Bugün moralin % kaç??

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Evet bayanlar bgn moralnz nasıl?
bnm %20 civarı :1no2:
1 yıl aradn snra sevdğm kişiyle yenidn buluşma fırsatı geçmişti elime herşeyn çk güzel olucağına inanırken 1 saat sonra annem durumun farkına vrdı ve direk eve dönmek zorunda kaldımmm aman allahm :1closedeyes: ama onu gördm bi kez sarıldm ya bu bile yetti azck en azından 3 ay daha görüşemicez şmdi biz istemştkki öyle bi gün geçirelmki tüm yaz unutamaylm bu bize yetsn ama mahvldu bu son şanstı ağlmk istiormsenağlama senağlama

benim %1 moralim sevdiğim insanla gurur meselasi yapıp küstük barışamıyoruz istesekte of ben inada bindiriyorum oda gurura haklıda........... ama oda üzgün bende cuma günü son birliktelliğimiz oalcak birdaha birbirimizi istesekte istemesekte göremeyeceğiz ona sarılamayacağım bike giderken sen yine son kez sarıldın şükret haline ayrılık konuşması yapacağım daha cuma günü yanına gidip dargın ayrılmayalım dargın gitmeyeyeyim diyeceğim hakkını helal et vs arkadaşlar ağlar o zaman sarılır sana hiç bırakmaz diyorlar benmi çok negatifim ne anlamadım valla off moral yok vallaabenneyaptımki

benim %1 moralim sevdiğim insanla gurur meselasi yapıp küstük barışamıyoruz istesekte of ben inada bindiriyorum oda gurura haklıda........... ama oda üzgün bende cuma günü son birliktelliğimiz oalcak birdaha birbirimizi istesekte istemesekte göremeyeceğiz ona sarılamayacağım bike giderken sen yine son kez sarıldın şükret haline ayrılık konuşması yapacağım daha cuma günü yanına gidip dargın ayrılmayalım dargın gitmeyeyeyim diyeceğim hakkını helal et vs arkadaşlar ağlar o zaman sarılır sana hiç bırakmaz diyorlar benmi çok negatifim ne anlamadım valla off moral yok vallaabenneyaptımki

bi taraf alttan almadğı sürece ilişkilern uzun süreli olması bi hayli güç oluo.. hemen ayrılık knşması yerine içindekileri döksen bi ikinzde bu ilişkinin kurtulması içn çaba harcarsanız halledeblrsnz herhlde. o an o ayrılık knşması çok zor olur evet iknzde dayanamazsınz herhlde

Back
X