- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.081
evet. telefonum bozuldu 6 senelikti zaten. yeni aldığım da bi 6 sene götürür inşallah:)Harcamali bir gün
Ben tirnak uzatmam. Yine de sürerim. YakişiyoBenim tırnaklarım yuvarlak ojeyi hiç yakıştırmıyorum hiç sürmem
Uzun tırnaklı kadınlara çok özenirdim eskiden:)
Biz kurban etinden 6 kilo ayırıp sucuk yapıyoruz balkonda kurutuyorum iki kişi olunca 1 yıl yetiyor neredeyseGelirken kasaptan sucuk aldim.45.90 tuttu. Kredi kartina cektirdim
Annemde sucukiçi yaparBiz kurban etinden 6 kilo ayırıp sucuk yapıyoruz balkonda kurutuyorum iki kişi olunca 1 yıl yetiyor neredeyse
Dün bahsetmistinDün akşam avm ye gittik elbise aldım kendime yılbaşı için 100 tl :/
2 ay boyunca hiç kıyafet almayacağım ihtiyacım yok zaten saydım yedi tane elbisem var kışlık
İhtiyaç dışı aldığım son şey olur umarım
En iyisi aslindaBiz kurban etinden 6 kilo ayırıp sucuk yapıyoruz balkonda kurutuyorum iki kişi olunca 1 yıl yetiyor neredeyse
Kasaba vereceksentavsiyem kurban bayramında değil de bir kaç hafta sonra vermenizEn iyisi aslinda
Bu yil bende eti verip kasaba yaptirayim.diyorum
Yazin kolay kurur
Kışın da tüketiriz
Iyi fikir . Kurbandan sinra veriirm.Kasaba vereceksentavsiyem kurban bayramında değil de bir kaç hafta sonra vermeniz
Kurbanda kasaplar getirilen etleri biriktiriyor hepsini toptan sucuk yapıyor sizin payınızı veriyor etler karışmış oluyor
Mesela biz saf et ayırıyoruz kimi yağ akciğer vs koyuyor
Geçen kurbanda sucukluğu buzluğa attım ben bi kaç hafta sonra çıkarıp verdim
Aynen öyle bende tedirgin oluyorum tanıdık kasap bizim o yüzden güveniyoruzIyi fikir . Kurbandan sinra veriirm.
Ya aslinda gözümüzün önünde hemen yapip verse keşke. Orada birakip kendisi hazirlayinca başka etler de koyabilir diye korkuyorum
Bn daha hic kendim yapmadim hep hazir aldim.2 ay once 2 kilo almistim buzluga koymustum ara ara cikartiyordum gecen hafta bitti.bugunde 1 kilo aldim bu da 1-2 ay yeter.bnde kendi etimle yaptirabilirim hem daha guzel ve saglikli olurBiz kurban etinden 6 kilo ayırıp sucuk yapıyoruz balkonda kurutuyorum iki kişi olunca 1 yıl yetiyor neredeyse
Evet değişi k bir soğuk var. yağın fiyatı çok uygun kesinlikle almalisinA101de 35 tl harcadim.bez ve ekmek aldim
Kantine 12 lira borclandim.
yerel markette indirim varmis
5 litre bizim yag 27.45
un 8kg 13 lira olacakmis haftasonu
Haftasonu yağ ve un almayi planliyorum.
Yemeğimi ocağa koydum.
Korkunç soğuk bi hava var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?