- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Ben kendimi de öyle kandırıyorum :)))
Bizde şöyle bi düşünce vardır: hava iyice soğumadan kar yağmadan hamsinin tadı gelmez diye. Bu sezon daha hamsi istavrit açılışı yapmadık.istarvitte olur, hamsi de :):)
Afiyet olsun tam balık mevzusu üstüne iyi olmuşbugun aksam anneme geldim hamsi yapmış yedik afiyetle
balik tekir barbun cinekop favorilerim
buyuk baliklaru kendim firinlarim
küçükleri disarda yaptiriyorum balıkçı ablamiz var yakinimda
Kahveni ic evde yemegini de ye. Tok çikin deniliyor alisverise. Ama arada yapmak lazim bi mola. Bugun bizde dişarda yedik.Bizde market alışverişi yapacağız.
Ama çok bir şey ihtiyacımız yok bu hafta.
Geçen hafta hindi, tavuk, et, meyve, sebze, kahvaltılık fazla fazla almıştık.
Bu hafta bir çeşit meyve, biraz domates, marul alsak yetecek gibi görünüyor.
Alış veriş öncesi kahve mi içsek modundayım.
Yanında tatlı da yer eşim.
25-30 tl tutar boş yere.
Evden çıkmadan makinemizden kahve içip çıkarsam zararsız atlatırız bugünü :))
Umudum o yönde en azından:)
Kahveni ic evde yemegini de ye. Tok çikin deniliyor alisverise. Ama arada yapmak lazim bi mola. Bugun bizde dişarda yedik.
EvetMaggiore diyetisyene gidiyorum
Uzun zaman oldu başlayalı 10 kilo verdim ama 2 aydır düzenli listelere uyamıyorum
Buzdolabım da bozuldu yemek yapmak zorlayınca dışarıda yiyoruz
Hem maddi hem manevi zarar ama kendime söz verdim
Ocak ayına kadar kilolar gidecek
Dün alışverişimizi yaptık bi süredir sebze yemiyorduk güzel bi alışveriş oldu 225 tl tuttu
Yarın maaş ve ödeme günü bakalım borçların bir kısmı daha azalacak :)
ben bu hafta ici alacagim az cok demeden cunku harcayabilirim dah zararli cikarim ytdBu ay altın alınır mı yoksa biraz daha mı bekleyelim?
ben bu hafta ici alacagim az cok demeden cunku harcayabilirim dah zararli cikarim ytd
Diyetisyen’e ben de gidiyorum dokuz ay oldu hiç bir zaman fazla kilom olmadı ama o göbek de gitmedi en çok böyle üstüme yapışan beyaz tişört giymek istiyordum şu an göbeğimi içime çekmeden giyebiliyorum. Bir de her hafta eksik ne yediysem onun üstüne gidip tamamlıyoruz.Ben de iki haftadır diyetisyene başladım.
Kilolu değilim belki ama hayalimdeki kiloya inmek istiyorum.
10 kilo vermişsin sen süpersin :)
Bakalım benim hedefime de 9 kilo kaldı.
Listeye uymakta ben de güçlük çekiyorum zaman zaman.
Ama şunu fark ettim diyet listesi sayesinde evde yemek, daha tutumlu olmak gibi ek avantajlarda ediniyorum.
İki kişi için bile 225 tutuyor market.
Biz de aynı durumdayız.
Bu ay altın alımı yapacağım ben de.
10 gram planlıyorum bi aksilik olmazsa.
Diyetisyen’e ben de gidiyorum dokuz ay oldu hiç bir zaman fazla kilom olmadı ama o göbek de gitmedi en çok böyle üstüme yapışan beyaz tişört giymek istiyordum şu an göbeğimi içime çekmeden giyebiliyorum. Bir de her hafta eksik ne yediysem onun üstüne gidip tamamlıyoruz.
Benim de altın almam lazım. H içi alacağım: birisi düğün için diğeri de maaşımdan her ay fiziksel bir çeyrek alıp unutacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?