- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.161
Alişverişe çikinca irademizi kaybediyoruzDüz siyah bi çoraba ihtiyacım vardı Pentiye girdim 3 al 2 öde varmış iki tane daha aldım bana daha pahalıya geldi aslında17 tl verdim toplam
Alışveriş de irademi hala kontrol edemiyorum
Geçen yıl ben de almıştım Edam ve gouda güzeldi ama rokforu pek beğenmedimBende bimden geldim az once kızlara çarık çorap ütümasası kılıfı selpakmendil çekirdek kalem limonata aldım 27tl ödedim. Haftaiçi parmesan rokfor falan geliyormuş. Normalde bimden süt ürünleri almam etede güvenmiyorum sadece temizlik kagıtürünleri ve baklagil alıyorum ama peynirleri düşünmedim değil.
Ben konserve açıp bir süre kullanmayınca bozulmasın diye ufak kaplara döküp buzlukta dondurup posetliyorum yemeklik.boylece ziyan olmuyor.aklinda olsun canımBugün son anda değiştirdim yemek menümü.
Domates konservesi açmiştik baktim ziyan olacak mis domatesim .hemen işten gelince patates biber kizarttim . Domates sos döktüm üzerine. Yanina da yogurtlu buğday çorbasi yaptim
Yarin pazar günüm .
Domates kesin 10 lira olmustur
İnşallah balik ucuz olur da aliriz birseyler
Cok iyi fikir.Ben konserve açıp bir süre kullanmayınca bozulmasın diye ufak kaplara döküp buzlukta dondurup posetliyorum yemeklik.boylece ziyan olmuyor.aklinda olsun canım
Aslinda buzdolabi poşetine koyup dondursamda olabilir galibaCok iyi fikir.
Napsam diye düsundüm. Tekrar kaynatmak bile aklima geldi.
1 litrelik kavanozdaydi.
Olur tabi ama çok ise miktarı sonra parça parça kullanmakta zorlanırsin,domates yapışıyor birbirine sulu olduğu için.yemeklik ayırıyorum ben, pet ya da kağıt bardağın yarısına kadar koyup dondurup yer kaplamasın diye donunca bardaktan çıkarıp posetliyorum.Aslinda buzdolabi poşetine koyup dondursamda olabilir galiba
Bışverrr harca gitsinDüz siyah bi çoraba ihtiyacım vardı Pentiye girdim 3 al 2 öde varmış iki tane daha aldım bana daha pahalıya geldi aslında17 tl verdim toplam
Alışveriş de irademi hala kontrol edemiyorum
Hiç gerek yok direkt buzluga at donsun..hiç sıkıntı olmuyor.Cok iyi fikir.
Napsam diye düsundüm. Tekrar kaynatmak bile aklima geldi.
1 litrelik kavanozdaydi.
EN iyisi bardak evetOlur tabi ama çok ise miktarı sonra parça parça kullanmakta zorlanırsin,domates yapışıyor birbirine sulu olduğu için.yemeklik ayırıyorum ben, pet ya da kağıt bardağın yarısına kadar koyup dondurup yer kaplamasın diye donunca bardaktan çıkarıp posetliyorum.
aynen bnde bayildim o kadr guzeller ki.indirimdeyms onlar bi tek yenidogana indirim yapmiyolarKazak pantolon fiyatı çok iyiymiş
Günaydın Arkadaşlar ben kredi kartı taksitlerimin tamamı 7bin tutuyordu ve buraya da yazmıştım bir hışımla biriken paradan kapattım kart taksiti gelmeyecek diyordum. Ama İstanbul'a tatile gittim beş gün. Maalesef alışverişte kendimi kaybettim nişantaşında moda programlarında gördüğüm butikleri bir güzel gezdim ayrıca. İnstagramdan takip ettiğim mağazaları da bir güzel gezdim. Sonuç: kart gene patladı gittiOcağın ilk haftası maaş günümüz ve benim kredi kartım ile ekmek bile almamam gerekiyiiiiiii kartı evin en ücra yerlerine mi saklasam napsam bilemedim çünkü o kadar harcadım kı sadece ocak ayı taksitini ödemeyeceğim. Şubatta katlanarak ekim ayına kadar uzayan taksitler silsilesi beni bekliyor. Dün geldik memlekete ve bugünden itibaren harcama kontrolü şart bana
Yok yok kendim duracağım artıkbiri seni durdursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?