bugun evlilik yildonunumuz ve unutuldum:(

Onca vekilen cile onca verilen emek var 5 seneccocugum olmafi hastane hastane gezdim rabbm nasip etti yavrularimi verdi bana insan uzuluyo buladar mi degersizim diye gonul isterki hergun ozel olsun ama ole sansli insanlardan degilim kiii cok seyde istemedim bukadar duyarsiz olmasi canimi yakan bel tek basima oturup agliyorsam icerde uyumasinimi hakettim icim okadar doluki cocuklarin yaninda tartismamk icin tuttm kendimi kimseye zorla biseyler yaptiramazsin ama niye bole oluyor neyi yanlis yapiyorum

Tam 10 yil once bugun evlendik.10 yildir verdigim emegin karsiligini veremez tabiki ama insan bi ozel biseyler bekliyor yaaaa..hediyeyi falan gectim kutlamadi bile bugun oldugunu biliyor ama sikintilari varmis maddi problemleri varmis virt zirt sebepmi yani bunlar 2 guzel soz solemek bukadar mi zor cok sinirliyim kendi kendimi yeyip bitiriyorum

haklısın cnm..cocukları bırakıp mınık bı yemek bıle gusel olurdu..kırılıyo ınsan anlıyom senı

horul horul uyuyormuş ya yastıkla bir iki dakika şöyle nefessiz kalmasını sağlayın bakın ssonra nasıl hatırlıyor... yıl dönümüz kutlu olsun Allah yine de eşiniz ve çocuklarınızla uzun seneler mutlu mesut yaşamanızı nasip etsin...

Ben bir kadın olarak eşimin sadece doğum gününü ve Rabbimin benim karşıma çıkardığı günü onemserim gerisi cokta önemli degil. Bende unuturum takilmayin böyle şeylere üzülmeyin.

Simdide ozur diliyo pismanim diye msj atiyo neyi degistirirki bu kadar kirilmisken dunden bugune ne degisti

Tam 10 yil once bugun evlendik.10 yildir verdigim emegin karsiligini veremez tabiki ama insan bi ozel biseyler bekliyor yaaaa..hediyeyi falan gectim kutlamadi bile bugun oldugunu biliyor ama sikintilari varmis maddi problemleri varmis virt zirt sebepmi yani bunlar 2 guzel soz solemek bukadar mi zor cok sinirliyim kendi kendimi yeyip bitiriyorum

siz bişey yapabildinizmi peki ? yıldönümü için yani

Kadınları anlamak zor, çok zorlar vs diyolar ama gerçekten kadınları anlamak çok kolay bence, hepimizin geninde duygusallık sevildiğini hisetme biraz değer görme var o kadar.
Maddiyat falan isteyende vardır ama çogunluk bir iki güzel lafla da olsa değer görmek ister bunu anlamak için çok büyük zekaya gerek yok ama hala kadınları anlamak zor derler.Erkeklerin işin kolayına kaçmak için uydurdukları bahanelere bakılırsa hep kendi kolaylarına gelicek bahaneler, onlarında genlerinde tembellik ve odunluk oldugunun kanaatindeyim.

X