- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.221
kuzum sence bu the one nasıl
Zara black amberi biliyorum kokusu cok guzel the one'ami benziyor yoksaBen muadilini kullanıyorum:) zara black amber. Beni en çok reklamlarında oynayan Scarlett Johnson cezbetti. Çok beğendiğim bir kadın aktrist çünkü kendisi
Içeriği şu şekilde Tepe Notası: Bergamot, Mandalina, Liçi, Şeftali, Solar Akoru Kalp Notası: Erik, Yasemin, Beyaz Zambak Dip Notası: Vetiver, Kuru Amber, Vanilya, Misk, Yosun
Ama bana nasıl hissettirdiğini sorarsan koku olarak benzemiyor ama tarz olarak Hyptonic Poison havasında ağır başlı bir koku. Genç kız kokusu kesinlikle değil. 25+ üstü bence :)
Zara black amberi biliyorum kokusu cok guzel the one'ami benziyor yoksa
Hmm ozaman the one a bakmama gerek yok demekki biliyomusum kokusunuOrjinalini hiç koklama fırsatım olmadı. Bargelloda denedim the one'nı. Zara black amberle ayni kokuyorlar. Ayrıca fragrantica yorumlarinda da muadil gosterilmis
Limon yakmıyomu koltuk altını.?valla parfüm sıkmayı unuttum sabah acele ile. Ama duştan sonra koltuk altıma limon sürüyorum acayip şekilde terlemeye iyi geliyor. Bide kıyafetler yumuşatıcı kokuyor. Parfüm sayılır mı
yok yakmıyor,duştan sonra sürüyorum. jilet kullanıyorsan yakabilir ama. ve inan hiç ter kokmuyorum ..Limon yakmıyomu koltuk altını.?
Narcıco for her :) açık pembe olanıYine zara black amber :) kızlar avon wish of love yada versace bright crystal gibi çiçekli ferah meyveli çok bilinmedik pembe koku önerileriniz var mı:)
Onu hiç koklama fırsatım olmadı ya :)Narcıco for her :) açık pembe olanı
o parfum nasil ya kalici mi?Bugün scandal kullandım
Bu parfüm orijinali çok harika da açıği yok mi yaChloe signature
Açığı var DP de bir dene istersen.Bu parfüm orijinali çok harika da açıği yok mi ya
Chloe signatur ve klasik aynı koku yani açık parfüm olarakta chloe klasik desen yine aynı kokuyu verirler sanao parfum nasil ya kalici mi?
Birde chloe classic ve chloe signature aynimi?
Acik parfum olarak satilan classic mi bilen varsa yazsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?