bugun kendı parfumumu yaptımmmmmmmmmmm

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
kızlar bugun kendıme parfum yaptım ve super bısı oldu ortaya cıkan koku henuz tam bekleme asamasında sabah yorumlara bakacam artık ama bu parfume ne ısım koymalıyım acaba? bana onerılerınız varsa yazın hihoyyyt
icerıgınde vanılya,çilek.kakao.bergamot ve yasemın yagı var....hadı bakalım ısım bulalım opuyorumnanaktan[/COLOR]

Vaçakobya olsun Valla ondan önce helal olsun. Ne güzel kendi parfümünü yapmışsın umarım sonuç da iyi olur. ısmini verebilirsin kokuya ne de olsa sana has. a.s.

peki nasıl yaptın parfümü yani yağları karıştırdın o yağlı bi kıvamda olmaz mı ??

satısını mı yapacaksın? melix yada biele güzel olur. biele kwety bahar çiçeği demek bir dilde ama hangi dildi unuttum :))

senin nickin olsun cnm parfümünün ismi:)"melix01" yada "melixs":):):):):

SADECE yaglarla parfum yapmaya kalkışırsan anca yapış yapış olursun kolonyacılardan esans ve alkol satın alıp yaglarla bunları karıştırırsan güzel bir sonuçalabilirsin

melix bende denedim yaglarla parfum yapmayı guzel olmadı

SADECE yaglarla parfum yapmaya kalkışırsan anca yapış yapış olursun kolonyacılardan esans ve alkol satın alıp yaglarla bunları karıştırırsan güzel bir sonuçalabilirsin

canımcım tabıkı sadece yağları karıstırmadım alkol ve damıtılmıs su ıle bırlıkte yaptım.sadece yağ olurmu tatlım yaaaaadelikafadulden

Vaçakobya olsun Valla ondan önce helal olsun. Ne güzel kendi parfümünü yapmışsın umarım sonuç da iyi olur. İsmini verebilirsin kokuya ne de olsa sana has. a.s.

vaçakobya ne demek canım yaaa bı anlamı varmı :)
bu arada guzel olmus parfumum ılk yorumlar guzeldi çilekli sakız gibim kokuyomuşumkaydirigubbakcemile3zemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…