Kizlar kollarim için basliycam bugün saat ikide randevum var ilk lazer deneyimim cok korkuyorum canim acirmi acaba kollar kaç seansta bitiyo genel olarak tecrübeli arkadaşla ra soruyorum. Tüm kol yaptiricam 150 tl seans ücreti paket program i alamadım toptan param yoktu böyle pahaliya geliyo ama bıktım kollarimdan cok tüylü utanıyorum artkk ne beklemisim bu zamana kadar bilmiyorum inşallah hüsrana ugramam tavsiye üzerine bi merkeze gidicem arkadaslarim gittiler gayet memnun kaldılar. Ne kadar süre sonra tuylerim dökülmeye başlar peki döküldü diyelim ilk seanstan sonra temiz dogal dururmu kollarim endiselerim var. Tesettür lu oldugum icin güneş e mağruz kalmiycam icin yazın yaptirabiliyorum lazeri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alexander yapildi dün yaptirdim adini doğru yazamadim anlamissindir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bende cadde de bir yere gittim tüm vücut birhafta önce ikinci seansımı yaptılar ama kollar yoktu bende gitmeden önce kadınlar kulübünden çok araştırdım biraz canım tatlı olduğundan birde herkes farklı fiyat veriyor bu lazer için .. Ben bir bölgemi fırsattan aldığım için baya uyguna geldi hiç acı falanda hissetmedim alexandrite kullanıyolar daha ikinci seansım olmasına raümen kıllarımın baya azaldığını hissettim
Egecan2006
Bide bişey sorucm bu üst kolumun kılları ince olduğunu lazer in gormuyceni söyledi yapma di tetiklerse oralarida yapariz dedi yokmu bunun bi çaresi o inceleride istemiyor
Benimde üst bacağımda aynı sorun var ama bişey olmadı onlarıda yaktı
Egecan2006
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?