Bugün ne aldin kaç tl harcadin

her yıl yeni bir seyler yapıyorum öğreniyorum.
benim kisliklar
bezelye barbunya fasulye kapya biber bamya yeşil biber patlıcan kurusu fasulye kurusu erişte tarhana bulgur yaprak salamura hazır sarılı da vardir domates konserve turşu recel erişte aklıma gelenler bunlar zeytin ve zeytinuyagini egeden alirim bu yaz yeni seyler ogrwnecegim kendi yaptigin gibisi yok

Bugün son anda değiştirdim yemek menümü.
Domates konservesi açmiştik baktim ziyan olacak mis domatesim .hemen işten gelince patates biber kizarttim . Domates sos döktüm üzerine. Yanina da yogurtlu buğday çorbasi yaptim
Yarin pazar günüm .
Domates kesin 10 lira olmustur
İnşallah balik ucuz olur da aliriz birseyler

Düz siyah bi çoraba ihtiyacım vardı Pentiye girdim 3 al 2 öde varmış iki tane daha aldım bana daha pahalıya geldi aslında 17 tl verdim toplam
Alışveriş de irademi hala kontrol edemiyorum

Geçen yıl ben de almıştım Edam ve gouda güzeldi ama rokforu pek beğenmedim

Ben konserve açıp bir süre kullanmayınca bozulmasın diye ufak kaplara döküp buzlukta dondurup posetliyorum yemeklik.boylece ziyan olmuyor.aklinda olsun canım

Aslinda buzdolabi poşetine koyup dondursamda olabilir galiba
Olur tabi ama çok ise miktarı sonra parça parça kullanmakta zorlanırsin,domates yapışıyor birbirine sulu olduğu için.yemeklik ayırıyorum ben, pet ya da kağıt bardağın yarısına kadar koyup dondurup yer kaplamasın diye donunca bardaktan çıkarıp posetliyorum.

Kesinlikle bu kez kararlıyım tasarruf yapılan.bugun 3.günüm
Mini bir bulaşık deterjan 5 tl
1 lt siviyag 7 tl
Leblebi 4.5 tl
Yol parası 3 tl

Günaydın Arkadaşlar ben kredi kartı taksitlerimin tamamı 7bin tutuyordu ve buraya da yazmıştım bir hışımla biriken paradan kapattım kart taksiti gelmeyecek diyordum. Ama İstanbul'a tatile gittim beş gün. Maalesef alışverişte kendimi kaybettim nişantaşında moda programlarında gördüğüm butikleri bir güzel gezdim ayrıca. İnstagramdan takip ettiğim mağazaları da bir güzel gezdim. Sonuç: kart gene patladı gitti Ocağın ilk haftası maaş günümüz ve benim kredi kartım ile ekmek bile almamam gerekiyiiiiiii kartı evin en ücra yerlerine mi saklasam napsam bilemedim çünkü o kadar harcadım kı sadece ocak ayı taksitini ödemeyeceğim. Şubatta katlanarak ekim ayına kadar uzayan taksitler silsilesi beni bekliyor. Dün geldik memlekete ve bugünden itibaren harcama kontrolü şart bana

biri seni durdursunnn

markete gidecegiz ama yağmur ve soğuk geçit vermiyor.
Bebiş te tutturdu bende gelicem diye.
Yağiş böyle devam eder herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…