- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.021
Bende kaşıkla yaşıyorum ama orda bunu da öğrendi biraz daha. wc eğitimi zor ve sabır gerektiren bir şeyGelecek yil kreşe göndereyim diyorum sosyallrsmesi acisindan. Daha bez bağliyorum ve yemegini kasikla yemiyor ben yediriyorum
Canım çok sarsmıyorsa sizi zorlamıyorsa ödeyin taksitlerinizi ay ay. var mı birikimle planinBugün ev kredimin doķümanina baktim.
31. Taksit bitmis
Geçenlerde bankaci ile görüstüm . Toplu para verip borcu kapatsam diye(61bintl borcum var) o da kapatma dedi. Çunķü 0.89dan cekmistim kredi. Simdi krediler yüksek dedi. Bu ödeme bütcenizi sarsmiyorsa bu şekilde ödeyin dedi. Pesinati da baska yerlerde kullanin dedi. Aslinda mantikli geldi.
Bende biraz biriktirip borcu kapatayim diyodum 3 yila kadar.
Eger bu şekilde devam edetsem daha 5buçuk yilim var
anlayamadigim bir şey var şu an difriz çekiştirmiyorsanız ici boş mu yaniBenim de 55-60 değisiyor.
Fırın çok çalisiyor bende
Çayci yada kettle kullanmiyorum
Utü de çok yapmam oyle.
Bakalim 1-2 ay çalistirmam daha difrizi . Ne kadar etkilicek
Birikim yapiyorum. Zorlamiyor diyebilirim.Canım çok sarsmıyorsa sizi zorlamıyorsa ödeyin taksitlerinizi ay ay. var mı birikimle planin
ilk kez 28 aylık başladı bezliydiSeninki kreşe nezaman basladı canım Allah bağışlasın
Buzdolabimin buzluğunda yer açilmisti . Baktim difrizdekilwr de oraya siğar. Tasidim hepsini buzluğa.anlayamadigim bir şey var şu an difriz çekiştirmiyorsanız ici boş mu yani
hangi aylarda kaç ay calistiriyorsun. ben bir düşüneyim bu difrizi.Buzdolabimin buzluğunda yer açilmisti . Baktim difrizdekilwr de oraya siğar. Tasidim hepsini buzluğa.
Difrizi de sildim temizledim fişini çektim
Kesinlikle tam doldur . Bulasik ve çamaşir mak. Tam doldururum ben. Evde tabak çanak ve giysi bol nasilsabiz akşama kaar evde yokuz 60 geldi bu ay utu bikac parca yaptim o kadar. fırın hiç calistirmadim. bilgisayar yok. öyle gelince fatura bu ay makineleri iyice tam doldurup çalıştırma kararı aldım.
elektrik tarifeleri oluyormuş siz hangi tarifedesiniz. ben bir de fırın çalışırsam 100 u gecer heraldeKesinlikle tam doldur . Bulasik ve çamaşir mak. Tam doldururum ben. Evde tabak çanak ve giysi bol nasilsa
Ama yinede haftada 2-3kez çakisir camaşir mak.
Bulasik mak gunde 1 kez
Mikrodalga hergün
Firin günaşiri
Normalde buzluğumda et balik tereyag fasulye nohut olurhangi aylarda kaç ay calistiriyorsun. ben bir düşüneyim bu difrizi.
Ben tam zamanli tarifedeyim coğu kisi gibielektrik tarifeleri oluyormuş siz hangi tarifedesiniz. ben bir de fırın çalışırsam 100 u gecer heralde
Zamanlı tarifeye de zam gelmiş bi albenisi kalmamıl zaten geçen haberlerde gösterdi. Bana da mantıklı gelmiyor. Ben istediğim saatte yaparım işimi yani. Özellikle çamaşırlarımı sabah atmayı severimBen onu göze alamadim. Çunku buzdolabi surekli calisiyor.
E aksamlari ve haftasonlari tv sürekli acik
Fırın akşam yemegi için çalisiyor
Mikrodalga oyle. Elektrikli supürgeyle saat 10dan sonra aparmanda iş yapamam
Lambalar açik. O tarife bana uymuyor.
Bazi arkadaşlar 10dan sonra çalistiriyor mak. Filan ama 2 zamanli tarifede degiller ise degisen birsey yok tasarruf adina.
Can skntisindan dolayi oluyor unutkanlikB vitamini al canım.
Omega da tüket dönem dönem oluyor unutkanlık
Bizde tv kullanılmıyor onunda etkisi vardır belkiBenim de 55-60 değisiyor.
Fırın çok çalisiyor bende
Çayci yada kettle kullanmiyorum
Utü de çok yapmam oyle.
Bakalim 1-2 ay çalistirmam daha difrizi . Ne kadar etkilicek
Var mı bebis sende peki:)Canım daha olur kafanı takma evliliğnin tadını cıkar benimde 30um bitti
Çokmuş daha yaaBugün ev kredimin doķümanina baktim.
31. Taksit bitmis
Geçenlerde bankaci ile görüstüm . Toplu para verip borcu kapatsam diye(61bintl borcum var) o da kapatma dedi. Çunķü 0.89dan cekmistim kredi. Simdi krediler yüksek dedi. Bu ödeme bütcenizi sarsmiyorsa bu şekilde ödeyin dedi. Pesinati da baska yerlerde kullanin dedi. Aslinda mantikli geldi.
Bende biraz biriktirip borcu kapatayim diyodum 3 yila kadar.
Eger bu şekilde devam edetsem daha 5buçuk yilim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?