- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.181
Tavada kizartacaksam cozunmesini bekliyorum. Ama firina atacaksam direk buzlu atiyorum.Patatesli gözleme yapip buzluğa atmak istiyorum.
Çikarinca buzunu çözüp mü pisiriyorsunuz yoksa buzlu mu . Tavada yağda kizartip yapiyoz galiba
50 tl iyiymiş sezon ürünü mü ince mi fiyatı uygunmuşKizlar iki gun once batik ten 50 tl ye uzun kaşe kaban aldim. İhtiyacim vardi ama hamile oldugum icin onumuzdeki yil aliyim bu sene hirkalarla ceketlerle idare ederim diyordum. Ama o fiyati gorunce kaciramadim. Biraz dar geldi ama seneye dogumdan sonra zayiflarsam iyi gelir :)
Bana da uygun geldi. Hayirli olsun.50 tl iyiymiş sezon ürünü mü ince mi fiyatı uygunmuş
Tesekkur ederim canim.Tavada kizartacaksam cozunmesini bekliyorum. Ama firina atacaksam direk buzlu atiyorum.
Aile arasinda çok güzelmiş.Sinema gunu yaptık bugun. Film+yiyeceklere 43tl verdik. Kızlarada tayt aldım 15tl 40tl de açık parfüm gitti 100tl olsun guzel birgun oldu
İnce degil ama cok kalin da sayilmaz. Benim yillardir giydiğim kase kaban inceliginde iste beni usutmez :) kayseride yasiyorum buranin sogugunu bile kaldirir. Sezon urunu mu eski sezon mu anlamam cok takip etmiyorum oyle seyleri :) magzada buyuk indirim vardi. Benim aldigim kaban 330 dan dusmustu. Sordum neden bu kadar uygun diye. Tek kalan urun dedi hemen kaptim :)50 tl iyiymiş sezon ürünü mü ince mi fiyatı uygunmuş
Tesekkur ederim canim.
Bugun yufkalar indirimde 5 adet yufka 2 lira. Bende patatesli gözleme yapip buzluğa atayim diyorum
Evet bizde aile arasında ya gitti. Gulseyi çok severim ben gerci onun rolu çok kısaydı ama baya komikti.Aile arasinda çok güzelmiş.
Hava öyle kötü ki bizde gitmek istedik ama çikamadik
Bende bimden geldim az once kızlara çarık çorap ütümasası kılıfı selpakmendil çekirdek kalem limonata aldım 27tl ödedim. Haftaiçi parmesan rokfor falan geliyormuş. Normalde bimden süt ürünleri almam etede güvenmiyorum sadece temizlik kagıtürünleri ve baklagil alıyorum ama peynirleri düşünmedim değil.
Yerel market.İnce degil ama cok kalin da sayilmaz. Benim yillardir giydiğim kase kaban inceliginde iste beni usutmez :) kayseride yasiyorum buranin sogugunu bile kaldirir. Sezon urunu mu eski sezon mu anlamam cok takip etmiyorum oyle seyleri :) magzada buyuk indirim vardi. Benim aldigim kaban 330 dan dusmustu. Sordum neden bu kadar uygun diye. Tek kalan urun dedi hemen kaptim :)
Yaa cok mantikli. Ben de peynirli borek yapacaktim. Nerde indirim de? Zincir marketlerdeyse bende alayim hemen :)
Abla nin yanina 1 kişi daha olsa super olur. Ikisi yapar sende yardim edersin. Arada bi kalkar dinlenirsinKizlar manti konusmussunuz. Benim buzlugumda kalmadi. Gorumcemle yapalim diyoruz ama kendisi bir oturdumu basina en az 15 pisirimlik yapiyor. Abla diyorum ben hamileyim o kadarina dayanamam. 5 pisirim yapsak yeter. Ugrastigina degmez oturmusken yapalim diyo ve beni cildirtiyor her zamanki gibiaz yapmayi kabul etse hemen bugun cagiracam gel yapal diye. Gecen sene beraber yapmistikta bi benim icin hic abartmiyorum saat 11 de bukmeye basladik, aksam saat 8 de kalktik basindan. Ben hamile hamile nasil dayaniyim o kadar saat iki buklum.
Evet farkindayim. İyice agirlasmadan yapmak istiyorum. Ama yazdan o kadar sebze atmisim ki buzluga sanki kitliktan cikmisim gibi. Bir de kurban etleri hala duruyor. Etten tiksindigiim icin hic tuketemedim esime de yapamadim. Buzlugum cok dolu.Abla nin yanina 1 kişi daha olsa super olur. Ikisi yapar sende yardim edersin. Arada bi kalkar dinlenirsin
Ama canim doğumdan once buzluga at atabildigin kadar
Manti içli köfte gözleme pogaca börek..
Oyle cok işine yaricak ki
Evet farkindayim. İyice agirlasmadan yapmak istiyorum. Ama yazdan o kadar sebze atmisim ki buzluga sanki kitliktan cikmisim gibi. Bir de kurban etleri hala duruyor. Etten tiksindigiim icin hic tuketemedim esime de yapamadim. Buzlugum cok dolu.
Aslinda yardim edebilecek eltim var ama 3 kucuk cocugu var. Hayrindan cok zarari dokunur
Ya peynirde ben belli birkaç markanın dışına çıkmıyorum, yoğurdu da cocuklar oldu olalı evde yapıyorum zaten cok lezzetli oluyor, sütü yağlı bulunca bayada guzel kaymak tutuyor. Yumurta alıyorum ama bazenCanim ben ozellikle kasar peynirini hep bimden alirim. Kaanbey ve binvezir cok kezzetli oluyor aklinda bulunsun. Yogurt ve yumurtayi da bimden alirim. Hatta yumurtayi koy yumurtasi disinda en sevdigim market yumurtasi diyebilirim. Hic kokmuyor, yumurtalar buyuk, sarıları sapsari. Lezzetli yani bana gore
Bencede yorma okadar kendini hamilesin sonuçta bu yıl mantıda yemeyiver canımSaglıgınız herseyden onemli dışardan alıver biraz bende yaptırıyorum zaten kendim yapmıyorumKizlar manti konusmussunuz. Benim buzlugumda kalmadi. Gorumcemle yapalim diyoruz ama kendisi bir oturdumu basina en az 15 pisirimlik yapiyor. Abla diyorum ben hamileyim o kadarina dayanamam. 5 pisirim yapsak yeter. Ugrastigina degmez oturmusken yapalim diyo ve beni cildirtiyor her zamanki gibiaz yapmayi kabul etse hemen bugun cagiracam gel yapal diye. Gecen sene beraber yapmistikta bi benim icin hic abartmiyorum saat 11 de bukmeye basladik, aksam saat 8 de kalktik basindan. Ben hamile hamile nasil dayaniyim o kadar saat iki buklum.
ohh miss, ellerine sağlık canım..buzlukta hazır olması çok iyi oluyorİş dönüşü markete uğradım. 50 TL falan harcadım.
Hamur mayaladim.
Açma, kek, peynirli poğaça yaptım. Biraz yer kalanını dondurucuya atarım. Bir de üçgen yufka indirimdeydi. Sigara böreği sardım. Yoruldum ama degdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?