Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Domates biber yumurta ve peynir almaya markete gittim kuru sogan, göbek, temizlik eldiveni, un(indirimde die aldim), ped, yer fıstığı aldim 83 tl ödedim geldim herşey cok pahalı sözde bu hafta alıncak bişey yoktu yine gitti paracıklar

Köy tavuğunu hangi marketten alıyorsunuz ya da kasaptan mi alıyorsunuz ? Tavuk ben de almıyorum 2 sene olmak üzere.

Balığı ben temizlemeden koydum gecenlerde aceleden bişey olur mu acaba

Tatlı krizine girdim illaki supangle yiyeceğim. Hava soguktu kizimida cikartmak istemedim Eşim işten gelir gelmez kızımı eşime teslim ettim ve evimin yakinindakı bir pastane ye gittim. Hemen 3 adet suoangle kaptim ikisi bana biri eşime 18 TL tuttu. Ama o pastahanenki çok güzel anlatılmaz yenilir iki ekmek aldim 20 TL ödedim Tam evime dönerken köşede market var oradan da tatlıdan sonra içimi bastirsin diye kraker tuzlu cubuk Lays falan aldım. 4 25 ödedim bukadarcikkk:) birkez daha diyetimi bozmuş bulundum

Benim de 25000 kredim hazırmış
Evete basarsam hesabıma geçecekmiş
Yaaa tabi tabi
Yedik biz de

Bugün yemeği işyerimde yiyeceğim. (Yemek paramız toplu olarak önümüzdeki aybaşında maaşımızdan kesiliyor.)
Bir ihtiyacım olmadığı için gün içerisinde eve de bir şey almayacağım.
Hedefim günü harcama yapmadan bitirmek.

Gunaydin kizlar kredi kartimin hesap kesim tarihi gecti
Bu ay daha bir sey almamistim ama bugun sucuk almayi dusunuyorum
Uzerimde nakit yok muhtemelen karta cektiririm
Esim dun pizza soyleyelim dedi.bnde kendi ellerimle yaparim dedim.
pure hazel senin tarifin ekran goruntusunu almistim ona bakarak yapmaya caliscm insallah basarabilirim

İnşallah güzel olur

Bende bugun kemikli et çikardim . Kuru fasulye aksamdan islattim. Yanina da pilav ayran.
Kociş nöbetçi
Yemek yarin öglene de kalir eşim de yer .
Bugün çikista a101e uğrayacagim indirimli bez icin. Baska seylerde bakarim.
Bakalim ne kadar harcamam olacak.
Eşim nöbet günleri dişardan yiyor genelde. Yemeklere pek guvenmiyor hakli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…