- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.041
İkiz var bende 17ay evlere şenlik. Ama 4,5yıllık evliyim benVar mı bebis sende peki:)
Woww harika bi duygu olmalı ev curcuna desene :) Rabbim bana da b tane sağlıklı nasip eder insallah. Allah bagislasin canimİkiz var bende 17ay evlere şenlik. Ama 4,5yıllık evliyim ben
Tşkkrlrbildigin menemenlik yikayip robottan cekip kaynattim tuz attim sicakken kavanozlayip battaniyeye sardim.
ev yapimi seftali nektari diye baktm netten.
onlari da gene sicakken kavanoza ordan ters cevirip market posetine 4 er 5 er koydum.
Köy tavuğunu hangi marketten alıyorsunuz ya da kasaptan mi alıyorsunuz ? Tavuk ben de almıyorum 2 sene olmak üzere.Buarada bende uzun zaman oldu marketten tavuk almıyorum, eskidende içime sinmezdi ama çocuklardan sonra iyice dikkat ediyorum. Köy tavuğu alıyorum 3 haftada ayda 1 falan temizleyip poşetleyip buzluga atıyorum hazır oluyor. Balık atmak da çok mantıklı aslında biraz ucuzlasın deneyeceğim
Balığı ben temizlemeden koydum gecenlerde aceleden bişey olur mu acabaBenim 5 çekmeceli difriz var. Ve büyük yardimcim. Yazdan hazirladiklari koyuyorum
Ayrica et balik ta mecbur aliyoruz toplu ve siğmiyor
Etim iki paket anca kaldi
Balik hic yok
Biraz misir fasulye bezelye peynir tereyag filan vardi onlari da buzluga sıkıştırdim. Difrizi temizledim kapattim
Ama et ve balik mecbur alacagiz . Difrizi o zaman calistiririm tekrardan
Kim markette görüyorum fakat hiç denemedimBazi mahalle marketlerinde oluyor istanbulda. Yada pazarlarda oluyor genellikle
Benim de 25000 kredim hazırmışBanka sürekli mesaj gönderiyor su kadar harca şu kadar puan biriktir.
Şu firsati indirimi kacirma
Faizsiz nakit avans çek..
Kredi karti illaki kullandiracaklar yani
Ben kullanmadikça üstüme geliyorlar. Anladilar galiba irademi
Kullanmicam iste ohhh
İnşallah güzel olurGunaydin kizlar kredi kartimin hesap kesim tarihi gecti
Bu ay daha bir sey almamistim ama bugun sucuk almayi dusunuyorum
Uzerimde nakit yok muhtemelen karta cektiririm
Esim dun pizza soyleyelim dedi.bnde kendi ellerimle yaparim dedim.
pure hazel senin tarifin ekran goruntusunu almistim ona bakarak yapmaya caliscm insallah basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?