Bugün dokunsalar ağlarım :(

owww :KK43: böyle şeyler de mi yaşıycaz :KK43: şuan 6 aylık eve gittiğimde sevinç gösterileri yapıyor sadece.
öyle camda beklediğini falan görsem işe devam edemem sanırım :KK43:

evet camda bekliyorlar.. :KK43:
geleceğim saati bilip anneannesini cama sürüklüyormuş 10-15 dakika kala.. daha saati bilmezken..
daha neler neler de anlatıp ben de efkarlanmiyim, sizi de üzmiyeyim.
:KK14:

ayy içim kötü oldu valla...benim bebeğim yok ama olsaydı bende özlerdim..ama artık çoğu kadın çalışmak zorunda iyi bir gelecek için...çabucak akşam olsun kavuş bebeğine..

evet yanlız değilim aynı kaderi paylaştığım kim bilir kaç anne var diye kendimi avutuyorum bende zaten.
az kaldı saat 6 da evdeyim inşallah :)

Benim gibi işyerinde olup bebeğini deli gibi özleyen var mı :-/
Havadan mı bilmem bugün pek fenayım.
Onun kokusuyla uyumak isterdim şimdi :KK43:
offf oofffff :KK43:

ay canım benim yaaa kıyamam sana:KK42:daha doğmadı ama karnımda hareket ettikçe içim gidiyor değil ki doğduktan sonra nasıl hissedicem.Allah yardımcın olsun ne diyeyim.inşallah bugün çabuk biter de kızına sarılırsın bir an önce:KK15:

ay canım benim yaaa kıyamam sana:KK42:daha doğmadı ama karnımda hareket ettikçe içim gidiyor değil ki doğduktan sonra nasıl hissedicem.Allah yardımcın olsun ne diyeyim.inşallah bugün çabuk biter de kızına sarılırsın bir an önce:KK15:

Çok saol canım inşallah çabucak geçsin

Henüz bebeğim doğmadı ama ben de çalışan olarak sabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum :KK51: Eve gitsem direk yatıp uyusam diye gözüm hep saatte o_O

AY BENİM DE 3 AY SONRA BEBİŞİM OLACAK aLLAH NASİP EDERSE, 4 AYLIK ÜCRETLİ İZİNDEN SONRA ONSUZ GEEN SAATLERE NASIL KATLANICAM BİLMİYORUM ŞİMDİDEN.

ay kıyamam... görüntülü konuşabileceğin telefonlardan edinin... özlediğin zaman en azından telefondan görürsünüz...

X