- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.201
Büyük d seklinde yada muska gibi yapiliyor. Bizde yapiyoruz. Lezzetli ve hoş gorunuyormantıyı ben çerkez mantısı yapıyorum, kıymalı ya da patatesli, ama iri iri..inanılmaz lezzetli oluyor..yoksa ufak ufak uğraşmak çok eziyet.. başına geçince 1 saatte oluyor...tavsiye ederim kızlar...
aynen canım... çok seviyoruz biz..ya da alttaki gibi kapatıyorum..hem sunumu hem lezzeti harika oluyor...Büyük d seklinde yada muska gibi yapiliyor. Bizde yapiyoruz. Lezzetli ve hoş gorunuyor
Ayyyy evet harikaaa.aynen canım... çok seviyoruz biz..ya da alttaki gibi kapatıyorum..hem sunumu hem lezzeti harika oluyor...
küçük mantı istersek de yapanlardan alıyorum ama çerkez mantısı mantı isteğimizi fazlasıyla köreltiyor...
Eki Görüntüle 2083225
Bazi yörelerde de hingel diyorlaraynen canım... çok seviyoruz biz..ya da alttaki gibi kapatıyorum..hem sunumu hem lezzeti harika oluyor...
küçük mantı istersek de yapanlardan alıyorum ama çerkez mantısı mantı isteğimizi fazlasıyla köreltiyor...
Eki Görüntüle 2083225
mantı her zaman kurtarıcı, afiyetler olsun bebişine de şimdiden canımAyyyy evet harikaaa.
Dolapta küçük büktüğümüz 4 poset var. Birazdan oğlana pisireyim. Yemegi pek begenmedi. Bende atistiririm
çerkezler de haluj diyor sanırım..farklı farklı isimleri varBazi yörelerde de hingel diyorlar
Tesekkurler canimmantı her zaman kurtarıcı, afiyetler olsun bebişine de şimdiden canım
haluju diyorsun, bayılırım ben ona enfes bişeydir. Bol pul biber tereyağlı sosla bence mantıdan daha lezzetlimantıyı ben çerkez mantısı yapıyorum, kıymalı ya da patatesli, ama iri iri..inanılmaz lezzetli oluyor..yoksa ufak ufak uğraşmak çok eziyet.. başına geçince 1 saatte oluyor...tavsiye ederim kızlar...
Canm nasıl yapıyorsun İskender’ibende evde iskender yaptim tastamamiyla harika olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?