- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
bugün marketten yoğurt ve soğan almayı planlıyorum.
haftasonu evde olduğum için evde ne eksik ne değil henüz sayım yapamadım. aralık ayı alışverişimi cumartesi hallederim büyük ihtimalle.
eve gidince patates yemeği ve bulgur pilavı yapacağım bu bana 2 gün gider.
çarşamba günü muhtemelen sandviç ile geçiririm.
perşembe kalan yoğurt olursa ki büyük ihtimalle olur yayla çorbası yaparım. bu da 2 gün yeter.
cumartesi karnabahar almayı planlıyorum. yemeğini çok severim. yanına pilav ve turşu koyarım.
yok bizden kaynakli bir sıkıntıymış.
mail sisteminde sorun var. sabah 9 gibi malleri bankaya gönderdim.
öğlenden yemekten önce baktım hesabıma geçen birşey yok, bankayı arayıp kaçta geçeceğini sordum mailin ulaşmadığını söylediler. o zaman anladık sorunu. şu an teknik ekip hala çalışıyor. sorun giderilemedi henüz. bu saatten sonra giden maaş talimatları gece yarısı geçiyor hesaba
Muhasebeciyim canım ben, kendi parasının hesabını yapamayan bir muhasebeci :)maaş hesapları senin elinden geçiyor galiba :)
peki krediyi kapatıcam dedin ya bitiyor mu tamamen?
Hadi gözün aydın o zaman.benim de iş meselem olumsuz sonuçlanmıştı ama durumlar değişmiş, ben ve birkaç arkadaş daha değişen karara istinaden tekrar özlük haklarımıza kavuşuyoruz
YaaNe mi almadım. Hiçbi şey almadım
Yaşasın tutumluluk yakında cimrinin teki olmazsam iyidir.
Muhasebeciyim canım ben, kendi parasının hesabını yapamayan bir muhasebeci :)
Son kredim bu. 18 ay daha ödemesi vardı, konut kredisi çekerken almak istediğim tutarı etkileyeceğini söyledi bankacı. Mecburen kapatıyorum hesapta yoktu bu aslında. 3aydir buradaki forumlarda okuyup öğrenerek birikim yapmaya başladım kendimce. Bir miktar nakitim var üstünude kardesimden aldım yarın ödeyip kapatacağım umarım. 1-2ay içinde de kardesimden aldığımı verecegim
Ne mi almadım. Hiçbi şey almadım
Yaşasın tutumluluk yakında cimrinin teki olmazsam iyidir.
Yaa
Az önce yemeksepetinden sipariş verdim 15 tl
Hahah yicem yicem aman çalışıyoruz ediyoruz napalım yaniolmuş artık ben de bugün öğle yemeğine 12 tl verdim
ama arada oluyor işte
afiyetle ye bari
benim de iş meselem olumsuz sonuçlanmıştı ama durumlar değişmiş, ben ve birkaç arkadaş daha değişen karara istinaden tekrar özlük haklarımıza kavuşuyoruz
Çok sevindim
S Spizella borç çok değil aslinda, banka kredi verirken, gelirinden diğer borçları düşüp kalan tutari odeyebilecegin tutar kabul edip onun karşılığı parayi veriyor. Benim şu an 5bin civarı toplam ödemem var ama kredi alırken 40bin daha az veriyor. Bu da büyük fark.
Ev almak niyetimiz var ufaktan araştırmaya evleri gezmeye başladık. Henüz gönlümüze daha doğrusu bütçemize uygun bişey bulamadik ama
Bakalım artık çıktık bir yola ne çıkacak kismetimize:)inşallah gönlünüze göre bulursunuz
illaki vardır size uygun bi yer
önemli olan niyetine girmiş olmak
günaydın pure erkencisin :)Gunaydin hanimlar
ahh ya hiç yemek konusunda bu kadar planlı bir insan olamadım. :)
ne yapacağını bilirsen neye ne Kadar ihtiyacın olacağını da kestirebiliyorsun. şimdiden afiyet olsun
Malum işler beni bekler.günaydın pure erkencisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?