Bugün ne aldin kaç tl harcadin

mantıyı ben çerkez mantısı yapıyorum, kıymalı ya da patatesli, ama iri iri..inanılmaz lezzetli oluyor..yoksa ufak ufak uğraşmak çok eziyet.. başına geçince 1 saatte oluyor...tavsiye ederim kızlar...
Büyük d seklinde yada muska gibi yapiliyor. Bizde yapiyoruz. Lezzetli ve hoş gorunuyor

Büyük d seklinde yada muska gibi yapiliyor. Bizde yapiyoruz. Lezzetli ve hoş gorunuyor
aynen canım... çok seviyoruz biz..ya da alttaki gibi kapatıyorum..hem sunumu hem lezzeti harika oluyor...

küçük mantı istersek de yapanlardan alıyorum ama çerkez mantısı mantı isteğimizi fazlasıyla köreltiyor...

çerkez-mantısı.jpg

aynen canım... çok seviyoruz biz..ya da alttaki gibi kapatıyorum..hem sunumu hem lezzeti harika oluyor...

küçük mantı istersek de yapanlardan alıyorum ama çerkez mantısı mantı isteğimizi fazlasıyla köreltiyor...

Eki Görüntüle 2083225
Ayyyy evet harikaaa.
Dolapta küçük büktüğümüz 4 poset var. Birazdan oğlana pisireyim. Yemegi pek begenmedi. Bende atistiririm:kk77:

Selam kizlar
Biz yine memlekete geldik kizimada rahat surebilecegm bebk arabasi aldik agir olani pek sevmiyorum kullanimi zor oluyor.kredi kartima cektirdim.bu ay kredi kartini kullanmak istemiyordum ama malesef kullandik.ama istek degil ihtiyac o yuzden icim rahat.
Esimede bot aldik onu nakit odedik bu haftasonlari bize pahaliya patliyor

mantıyı ben çerkez mantısı yapıyorum, kıymalı ya da patatesli, ama iri iri..inanılmaz lezzetli oluyor..yoksa ufak ufak uğraşmak çok eziyet.. başına geçince 1 saatte oluyor...tavsiye ederim kızlar...
haluju diyorsun, bayılırım ben ona enfes bişeydir. Bol pul biber tereyağlı sosla bence mantıdan daha lezzetli

Selam kızlar.
pure hazel pure hazel canım bana pişi tarigi vermiştin ya onu poğaça gibi yapsam olur mu. Yarın yapmak istiyorum. Elimden gelmiyor böyle şeyler olmazsa diye de korkuyorum denemek istiyorum.

1 su bardagi süt(ılık)
1su bardaği su(ılık)
1subardagi siviyag
Tuz
Yaşmaya 1pkt
Un
Poğaça hamuru gibi yap. Az yumuşak olsun.mayalansin.
Sonra bi pasta tabagini(düz porselen olsun) hafif yağla. Elini de yağla. Hamurdan ceviz kadar kopar. Tabagin üzerinde bastirarak yay ve ortasina baş parmaginda delik aç. Hizli hizli yap ve kizgin yağa at hemen. Yaptikça at bekletmeden.

Back