Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün ev kredimin doķümanina baktim.
31. Taksit bitmis
Geçenlerde bankaci ile görüstüm . Toplu para verip borcu kapatsam diye(61bintl borcum var) o da kapatma dedi. Çunķü 0.89dan cekmistim kredi. Simdi krediler yüksek dedi. Bu ödeme bütcenizi sarsmiyorsa bu şekilde ödeyin dedi. Pesinati da baska yerlerde kullanin dedi. Aslinda mantikli geldi.
Bende biraz biriktirip borcu kapatayim diyodum 3 yila kadar.
Eger bu şekilde devam edetsem daha 5buçuk yilim var

31. Taksit bitmis
Geçenlerde bankaci ile görüstüm . Toplu para verip borcu kapatsam diye(61bintl borcum var) o da kapatma dedi. Çunķü 0.89dan cekmistim kredi. Simdi krediler yüksek dedi. Bu ödeme bütcenizi sarsmiyorsa bu şekilde ödeyin dedi. Pesinati da baska yerlerde kullanin dedi. Aslinda mantikli geldi.
Canım çok sarsmıyorsa sizi zorlamıyorsa ödeyin taksitlerinizi ay ay. var mı birikimle planin

biz akşama kaar evde yokuz 60 geldi bu ay utu bikac parca yaptim o kadar. fırın hiç calistirmadim. bilgisayar yok. öyle gelince fatura bu ay makineleri iyice tam doldurup çalıştırma kararı aldım.

biz akşama kaar evde yokuz 60 geldi bu ay utu bikac parca yaptim o kadar. fırın hiç calistirmadim. bilgisayar yok. öyle gelince fatura bu ay makineleri iyice tam doldurup çalıştırma kararı aldım.
Kesinlikle tam doldur . Bulasik ve çamaşir mak. Tam doldururum ben. Evde tabak çanak ve giysi bol nasilsa:işsiz:
Ama yinede haftada 2-3kez çakisir camaşir mak.
Bulasik mak gunde 1 kez
Mikrodalga hergün
Firin günaşiri

Kesinlikle tam doldur . Bulasik ve çamaşir mak. Tam doldururum ben. Evde tabak çanak ve giysi bol nasilsa:işsiz:
Ama yinede haftada 2-3kez çakisir camaşir mak.
Bulasik mak gunde 1 kez
Mikrodalga hergün
Firin günaşiri
elektrik tarifeleri oluyormuş siz hangi tarifedesiniz. ben bir de fırın çalışırsam 100 u gecer heralde

hangi aylarda kaç ay calistiriyorsun. ben bir düşüneyim bu difrizi.
Normalde buzluğumda et balik tereyag fasulye nohut olur
Ama eti toplu aldiğimizda yada kestiğimizde sigmaz difrizi çalistiririm.
Yazin bezelye taze fasulye misir kurban eti portakal limon (limonata icin) bol koydum. Onlar azalinca buzluga aktardim. Bu yil ağustos eylül ekim kasim ayinda çalisti.
Şubat gibi et alicaz buzluğa siğmaz difrizi tekrar calistiririm.

elektrik tarifeleri oluyormuş siz hangi tarifedesiniz. ben bir de fırın çalışırsam 100 u gecer heralde
Ben tam zamanli tarifedeyim coğu kisi gibi
2 zamanli tarife var saat 10dan sonra tasarruflu oluyor.
Fakat akşam 10 sabah alti gibi yapmak gerekiyor tum isleri eger bu saatler disinda yaparsaniz iki kat fazla yakiyor enerji

Ben onu göze alamadim. Çunku buzdolabi surekli calisiyor.
E aksamlari ve haftasonlari tv sürekli acik
Fırın akşam yemegi için çalisiyor
Mikrodalga oyle. Elektrikli supürgeyle saat 10dan sonra aparmanda iş yapamam:skandal:
Lambalar açik. O tarife bana uymuyor.
Bazi arkadaşlar 10dan sonra çalistiriyor mak. Filan ama 2 zamanli tarifede degiller ise degisen birsey yok tasarruf adina.

Ben onu göze alamadim. Çunku buzdolabi surekli calisiyor.
E aksamlari ve haftasonlari tv sürekli acik
Fırın akşam yemegi için çalisiyor
Mikrodalga oyle. Elektrikli supürgeyle saat 10dan sonra aparmanda iş yapamam:skandal:
Lambalar açik. O tarife bana uymuyor.
Bazi arkadaşlar 10dan sonra çalistiriyor mak. Filan ama 2 zamanli tarifede degiller ise degisen birsey yok tasarruf adina.
Zamanlı tarifeye de zam gelmiş bi albenisi kalmamıl zaten geçen haberlerde gösterdi. Bana da mantıklı gelmiyor. Ben istediğim saatte yaparım işimi yani. Özellikle çamaşırlarımı sabah atmayı severim

Zamla yaşamayi ögrenicez
Az önce okudum kasaplar birliği aciklamis
Sakatata yuzde otuz zam gelmis
Ucuz et geldi sakatat pahalandi. Hükümete sesleniyorlar. Et olarak degilde canli hayvan ithal edilsin diyorlar

31. Taksit bitmis
Çokmuş daha yaa:( kaç kaç ödüyorsun? Seni zorlamıyorsa bencede kapatma yani bankacı oyle dediğine gore kayda değer bir indirim olmuyordur. İnsanın evinin olması harika bi duygu olsa gerek:)

Back