Bugün Küçük Mucizelerin Günü Olsun.

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
Bugün
Küçük mucizelerin günü olsun....
134zq.gif

İkram edilen
taze demlenmiş bir bardak çay,
diver110.gif

ya da mis kokulu bir fincan kahve
1tasse.gif

eski bir arkadaştan
beklemediğin anda bir telefon....
199jl.gif

eve veya işe giderken ya da alışverişe
trafikte hep yeşil ışıklar....
light.gif

Bugün...
içinde küçük sevinçlerin olduğu
bir gün olsun.
clownavecballons.gif

markette en hızlı ilerleyen kasa sırası....
mis kokulu bir yemek...
aliment_96.gif

radyoyu açtığında ;
en sevdiğin şarkının çalıyor olması ve
o güzel şarkıya yüksek sesle eşlik etmek...
Sourisguitare.gif

barış, mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun.
MUTLULUĞUN günü....
spark.gif

bir şeylerin mükemmelliğinde ;
Tanrının senin yanında olduğunu, seni kayırdığını ve
bir yerlerden sana GÜLÜMSEDİĞİNİ
hissettiğin..
coeur_63.gif

canım arkadaşım her şey gönlünce olsun...Şeniz a.s.

İncik canım arkadaşım bütün bu güzel dilekler bütün sevdiğim arkadaşlarımakaydirigubbakcemile5 Herkez bir şeyler alır azıcıkta olsa yüzünde küçükte olsa bir tebessüm bırakabilirse ne mutlu bana:asigim:

bugün kötü bir gün geçirdim ve sen benim biraz olsun içimi rahatlatan ve negatif düşüncelerden biraz olsun kurtulmamı sağlayan küçük bi mucize gibi yetiştin.teşekkürler.
ellerine yüreğine sağlık.

bugün kötü bir gün geçirdim ve sen benim biraz olsun içimi rahatlatan ve negatif düşüncelerden biraz olsun kurtulmamı sağlayan küçük bi mucize gibi yetiştin.teşekkürler.
ellerine yüreğine sağlık.

Ay kıyamam nuray canım benim hayatta her şey biz insanlar için,eğrisiyle doğrusuyla hayat devam ediyor.Bence sende benim yaptığım gibi yap ve hayatı olduğu gibi kabullenip onun ısrarlarına rağmen bu güçlükleri ve ters olan herşeyin üstesinden gelmeye çalış.O yüzündeki tebessümü kaybettirmesin hiç bir şey.
Sende mutlu olmak için illaki büyük olayların olmasını beklemeyenlerdensin tıpkı benim gibi.Seni en çok mutlu eden şeyi yap ve o kötü olan herşeyi at bir tarafa ve unut.İleride zaten aklına geldiğinde sadece gülüp geçeksin ....Hayat her şeye rağmen devam ediyor,hayattaki yaşama umudunu hiç bir zaman yitirmemen dileklerimlekaydirigubbakcemile5

dediğin gibi arkadaştan gelen sımsıcak bi yazı...bugünün küçük mucizeside senden geldi arkadaşım .yüreğine sağlık..Şeniz

arkadaşım hep böyle çalıntı mı koyarsın.bu bana ait bi şeydi keşke farklı bi şey yapsaydın daha ilgi toplardın kı:oklava:nadım seni ADIVAR....

iyigeceler1.gif

Çok güzeldi emeğine sağlık bizlerle paylaşmanda çok güzeldi,inan gecenin bu saatinde nasıl iyi geldi.a.s.

Back