- 13 Ağustos 2022
- 8.687
- 4.431
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Hastane yemekhanesinde çalışıyorum.Her öğün sonrasi birde ara öğün dağıtımı var.Ve ben dün geç dağıttım.Sebebi de kahvaltı çöplerini toplamamdi.Hasta ve refakatciler hastane kurallarına göre sabah en geç 07.30'a kadar kahvaltılarını yapması gerekiyor.Fakat herkes öğlene doğru kahvaltı yapıyor.Zorlaniyoruz.
Baskı yapıyorlar.Toplamadiniz diye hastalar vermek istemiyorlar.Bazen uyurlarken toplayıp alıyorum.
Neyse sabah 09.00 10.00 arası ara öğün dagitmam gerekiyor.Dun 11'de indim aşağıya bana diyorki.Saat 10'dan sonra aşağı inersen ise başlama.Direk evine git.Biz seni çıkaralım.
Ki ben geç çöp topladigim için tutanak dahi almisim belgeli.Sinirlendim kafaya taktım.Arkadas ta gaz verdi.Aglayacakmisim falan diye.İsim bitti indim bu seferde sana kalp yapıyorum diye gulumsemeden çıktım.Zoruka gitti personelin yanında ağladım herkeste sordu.
Diğer arkadaşlarda benden biraz geç indiler.Calismaya devam ettiler.
Üzülmekte haksız mıyım.
Burada bana dün çöp topla diyen müdürümdü.
Baskı yapıyorlar.Toplamadiniz diye hastalar vermek istemiyorlar.Bazen uyurlarken toplayıp alıyorum.
Neyse sabah 09.00 10.00 arası ara öğün dagitmam gerekiyor.Dun 11'de indim aşağıya bana diyorki.Saat 10'dan sonra aşağı inersen ise başlama.Direk evine git.Biz seni çıkaralım.
Ki ben geç çöp topladigim için tutanak dahi almisim belgeli.Sinirlendim kafaya taktım.Arkadas ta gaz verdi.Aglayacakmisim falan diye.İsim bitti indim bu seferde sana kalp yapıyorum diye gulumsemeden çıktım.Zoruka gitti personelin yanında ağladım herkeste sordu.
Diğer arkadaşlarda benden biraz geç indiler.Calismaya devam ettiler.
Üzülmekte haksız mıyım.
Burada bana dün çöp topla diyen müdürümdü.
Son düzenleme: