Bugün ne almadın?

Günaydın herkese
Bizim ısınma 200 içinde normal site aidattı var sanırım 75, diğer doğalgaz 40 geldi onu ödedim. Diğerini 15 ine artık
Su bizim kartlı 15 inde onu da yükleriz.

Ya sizin iyiymiş
Bizim aidat 150+ ısınma ne kadar kullanırsan
Doğalgazı sadece ocakta kullanıyoruz 3 ayda 5 tl geliyor :)

Ya sizin iyiymiş
Bizim aidat 150+ ısınma ne kadar kullanırsan
Doğalgazı sadece ocakta kullanıyoruz 3 ayda 5 tl geliyor :)

Haftasonu ankarada yapacak bir şey arıyorum.
Teleferiğe binen var mı?

Bizim merkezi sistemle ısınma ama 12 ay boyunca 75 ya da 85 aidat var onu tam hatırlayamadım. Evdeki doğalgaz ise su ısıtmak ve ocak için harcanan doğalgaz.

Keçiörende teleferiğe binerdik biz eşimle sevgiliyken, tepedeki özbek tarzı yerleri çok severdi bizimki. Mantısı çorbası vs güzel sağlıklı yiyecekler vardı. Oradaki kaleyi turlar manzara izler inerdik. Bence bir kez binilebilir.

Biz de sevgiliyken binmiştik eşimle :))
Sevgililerin uğrak yeriymiş demek ki:))

Kızlar bana engel olun bunlardan alasım varr. Hiç birini de daha önce kullanmadım yani bir yerim eksilmedi bunları kullanmadım diye şimdiye kadar ama artık parfüm fln da kullanmıyorum deodorant yerine de karbonat hg yağı okaliptüs yağı karışımı kullanıyorum. O yüzden duşta ve sonrasında hem doğal ürünler kullanmış olmak hem de güzel kokmak istiyorum.. Bilemedim alsam mı almasam mı?
https://www.turuncukasa.com/nuxe-huile-prodigieuse-poudre-eclat-prodigieux-49887
https://www.turuncukasa.com/caudalie-rose-de-vigne-shower-gel-200ml-gul-aromali-dus-jeli-49444
https://www.turuncukasa.com/burts-bees-renkli-dogal-dudak-bakim-kremi-pink-5032

toplam 170,3 tutuyor bu arada

Keçiören’deki teleferiğe binmiştim yıllar önce.
Sırf aktivite olsun diye :)

Öyle tabi.
Daha sonraya erteledik şimdilik :)

o zaman madem sevgililer biniyo ben de bineyim
değişiklik olur sağolun bi aktivite olur

burts bees in ürünleri çok iyi
ama amerikada markette satılıyomuş böyle kasa önünde falan çok uygun fiyatlıymış.
ben de ürünlerini türkiyeden çok para verip almıştım.
sonra arkadaşım amerikadan gelirken tüm seti 65 tl ye getirdi
doğal içerikli ve güvenle kullanabilirsin.

caudalie de arkadaşım kullandı el kremi çok güzel
diğerini bilmiyorum.
belki hepsini aynı anda almayabilirsin.

dermokozmetika
kozmela ve eczanem sitelerine de bak

diğer sitelere de baksam iyi olacak hiç bakmadan ekledim dediğin gibi. Yurtdışından gelen kimse yok etrafta keşke biri bana da getirse süper olurdu

size bişey sorucam, biz bu sene yazın olacak bir etkinliğe başvurmuştuk
kurada çıktık
antalya saklıkentte olacak 3 gün çadırda kalınacak
gieceğimiz etkinlik gökyüzü gözlem şenliği, yıldızlara falan bakıcaz yani

ama aynı gün şu gebelik meselesi de belli oldu. kuraya çok daha önce başvurmuştum.
eğer hamilelik devam ederse ağustosta 6 ay kadar olacak sanırım.
2000 m yükseklikte bir yerde 3 gün çadırda kalabilir miyim sizce? fikir olarak kalırım da, hamilelikte fiziki durum 6 ayda nasıl oluyor bilmiyorum
buna gidemezsem kahrolurum
şu an dünyada en çok istediğim şeylerden biri ve ilk kez kuradan şans yüzüme güldü ya.

ay nasıl bi etkinlik kız bu nasıl başvuruluyooo :))

Mogan a gittik ama beklediğim gibi çıkmadı ya
Ben daha doğal bi yer bekliyodum
Göksunun büyüğü gibi çıktı
bende gittim mogana ama oraya gitmek için bi daha bi sebep bulamıyorum çok beğenmedim. göksuyu çok beğeniyorum ama her zaman gidilmiyor uzak. teleferiğede bursada binmiştik o yüzden hiç binmeye gerek duymadım. he bide burda sinpaş marinada bindik geçen sene 29 ekimdemi ne bedavaydı bursadakide bedavaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…