• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün herşey gözüme batıyo ya...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Dün akşam 22:30 da telefon yarın biz gelcez eee gelin.Hafta sonu sabahın köründe kalk derle topla akşam 7ye kadar bekle,gelsinler ondakika oturup kaçsınlar.Kıl oldum ya bide mağaza göstersin diye eşimide götürdüler.Gıcığım ya, bugün, çağırdılar."Hade hade gezmiş olursunuz " gitmedim.Ne gitcem ya sen ,benim hafta sonuma turp sıkmışın gelmişin 10 dakka oturmuşun" eee biz mobilya bakacaz" git bak banane senin mobilyandan ya adamada kıl oldum sanane ne kabul ediyon işimiz var de emir vaki yaptılar sizde gelceniz.Kimseden emir almam kusura bakma ,canım isterse gelirim canım istemezse gelmem.Aaa bana bişey oldu bugün kızlar bir tokat sallayın valla kendime gelem ya bu sinirle avrupa yakasına koşabilirim ha...:oklava: :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy canım valla hiç bisey anlamadım ben yazdıgın konudan..kime sinirlendin bu kadar..

sakin ol cnm.. bugün aynı asabiyet bendede vardı.. önüme geleni kırdım geçirdim
kendimizce haklı sebeplerimiz olsada soğukkanlı olmalıyız...
sinirini atmak istiyorsan hemen başka uğraşlara ver kendini..
ben bu saate yemek yapmaya verdim kendimii..

olur insan dönem dönem böyle elini sallasa heryere değdirmek ister herkese kızmak öfkelenmek ister sakinleşmeye çalış=)mesela git çocuğun varsa gir yanlarına saçlarını okşa sev kokla öp uyurken ayaklarını hiç bir şey düşünme ama bunu yaparken en huzurlu en tatlı en güvenilir yer onların koynu git şimdi huzur bul sonra sakinleşince herşey biter gider zati=)

sakin ol cnm.. bugün aynı asabiyet bendede vardı.. önüme geleni kırdım geçirdim
kendimizce haklı sebeplerimiz olsada soğukkanlı olmalıyız...
sinirini atmak istiyorsan hemen başka uğraşlara ver kendini..
ben bu saate yemek yapmaya verdim kendimii..

öyle canım haklısın bende gece 11buçuğa takar burda takıldım gittim uyudum eşim neyin var ne oluyo falan dedi yok bişey dedim yattım birkaç sigara uyuyakalmışım şimdi iyiyim.sağolun.

ayy canım valla hiç bisey anlamadım ben yazdıgın konudan..kime sinirlendin bu kadar..

canım dün hava çok güzeldi herkez ailesiyle gezdi tozdu ben misafire hazırlık yaparak geçirdim günümü.5de dediler 7de geldiler 10 dakka oturup kaçtılar bari 1 saat otursalardı emeğim boşa gitmeseydi.sanki"mobilyacıya gidiyoduk sizede uğradık" gibi oldu yani ozaman niye bir gün önceden haber veriyon neyse geçti sinirinm olan cumartesime oldu.bugünde hava buz gibi dünkü havadan eser yok yaaa.gene eve yada kapalı marketlerde geçcek günümüz.sağolun kızlar.

Dün akşam 22:30 da telefon yarın biz gelcez eee gelin.Hafta sonu sabahın köründe kalk derle topla akşam 7ye kadar bekle,gelsinler ondakika oturup kaçsınlar.Kıl oldum ya bide mağaza göstersin diye eşimide götürdüler.Gıcığım ya, bugün, çağırdılar."Hade hade gezmiş olursunuz " gitmedim.Ne gitcem ya sen ,benim hafta sonuma turp sıkmışın gelmişin 10 dakka oturmuşun" eee biz mobilya bakacaz" git bak banane senin mobilyandan ya adamada kıl oldum sanane ne kabul ediyon işimiz var de emir vaki yaptılar sizde gelceniz.Kimseden emir almam kusura bakma ,canım isterse gelirim canım istemezse gelmem.Aaa bana bişey oldu bugün kızlar bir tokat sallayın valla kendime gelem ya bu sinirle avrupa yakasına koşabilirim ha...:oklava: :mymeka:

kime kıl oldun arkadaşım birşey anlamadım valla:kahve:

Bence gelen misafirlerede gecmişten bı kıllıgın varmıs ki bu düşüncesizlikleride bardağı tasıran son damla olmus.

asabiyet iyidir. cildi gergin tutar :roflol:

insanların cogu böyle düşüncesiz işte. bi laf söylerler,bi hareket yaparlar densiz densiz. senin kılcaldamarların bile dikilir ayaga

Back