merhaba arkadaslar
bugun doktora gıttım hormon testlerımı yaptırdım adet duzensızlıgım var bekarım bu arada... seneler oncesı yasmın kullanmıstım benı ıı etklılemedı sonraları bunu bıraktım ve hayıt tohumu ıctım aylarca doktor usgde baktıgında kıstlerımın kuculdugunu soledı buna cok sevındım ama henuz doktora gostermedım değerlerımı bunlar yuksekmı dusukmu ılerıde cocuk sahıbı olamamaktan cok korkuyorum kızlarr
estradiol 51.76
fsh : 5.26
lh: 12.28
tsh 2.39 bunlara bakmıs doktorum kızlar nolur yardımm yuksekmı bunlar
ne kadarda bir adet görüyorsunuz?
konuyla alakasız ama dikkatimi çekti.
koç burcu evlada sahip bir anne olacaksın inşallah :)
bende birgün nasib olursa hep o tarihlerde doğum yapmayı istemişimdir.Rabbim inşallah nasib eder.
iNŞALLAH gönlünüzden geçen olur.. ben çocuğum şu burç olsun diye hiç düşünmemiştim ama tek bildiğim bende koç burçları hiç iyi izlenim bırakmamıştı 3 tane koç tanıdım 3üde
ayakta yalan söyleyenlerden hemde aşırı Allah korusun....
Canım aynı tetkikleri ben de yaptırdım bugün.
Senin değerlerinle benim değerlerimi karşılaştırdım, her şey normal gibi görünüyor şu anda.
Tabii doktorlardan daha iyi bilemem, sen yine de bi' göster ama anormal bir durumun yok gibi görünüyor, endişelenme :)
Benim bir tek tsh hormonum fazla çıktı, şikayetlerim aynı seninki gibiydi.
Tsh'nin normal değerleri 0.57 ila 5.6 arasında değişirken benim 8.77 çıktı :/
Senin o da normal; 2.39'muş.
Niye korkuyorsun?
İçini ferah tut, tıp o kadar ilerledi ki adet görmeyen kadınlar bile hamile kalıyor artık..
Sevgiler :)
slm arkadaşlar bnm beta hcg 24.9 çıktı sizce nedir ya hamilemiyim hocam siz söleyin ya ltfn
Selam arkadaşım..
En son ne zaman adet gördünüz?
Doktor değilim pek bilemem gerçi ama, bana verilen kağıtta eğer gebelik 2 gün - 1 hafta aralığında ise beta hcg'de değerler 2 ila 50 arasında değişiyormuş.
Dilerim dileğinize kavuşursunuz en yakın zamanda, tahlillerinizi bir kadın doğum uzmanına göstermenizde yarar var.
Sevgiler :)
en son 23 ocak da gördüm adet ama bu kan testi yaptırmamın nedeni de kendim test yaptım pozitif çıktı ve ertesi gün kanamam başladı doktora gittim tahlil yaptı beta hcg 24.9 çıktı yarın tekrar bakcaz ne olur bilmem
Anladım, evet ihtimal var gibi görünüyor :)
saol biraaz olsun beni aydınlattığın için ben buralardayım artık takılıyorum hep beraber elimden geldiği kadar destek oluruz birbirimize artık :)
Oluruz tabiiki oluruz :)
Benim de tsh fazla çıktı, geçen gün hormon testi yaptırdım, ay yapmaz olaydım :/
Tüm dengelerim alt üst oldu arkadaşım...
hayrdır neden ki noldu ne dediler
Hiptiroidi tanısı konuldu.
1 yıl boyunca ilaç kullanacağım, değerlerimin 5.6'nın altına düşmesi gerek.
çok geçmiş olsun cnm ya inşallah hakkında hayrlısı olsun iyileşirsin inşallah
İnşallah canım çok sağol güzel dileklerin için.
Senin hamilelik işi ne oldu, güzel haberi aldın mı? :)
hayr daha gidemedim malesef bugün gidebilirsem gidecem işten izin almak sorun oluyor bizra malesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?