı kendi sipam diye değil babası da yakışıklı yoksa almazdım
Simdi cocuk yuzme alamaz mi ?
Alabilirse ona da gonderin zamaniniz varsa..
Bu yasta vucut ne yuklerseniz alir,kendimden biliyorum..
Omuzlari 15-16 olmadan AberCombie Mankenleri gibi olur..
Bak ne diyor bak,gozum acik gittim yakisikliyi kaptim diyor..
Simdi su insanlarin %90'i yalanci olmus..
Yok duygularina bakarim,vay dis gorunum onemli degil..
Yahu duygulara bak da disina da bakiyor bir insan..
Omuzlarina,gozlerine,dislerine..Poposuna bakiliyor yani..
Ben bakiyorum sahsen.. :\

Sipa dayanıksız biraz.
Okula bile yarım yamalak gitti bu yıl.
Bunu daha deniycez.
Çünkü Mayıs Nisan polenine alerjisi var.
Üstelik maçları açık sahada maskesiz yapıyorlar.

Benim en önemli kriterim yakışıklılıkti valla.
Benim için dış görünüş çok önemliydi o yaşlarda.
Önemsemem diyen mantık evliliği yapıyor olabilir zengin cömert biri ile konforlu bir hayatı seçmiş olabilir bilmiyorum.

Ama aşk evliliği de yıprattı beni.Mantigina çok bakmadan kedi gibi uyum sağladım.
Bir arkadaşım beni uyardı" bak boşver bu mantıklı değil ,güzellik ekmeğe sürülmez diğer kriterlerler pek uymiyor" demişti.Yasca benden büyük ve akılli bir kızdı.Ben ama yakışıklı diyip dinlemedim onu.

Kaç yaşında evlendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…