Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla sabah kalktim ,,kahvalti yaptik ,bulasiklari makineye attigim gibi ...........dogru gezmeye ,,saat 6da evdeydim.ayaklarim agriyo gezmekten ama olsun deydi ciciler aldim kendime ................:teytey:
herzamanki gibi evi süpürdüm, bulasiklari makineye attim....camarsir serdim kurulari topadim ve cocuklarin yatak yorgan yüzlerini degistirdim onlarda yikaninca altta olan kurutma odasina serdim...cocuklarda yardim ettiler....ve yemek hazirladim ac kalmayalim diye
kizlar bana pis demeyin ama ben kac aydir dogru düzgün is yapamiyoum evim berbat :çok üzgünüm: ama ben hamileydim simdide ameliyatliyim düzelene kadar temizlik fazla yapamayacam herhalde birde uyusukluk varkiiiiii sormayin cok kötüyüm zaten bebegiminde acisi beni cok satsti hic bsey umrumda degil senağlama senağlama