Aşk ve gururun yazarıydı dimiDönem filmlerini, dizilerini çok seviyorumBir seçme şansım olsaydi Viktoryen dönemde İngiltere'nin bir kırsalında yaşamak isterdim. Kadın erkek ilişkileri, adabı muaşeret kurallari, incelikler, kadınların çay ve kurabiye saati, piyano ve dikis dersleri, gündelik hayatın dinginliği, sadeliği hepsi bana huzur veriyor
Eger bir yazar olsaydım, Jane Austen olurdum
Evet. Aşk ve gurur, Emma, mansfield park, ikna ve northanger manastırı. Romanlarinda kahramanları hep mutlu sona ulaşır, mutlu evlilikler yapar. Ama kendisi gerçek hayatında hiç evlenmemiş ve İngiltere'nin bir kırsalında çok ufak bir alanda yaşamış. 41 yaşında da bu dünyadan ayrılmış..Aşk ve gururun yazarıydı dimi
Aynı dönem mi bilmiyorum ama anne with an e deki dönem de bana çok çekici geliyor
İkna roman inceleme dersinde okutulan romanıydıEvet. Aşk ve gurur, Emma, mansfield park, ikna ve northanger manastırı. Romanlarinda kahramanları hep mutlu sona ulaşır, mutlu evlilikler yapar. Ama kendisi gerçek hayatında hiç evlenmemiş ve İngiltere'nin bir kırsalında çok ufak bir alanda yaşamış. 41 yaşında da bu dünyadan ayrılmış..
Anne with an e dönem olarak Viktoryen dönemden daha sonrasi bir tarihte geçiyor muhtemelen. O da çok tatlı bir diziydi ama kızın aşırı pozitifliği beni baydı bı sure sonra, bıraktım
Valla simdiki nesil bı acaipİkna roman inceleme dersinde okutulan romanıydıevet kız çok pozitif, izleyecek olan ergenler için iyi olabilir benim 8. Sınıf öğrencileri inanılmaz olumsuz, hayattan bıkmış, dünyanın yükünü taşır gibiler keşke biraz anne e benzeseler
Amerikan futbolu mu o..oğlumu futbolayazdırdım.
Dunden 15 bine yakın adım atıncaEvet evet çok iyiyim
Bugun yemek yapmıyorum
Oğlum gelince baskete götürecem onu
Sonra da markete gideceğim
Sen neler yapacaksın
Tünaydınlar
Dün evde iş yapmadım. Çocuk bütün vaktimi aldi.
Yemek olarak sadece kıymalı bezelyeyle bulgur pilavı yapmıştım. Bugüne yetmez. Yemek yapasim yok, bizim bey aperatif biseyler hazırlayacak gelince
Sabah baby sincap 1 saat kadar kucağımda uyudu, ben de ne yapsam da değerlendirsem dedim, biraz netflixde bakındım. Bridgerton a başladımhoş, çerezlik bir dizi, devam edicem fırsat oldukça.
Bikac alışveriş yaptım internetten. Sincapin anı defteri doluyor 12. Ayın sonunda. 1 3 yaş arası için hoş bir günlük buldum onu sipariş ettim. Carioca nin mum boyalarindan aldım. Çocuğun sade yağı az kalmıştı, bu sefer büyük boyunu söyledim, pilavlara da koyucam muhtesem bişey
Ev supurulcek artık yapmam lazım sürekli erteliyorum.
Elbise dolabını elden geçirmek istiyorum ama vakit yok. yüzde 80 ini giymiyorum 2 yıldır. Aslında bir sürü şeyimi sadelestirmek istiyorum ama zaman yok bu sefer de.
Havaların ısınması hepimize iyi geldiGünaydınlar
Kargalar kahvaltı yapmadan uyandık ama hava o kada güzel ki
Minnoşumla kahvaltı yaptık
Sonra ben çocukların nevresimini yıkadım.
Miniğimi parka götürdüm, ordan markete uğradık eve gelip banyo yaptık.
Komşum hastaydı geçmiş olsuna geçtik 1 saat.
