Bugün lazere başlıyorum kollarim için

mhenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
176
4
68
İstanbul
Kizlar kollarim için basliycam bugün saat ikide randevum var ilk lazer deneyimim cok korkuyorum canim acirmi acaba kollar kaç seansta bitiyo genel olarak tecrübeli arkadaşla ra soruyorum. Tüm kol yaptiricam 150 tl seans ücreti paket program i alamadım toptan param yoktu böyle pahaliya geliyo ama bıktım kollarimdan cok tüylü utanıyorum artkk ne beklemisim bu zamana kadar bilmiyorum inşallah hüsrana ugramam tavsiye üzerine bi merkeze gidicem arkadaslarim gittiler gayet memnun kaldılar. Ne kadar süre sonra tuylerim dökülmeye başlar peki döküldü diyelim ilk seanstan sonra temiz dogal dururmu kollarim endiselerim var. Tesettür lu oldugum icin güneş e mağruz kalmiycam icin yazın yaptirabiliyorum lazeri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim aslinda dogrusunu söylemek gerekirse güneş gören yerlerin lazer yaptirmak icin dogru zaman deyil kolu acik geziyorsan yada ratile gideceksen en tehlikelisi güneş ve solaryum lazer icin ama dersenki hayir sorun yok ben kolarimi güneşten saklarim o zaman hic endiselenme ilk seansdan itibaren cok rahatlarsin kol kilari genital bolge yada koltuk alti gibi kuvetli kilar deyil dolayisiyla gec cikiyorlar ciktiklarindada daha ince ve gucsuz cikiyorlar , sen her ay yada 40 gunde bir seansa gidecegin icinde kol kilarindan cokda rahatsiz olacagini sanmiyorum , gecmis olsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunesten ve solaryumdan sakla derken sakin yanlis anlasilmasin öyle lazer yaptigim ilk hafta iki hafta deyil lazer tedavin bitene kadar korunak zorundasin!! Ben sana yaz sonunda yaptirim butun kis önünüzdeki yaza kadar tedaviyi bitirmeni tavsiye ederim nacizane tabi :)

Yok canim tesettürlu olduğum icin kapalı kollarim

İnşallah rahatkarim cok rahatsiz oluyorum kac gunde dökülmeye başlarlar

Bugün ilk seansimi yaptim kızlar eylüle kadar seans yapılmıyomus 16 seans yapilicakcseneye yaza kurtulurum bu killardan inşallah

Ara vereceklermiş bencede yaz döneminde ara vermeleri lazim ama neden ilk seansi yapmislar direk eylulde başlasalardiya riske atiyorlar 😒 bu 3 ay hic yapilmadigi icin bu ilk seans biraz boşa gidecek gibi neden dersen gücsüzlesen kilara tekrar tekrar atış yapilmaliki kil kökü ölsün , ben sana onun icin kışın yaptır güneşin etkisini kaybetdigi zamana denk getir denek istemistim , 16 seans kol kilari icin bana göre anormal fazla ben sadece 5 yada 6 seans yaptirdim ilk seansdan itibaren her ay tekrarlandi ve ilk seansdan itibaren nerdeyse yok denecek kadar az cikmaya baslamisti

Onlar söylediler ama ben yaptirdim yinede ne biliyim biraz seyrekte ciksa yazi rahat geciriyim diye yaptirdim bende ne biliyim 16 seans yapiyolar mis banada fazka geldi ama neyse hayırlısı artik

Hayırlısı olsun inşallah rahatlarsın:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi merkeze gidiyorum demişssiniz umarım güzellik merkezleri değildir canım
hem 16 seans bana çok fazla geldi kollar biraz hassas inşallah 16 seansta dikkat edersiniz
zaten bi kaç seanstan sonra tam anlamıyla dökülmeye başlayınca seans araları artacak

Güzellik Merkezi ne gidiyorum evet iki arkadaş im yaptirdi orda memnun kaldiklari icin gidiyorum tavsiye üzerine bakakim olmadı kalan seans lari kolum erken biterse bacaklarima yaptiririm

Cnm hangi cihaz kullanilacak sana

Alexander yapildi dün yaptirdim adini doğru yazamadim anlamissindir

Alexander yapildi dün yaptirdim adini doğru yazamadim anlamissindir

Hmm anladım iyi ozaman,iyi bir cihazdır ortalama 10 seansta bitirir

Merhaba bende cadde de bir yere gittim tüm vücut birhafta önce ikinci seansımı yaptılar ama kollar yoktu bende gitmeden önce kadınlar kulübünden çok araştırdım biraz canım tatlı olduğundan birde herkes farklı fiyat veriyor bu lazer için .. Ben bir bölgemi fırsattan aldığım için baya uyguna geldi hiç acı falanda hissetmedim alexandrite kullanıyolar daha ikinci seansım olmasına raümen kıllarımın baya azaldığını hissettim

Egecan2006

Caddedee bi yer derken anlamadım canim.ben geçe kaldim daha erken baslasaydim keşke daha rahat ederdim ama hamileydim bir ay oldu dogum yapali mrcburen geç oldu ne yapalim seneye en azından bitmisy olur inşallah

Bide bişey sorucm bu üst kolumun kılları ince olduğunu lazer in gormuyceni söyledi yapma di tetiklerse oralarida yapariz dedi yokmu bunun bi çaresi o inceleride istemiyor

Bağdat caddesi canım sen istanbulda mısın bu arada? Benim yaptırdığım yerdeki uzman açıkta kalan bölgeler için 10 gün güneş koruyucu kullanmak yeterli dedi bilmiyorum bana güvenilir geldi yer bide daha ikinci seansta kıllarımın fazla çıkmadığını görmek beni çok mutlu etti.. Kadın bana uzun uzun anlattı piyasada çok farklı marka cihaz var ama çoğu çinden geliyor ve doğrudüzgün sonuç vermiyor dedi yaptırdığınız cihazın avrupa yada amerika malı olmasına muhakkak dikkat edin dedi ben hatta önce onlardan marka ismini aldım evde araştırıp tekrar öyle gittim

Egecan2006

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…