Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Zara black amber :) d&g the one muadili ve parfüm ailemin yeni üyesi :) ama hiç kalıcı değil perşembeden beri kullanıyorum henu z kokusu hk. Olumlu-olumsuz yorum almadım püfff

kuzum sence bu the one nasıl

Ben muadilini kullanıyorum:) zara black amber. Beni en çok reklamlarında oynayan Scarlett Johnson cezbetti. Çok beğendiğim bir kadın aktrist çünkü kendisi

Içeriği şu şekilde Tepe Notası: Bergamot, Mandalina, Liçi, Şeftali, Solar Akoru Kalp Notası: Erik, Yasemin, Beyaz Zambak Dip Notası: Vetiver, Kuru Amber, Vanilya, Misk, Yosun

Ama bana nasıl hissettirdiğini sorarsan koku olarak benzemiyor ama tarz olarak Hyptonic Poison havasında ağır başlı bir koku. Genç kız kokusu kesinlikle değil. 25+ üstü bence :)

Zara black amberi biliyorum kokusu cok guzel the one'ami benziyor yoksa

valla parfüm sıkmayı unuttum sabah acele ile. Ama duştan sonra koltuk altıma limon sürüyorum acayip şekilde terlemeye iyi geliyor. Bide kıyafetler yumuşatıcı kokuyor. Parfüm sayılır mı

Yine zara black amber :) kızlar avon wish of love yada versace bright crystal gibi çiçekli ferah meyveli çok bilinmedik pembe koku önerileriniz var mı:)

Arkadaşlar, merak ettiğim bir parfüm var, bulmama yardım edin, delirdim. Sonbaharın başlamasıyla o kadar rastladım ki kokuya. Tatlı değil tuzlu, ferah değil keskin. Ve sadece seksi. Hani deri ceket kokusu olur ya. Kış parfümlerinden beklenen şekilde tatlı değil Euphoria gibi farklı bir çizgi. Ck reveal olabilir mi acaba?

Bir de kenzo wold intense kullanan var mı?

Bugün scandal kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…