Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende ayni hileleti duyduğum icin peynirimi köyden yaptirdim 12.5 kilo.
5 kilo bitti bile.
Annemler şubat gibi tekrar yaptirip gonderecek
Dün haberlerde gördüm
Kiymalarda at eti fare eti bile varmis. Baskin yapilmis
Aklimdan çikmiyor

Allah ıslah etsin ya boylelerini
Peynir ben de köyden aldım kışa girerken ama az kaldı her zaman da getirtme şansımız yok. Arada mecburen marketlerden alıyorum ama markalara bile guvenemeyeceksek nereden alacagiz

Allah ıslah etsin ya boylelerini
Peynir ben de köyden aldım kışa girerken ama az kaldı her zaman da getirtme şansımız yok. Arada mecburen marketlerden alıyorum ama markalara bile guvenemeyeceksek nereden alacagiz
Özellikle kaşar sürekli lazim oluyor
Pizzaya kumpire makarnaya.
Ben yumurtayi bile kaşarla yapiyorim
Ama azalttim artik bu hileli haberlerden sonra
Sütü bile defalarca geri dönüşüm yapiyorlarmis
Paketlerin altindaki cizgilere mi bakilinca anlaşiliyordu hatirlayamadim

Biz de kaşarı çok tuketiyoruz, aslında peynir çeşitlerini çok seviyoruz. Kahvaltıyı da evde yapıyoruz.
Geçen sene evde lor peyniri yapıyordum en iyisi evdekiler bitince bir ara marketten almayıp evde yapiyim

Mantı ve tereyağ bendede olur. İçli köfteyi yapıyormusunuz yaptırıyor musunuz? Çok severim ama oyle bir becerim yok malesef, uygun fiyatlı biryer bulsam da çiğ olarak alıp buzluga atsam
Bazen bende yaparım biz haşlamasini severiz . Ama genelde görümcem yapar daha 19 yasında ama elinden guzel gelir . Heveslenir bide . Farkli sehirdeyiz yanima gelince yapar
En son da kv gelince yapıp gonderdi 50 60 tane vardi . Oyle idare ediyoruz :)

Eklentiler

• E9C7E4C7-E837-4CE2-A939-211F3A49CAFB.png
    105,9 KB · Görüntüleme: 60
  • D0D32A5F-1824-4A8E-9865-61D2DC0F42ED.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
Esim kayseri li o yuzden mantı derdim yok . Kv hic bos bırakmaz . Bana gelince iki uc kilo kiyma alir mantı ve sulu köfteye gore ayarlar Corbalik manti yada bos mantıda yapar .

Isten gelmisim ohh mantılar serilmis.bezlere . Biraz kurulduktan sorma poşetlerim . Yaptığım zaman da süzgece alip soguk su gezdirim sonra kaynar suya atarim yeni yapilmis gibi olur . Biz sulu yapiyoruz mantıyı .
Gecen ay geldiginde yapayim dedi evde uc dört poşet vardi yaptirmadim gorumcem olmayınca yoruluyor tek basina .

Bayram sabahında kahvaltida manti yeriz biz mis gibi valla

Boş mantıyı nasıl yapıyor acaba bizde yaparız da üstüne kıymalı sos yaparız falan

Gunaydin kizlar
Bizde mantiyi kendimiz yapariz daha dogrusu annem hamurunu yapar acar beraber doldururuz
Sagolsun gecenlerde 6 pisirimlik manti 4 pisirimlik iclikofte yapti
Cok buyuk kolaylik
Insan yorgun oldugunda hizir gibi yetisiyor bu yemekler

Mantıdan bahsediyorsun sandım canm yanlış okumuşum kusura bakma içli köfte hiç bilmiyorum ama izleyip denemeyi düşünüyorum
Mantı kolay bulunuyor ya anneminde bal peteği seklinde kalıbı var onlada kolay ince oluyor. Ama içli köfteişi zor ya yani yapılır bi şekildede ilmini bilen olmayınca incelik oyulmuyor kalın oluncada lezzetli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…