Şimdi Özgür kuşum uyudu ben de uyku moduna geçtim
Benim de korku temali dizi-film yahut kitap takintim var...Dönem filmlerini, dizilerini çok seviyorumBir seçme şansım olsaydi Viktoryen dönemde İngiltere'nin bir kırsalında yaşamak isterdim. Kadın erkek ilişkileri, adabı muaşeret kurallari, incelikler, kadınların çay ve kurabiye saati, piyano ve dikis dersleri, gündelik hayatın dinginliği, sadeliği hepsi bana huzur veriyor
Eger bir yazar olsaydım, Jane Austen olurdum
Evet ya senin aşırı pozitiflere alerjim vardı daha önce konuşmuştukEvet. Aşk ve gurur, Emma, mansfield park, ikna ve northanger manastırı. Romanlarinda kahramanları hep mutlu sona ulaşır, mutlu evlilikler yapar. Ama kendisi gerçek hayatında hiç evlenmemiş ve İngiltere'nin bir kırsalında çok ufak bir alanda yaşamış. 41 yaşında da bu dünyadan ayrılmış..
Anne with an e dönem olarak Viktoryen dönemden daha sonrasi bir tarihte geçiyor muhtemelen. O da çok tatlı bir diziydi ama kızın aşırı pozitifliği beni baydı bı sure sonra, bıraktım
Benimkiler 10 yaşında hayat pahalılığından dem vuruyorlarİkna roman inceleme dersinde okutulan romanıydıevet kız çok pozitif, izleyecek olan ergenler için iyi olabilir benim 8. Sınıf öğrencileri inanılmaz olumsuz, hayattan bıkmış, dünyanın yükünü taşır gibiler keşke biraz anne e benzeseler
Bridgerton bitsin ona da el aticamBenim de korku temali dizi-film yahut kitap takintim var...
Hem korkuyorum hem de izlemeden yapamiyorum :)
Sana da DownTown Abbey'i onerebilirim
Diğer fulbol topu emojisi yoktuAmerikan futbolu mu o..
Aslinda yuzme de olur
Cocuk buyudugunde bir icim su olur.
Kizlar birakmaz pesini.
Simdi cocuk yuzme alamaz mi ?Kız masallah oğlum çok yakışıklı kendi sipam diye değil babası da yakışıklı yoksa almazdım
Sipa dayanıksız biraz.Simdi cocuk yuzme alamaz mi ?
Alabilirse ona da gonderin zamaniniz varsa..
Bu yasta vucut ne yuklerseniz alir,kendimden biliyorum..
Omuzlari 15-16 olmadan AberCombie Mankenleri gibi olur..
Bak ne diyor bak,gozum acik gittim yakisikliyi kaptim diyor..
Simdi su insanlarin %90'i yalanci olmus..
Yok duygularina bakarim,vay dis gorunum onemli degil..
Yahu duygulara bak da disina da bakiyor bir insan..
Omuzlarina,gozlerine,dislerine..Poposuna bakiliyor yani..
Ben bakiyorum sahsen.. :\
Aynen ya dolar diyorlar Amerika’ya yerleşeceğiz diyorlarBenimkiler 10 yaşında hayat pahalılığından dem vuruyorlar
Kaç yaşında evlendinSipa dayanıksız biraz.
Okula bile yarım yamalak gitti bu yıl.
Bunu daha deniycez.
Çünkü Mayıs Nisan polenine alerjisi var.
Üstelik maçları açık sahada maskesiz yapıyorlar.
Benim en önemli kriterim yakışıklılıkti valla.
Benim için dış görünüş çok önemliydi o yaşlarda.
Önemsemem diyen mantık evliliği yapıyor olabilir zengin cömert biri ile konforlu bir hayatı seçmiş olabilir bilmiyorum.
Ama aşk evliliği de yıprattı beni.Mantigina çok bakmadan kedigibi uyum sağladım.
Bir arkadaşım beni uyardı" bak boşver bu mantıklı değil ,güzellik ekmeğe sürülmez diğer kriterlerler pek uymiyor" demişti.Yasca benden büyük ve akılli bir kızdı.Ben ama yakışıklı diyip dinlemedim onu.
Ben 24 derim,tahminleri alalim :)Kaç yaşında evlendin