- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.101
maaslarla birlikte yatiriyolar bizimkini ocakta yaniEnflasyon farki ne zaman yatiyor. Aralik bitmeden mi
Bende iki sene önce aldim ama keske önce alsaymışım . Bana hem kv gönderiyor hemde amcamin bahçesi var ordan herşeyi topluyorum sebze meyve allah ne verdiyse . Oyle cok masraf yapmam yani Olmayanı pazardan alirim bamya visne falan . Bende yazdan yaparim hazirligimi diger yaza kadar tuketirim . Hem konserve de yaparim .meyve suyu falan . Etim . Icli köfte manti tereyağı sulu köfte surekli olurkızlar sizin ayrıca difriziniz mi var. balık vs koyacak yer oluyor. ben sebzeler ve kırmızı eti zor sigdiriyorum dondurucu bolumune
sucuk içini bizde yaparız nasil guzel olurAnnemde sucukiçi yapar
Ocakda yatıyor oEnflasyon farki ne zaman yatiyor. Aralik bitmeden mi
Mantı ve tereyağ bendede olur. İçli köfteyi yapıyormusunuz yaptırıyor musunuz? Çok severim ama oyle bir becerim yok malesef, uygun fiyatlı biryer bulsam da çiğ olarak alıp buzluga atsamBende iki sene önce aldim ama keske önce alsaymışım . Bana hem kv gönderiyor hemde amcamin bahçesi var ordan herşeyi topluyorum sebze meyve allah ne verdiyse . Oyle cok masraf yapmam yani Olmayanı pazardan alirim bamya visne falan . Bende yazdan yaparim hazirligimi diger yaza kadar tuketirim . Hem konserve de yaparim .meyve suyu falan . Etim . Icli köfte manti tereyağı sulu köfte surekli olur
Buyuk kolaylık hem çalışıyorum evde de cocuk var .
Yatak odam da bide ona bakarak uyuyorum o kadar seviyorum yanu:)
Ben hamur açmayı bilmediğim halde geçen denedim oldu nefis yemek tariflerinden video izledim o sitede ayrıntılı anlatıyorlar küçük küçük açtım toplam 1 buçuk saatte olduMantı ve tereyağ bendede olur. İçli köfteyi yapıyormusunuz yaptırıyor musunuz? Çok severim ama oyle bir becerim yok malesef, uygun fiyatlı biryer bulsam da çiğ olarak alıp buzluga atsam
Mantıdan bahsediyorsun sandım canm yanlış okumuşum kusura bakmaMantı ve tereyağ bendede olur. İçli köfteyi yapıyormusunuz yaptırıyor musunuz? Çok severim ama oyle bir becerim yok malesef, uygun fiyatlı biryer bulsam da çiğ olarak alıp buzluga atsam
Arkadşlara filan haber birakin. Illaki tanidiklarinda yapan vardir.Ben hamur açmayı bilmediğim halde geçen denedim oldu nefis yemek tariflerinden video izledim o sitede ayrıntılı anlatıyorlar küçük küçük açtım toplam 1 buçuk saatte oldu
Yaptiktan hemen sonra tepsi ile buzluğa koyup şokluyorum. Zaten 20 dk sonra şekerleme gibi oluyor tane tane. Sonra posetlere koyuyorum. Pisirirken de kaynamis suya atiyorum çözdürmeden. Biraz da yağ ekliyorum. Bir ikisi yapişsa bile çatal ile aralara dokununca çözülüyorSelamlar bugün tatlı aldık 15 tl verdik.
pure hazel canım mantıyı buzd. Poşetine mi koyuyorsun. Sonra yapışıyormu.
Ben geçen yaptım dondurucu kaplarına aralarına yağlı kağıt sererek koydum kat kat.3 pişirimlik kadar var
Mesai dönüşü markete uğradım,indirimin son günüydü.
Sütaş kasar 20 TL kilosu, 1,5 kg aldım. Bir kısmını buzlugu attım.
Sütaş süzme peynir 13 TL.
Bunlar evde vardı ama fiyatı uygun ve sürekli tüketiyoruz.
Turşu, birkaç ufak şey daha aldım 64 TL vetdim
Şok markette doğuş 100lu çay alışveriş yapana 10 TL idi. İşyerinin oradaki şubede çocuklar tanıdık verdiler sağolsunlar.
Birde minibüse 2.5 TL verdim.
Eee biz ne yiyeceğiztost peyniri adı altında kaşar görünümlü peynirler satıyolar
kalan artık peynirler eritilerek oluyomuş
aynı kaşar paketinde
ve aynı reyonda satılıyor
aman dikkat kahvemsi
çünkü sağlıklı bişey değilmiş pek
sütaşta da aynı oyunu yaptıklarını gördüm
oyuna gelmeyelim
tost peyniri adı altında kaşar görünümlü peynirler satıyolar
kalan artık peynirler eritilerek oluyomuş
aynı kaşar paketinde
ve aynı reyonda satılıyor
aman dikkat kahvemsi
çünkü sağlıklı bişey değilmiş pek
sütaşta da aynı oyunu yaptıklarını gördüm
oyuna gelmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?