Bugun ne giydim KOMBINLERIM (her gun ne giydigimi FOTOGRAFLARLA burada paylasicagim)

ilknury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
515
20
73
Diğer
Merhaba bayanlar,
22 yasinda,ogrenci ve evli bir beyanimGiyinmeyi her kadin gibi bende seviyorum.Bu sayfada gunluk kombinlerimi paylasicam ve sizlerdenende paylasanlar olursa bu sayfada fikir alisverisinde bulunmus olacagiz.Amacim bu:Karsilikli fikirlesme.

Oyle ahim sahim modayi takip etmiyorum.Biriktirici bir insanim.Assssslaaaaaaaa ve aslaaa kiyafetlerimi atamam(bazen canima tak edip baskalarina verdigim olur tabi mesela 8-10 yili asmis antikalarim gibi hahhahaha).Genellikle modasi gecmeyecek seyleri alirim oyuzdende aldigim kiyafetleri genellikle uzun omurlu kullanabiliyorum ama bazen bunun disina ciktigimda oluyor.Belli bir tarzim yok.Hani derler ya''yakistirdigimi giyiyorum.'' En sevdigim renk pembe.Ensevdigim kiyafet etek.Marka takintim yok ama bazen indirimden alirim.Neyse simdilik bu kadar kombinlerimle basliyoruuuuuzzzz Fikirlerinizi bekliyorum kizlar farkli bakis aciniza igtiyacim var

Not:Iyi-kotu tum yorumlara acigim ama saygi cercevesinde olmak kaydi ile!!

Kombin 1
Ceket ve etek:bershka
Ust:h&m
Saat&G
Ayakkabi:New look

Kombin 2
Ust:river island
Pantolon:Ikinci elden 2 euroya alip kendim yirttim ve modayi ucuza takip etmis oldum
Ayakkabi:Lacoste
Canta:Tabiki sahte hehehhe

Kombin3
uST ETEK KOLYE:H&M

Son düzenleme:
KOMBIN 4

Sapka:River island
Gozluk:Rayban
canta olaris
GOMLEK PANTOLON:Bilinmiyor(markasiz)
KOT CEKET : LittleBig
aYAKKABILAR:New look

kOMBIN 5

uST:H&M
Pantolonrimark
Ayakkabi:Bilinmiyor

Son düzenleme:
sizin blogunuz yada burda baska sayfada fotolarınız varmı?ben daha once gordum sankı nette:44:

Bu kombinim gecen yazdan kalma.Konuyu yeni actigim icin eski kombinlerimi ilk olarak paylasicam ama yarin veya daha sonraki gunler gunluk olarak fotograflarimi cekip,yukliycem

Sortve tshirt :H&m
Terlikeichmann
Kolye:Kendim yaptim

Son düzenleme:
Bu kombin yil oncesinden:) Ozamanlar daha olgun giyinmeye calisiyordum zorla olgun olmaya calisiyordum ama su an tamamen tam tersi oldu su anda cocuk gibi giyiniyorum secimlerim sirin seylerden yana tabiki bazen feminen de oluyorum olmak da gerekiyor:)

Son düzenleme:
Bu elbisemi cok begenerek aldim boyle elbiseleri cok seviyorum cunku hem gunluk olabilir hemde agir bir kiyafet olarakta kullanilabilir sandelet le kullanmistim kombinimi

Son düzenleme:
eve geldim hemen fotografimi cektim iste bugunki giyindiklerim AMA ilk once BIR SORUM VAR.SIZCE BU PANTOLONLA NASIL BIR UST GIDER??? BIRAZ DA HAVADAN SUDAN BAKSEDIYIM BU PANTOLONUMU ALDIM AMA PISMANIM CUNKU KILOLU GOSTERIYOR VE KUMASIDA IYI GEGIL UZERINE NE GOYSEM BILEMIYORUM FIKIRLERINIZ VARMI???? ustumE GELINCE onu cin pazaqrindan almistim.Bugun cok sicakti saclarimi toplamayi tercih ettim

Pantolon:H&m
Ayakkabi:Turkiyeden almistim galiba polin markasi
Ust:Bilinmiyor

Son düzenleme:
Bugun boyle giyinmistim kizlar.Bu benim okul kombinim.Okula giderken genellikle spor olmayi tercih ederim.Beyaz pantolunumu turkiyeden liraya almistim acayip memnunum kesiminden kuymasindan durusundan.Beyaz pantolun benim icin cok onemli bir parca.Keyfime gore bir beyaz pantolon bulamamistim.Baya bi uzun denemelerden sonra bu pantolonum favorim.Kumasi kalin sik dokunmus bir kumastan olusuyor...

Canım iyi fikir kombinlere de başlaman :)
O dediğin pantolonun üzerine giydiğin rengin aynısından ama farklı bir model çok iyi durabilir. Badi tarzında askılı şeyler falan yani ben olsam öyle giyerdim kesin

Ustumdekini annem(kayinvalidem) ordu cok severek kullanicam.Bugunki kombinim budur kizlar babetlerim ise onlari cok seviyorum:)

Sizce annemin ordugu bu ustle neyi kombinleyebilirim ben kirmizi bir etek olabilir diye dusunuyorum siz???

Canım iyi fikir kombinlere de başlaman :)
O dediğin pantolonun üzerine giydiğin rengin aynısından ama farklı bir model çok iyi durabilir. Badi tarzında askılı şeyler falan yani ben olsam öyle giyerdim kesin

Tesekkurler canim.Tavsiyene uydum ve sooyle bir magaza alisverisine ciktim birkac tane gozume kestirdim onumuzdeki zamanlarda alicam ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…