Bugün ne aldin kaç tl harcadin

@kafam karişik 1 su bardaği da siviyag koymayi unutma hamur mayalarken

at eti çıkmış ya, yuh artık. yemeklerden zehirlenme vakaları yetmedi. bugün benim eşim de nöbetçi ve o da dışardan yer.

1500 tl ye telefon aldım . telefonum bozuldu.
öğle arasında kuaföre gidicem kaş bıyık 25 tl tırnak törpü oje yüz alma 25 tl

Köy tavuğunu hangi marketten alıyorsunuz ya da kasaptan mi alıyorsunuz ? Tavuk ben de almıyorum 2 sene olmak üzere.
ben ankaradayım kasaptan alıyorum, iç anadoluda büyük besili tavuğa haybora derler ondan alıyorum 3-4 kilo arası geliyor. Annem olduğu zaman alıyorum sağolsun ince temizliği yapıp parçalıyor ogün birazını pişiriyoruz kalanını ayırıp buzluğa atıyorum. haşladığımdan da mesela suyuyla biraz tavuğu didip buzluğa atıyorum yemek bulamadığımda çıkarıyorum içine şehriyede atıp çocuklara corba yapıyorum. yine aynı şekilde suyundan buz kalıplarına doldurup çorbalara ve pilava koyuyorum. market bulyonları çok zararlıymış içerisinde monosodyumglutamat var.

1500 tl ye telefon aldım . telefonum bozuldu.
öğle arasında kuaföre gidicem kaş bıyık 25 tl tırnak törpü oje yüz alma 25 tl
hayırlı olsun, şimdi düşündüm de hiç kuaförde oje sürdürmemişimdiraslında severim ojeyi de kendim hallediyorum hep paspalmıyım neyim

Koy tavugunu esim 3 haftada 1 alir gercekten cok lezzetli oluyor
Bnde haslayip suyuylada bulgur pilavi yaparim yanina salata ayran guzel oluyor
Biz market tavuguda tuketiyoruz esim cok seviyor saglikli degil ama yinede aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…