Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim 3cekmeceli var ve baya dolu. Yazdan bezelye barbunya yesil fasulye domates doğranmış biber karışık sebze kızartmalık işte et falan var. Bazen haşlayıp baklagil koyuyorum bazende kıyma alıp kavurup koyorum yada kofte yapıp topluca stokluyorum. Kışın ben birçok yemeği ordan kullanırım özellikle çalışıyorsan edinmelisin bir tane hem yazdan hazırlayınca ekonomik hemde elinin altında pratik
Bende dediklerinden koyuyorum ama dışardan et alirim diyorum o difrize elektrik faturasına vereceğime parayla. elektrik faturasına çok yansımıyor mu

Haftasonu geliyormu? 600 uygun gibi goxukuyor ama calışma saatleri de 9-15 iyiymiş. Şimdi ben işe dönsem 8,30-18.30 gelmesi lazım tabi fiyatı da ona göre oluyor. Bir de ikiz olunca gelmrk isteyen az oluyor yada 2 bakıcı bulmsk getekiyor işimiz çok zor oyuzden açıkçası ben kreş düşünüyorum 2,5 olunca. Sizinki nekadarlık?
Canım kreş senin için daha mantıklı tabi bulunduğun yerde ne kadardır araştırmak lazım erken kayıt avantajından yararlanabilirsin. kreşe 6 buçuk 7 ye kadar kalabiliyor gelişimine çok katkısı oluyor

Haftasonu geliyormu? 600 uygun gibi goxukuyor ama calışma saatleri de 9-15 iyiymiş. Şimdi ben işe dönsem 8,30-18.30 gelmesi lazım tabi fiyatı da ona göre oluyor. Bir de ikiz olunca gelmrk isteyen az oluyor yada 2 bakıcı bulmsk getekiyor işimiz çok zor oyuzden açıkçası ben kreş düşünüyorum 2,5 olunca. Sizinki nekadarlık?
Arada bi geliyo. Eşim genelde evde oldugu icin sıkışınca çağiriyoruz

bakıcı ve baba olarak bakımında sıkıntı yoksa biraz daha evde vakit geçirebilir. ben 5 te geliyorum eve eşimin bakıma bir katkısı olmuyor geç geliyor. o yüzden kreşe gönderiyorum 1 yıldır. benimkide 38 aylık
Gelecek yil kreşe göndereyim diyorum sosyallrsmesi acisindan. Daha bez bağliyorum ve yemegini kasikla yemiyor ben yediriyorum

Bende dediklerinden koyuyorum ama dışardan et alirim diyorum o difrize elektrik faturasına vereceğime parayla. elektrik faturasına çok yansımıyor mu
Valla ben rahatlığını faturayı artıracak meblağa değişmem doğrusu. Yani tam nekadar etkiliyor bilemiyprum 45-55 arası gelir fatura. Şuan evde olduğumdan ütüyü nadir yaparım fırını ve çaycıyı aktif kullanırım bulaşık makinası hergün yada 2gune 1 çalışır. Çamaşırı biriktirir atarım. Deepfreeze de kurbandan beri çalışıyor

bakıcı ve baba olarak bakımında sıkıntı yoksa biraz daha evde vakit geçirebilir. ben 5 te geliyorum eve eşimin bakıma bir katkısı olmuyor geç geliyor. o yüzden kreşe gönderiyorum 1 yıldır. benimkide 38 aylık
Seninki kreşe nezaman basladı canım Allah bağışlasın

Valla ben rahatlığını faturayı artıracak meblağa değişmem doğrusu. Yani tam nekadar etkiliyor bilemiyprum 45-55 arası gelir fatura. Şuan evde olduğumdan ütüyü nadir yaparım fırını ve çaycıyı aktif kullanırım bulaşık makinası hergün yada 2gune 1 çalışır. Çamaşırı biriktirir atarım. Deepfreeze de kurbandan beri çalışıyor
Benim de 55-60 değisiyor.
Fırın çok çalisiyor bende
Çayci yada kettle kullanmiyorum
Utü de çok yapmam oyle.
Bakalim 1-2 ay çalistirmam daha difrizi . Ne kadar etkilicek

Banka sürekli mesaj gönderiyor su kadar harca şu kadar puan biriktir.
Şu firsati indirimi kacirma
Faizsiz nakit avans çek..:kahve:
Kredi karti illaki kullandiracaklar yani:işsiz:
Ben kullanmadikça üstüme geliyorlar. Anladilar galiba irademi
Kullanmicam iste ohhh:lülülü:
banka bana sormadan kredi karı limitimi 4 kat arttırmış, yarın ilk iş limiti düşürmek olacak

Back