kızlar bugun kendıme parfum yaptım ve super bısı oldu ortaya cıkan koku henuz tam bekleme asamasında sabah yorumlara bakacam artık ama bu parfume ne ısım koymalıyım acaba? bana onerılerınız varsa yazın hihoyyyt
icerıgınde vanılya,çilek.kakao.bergamot ve yasemın yagı var....hadı bakalım ısım bulalım opuyorumnanaktan[/COLOR]
kızlar bugun kendıme parfum yaptım ve super bısı oldu ortaya cıkan koku henuz tam bekleme asamasında sabah yorumlara bakacam artık ama bu parfume ne ısım koymalıyım acaba? bana onerılerınız varsa yazın hihoyyyt
icerıgınde vanılya,çilek.kakao.bergamot ve yasemın yagı var....hadı bakalım ısım bulalım opuyorumnanaktan[/COLOR]
SADECE yaglarla parfum yapmaya kalkışırsan anca yapış yapış olursun kolonyacılardan esans ve alkol satın alıp yaglarla bunları karıştırırsan güzel bir sonuçalabilirsin
bu yagları nerden alıyorsunuz acaba? mesela saf cilek yagı yada yasemin cicegi yagı filan?
Vaçakobya olsunValla ondan önce helal olsun. Ne güzel kendi parfümünü yapmışsın umarım sonuç da iyi olur. İsmini verebilirsin kokuya ne de olsa sana has. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?