• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün dktora gittm ve...

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
merhaba arkadaslar
bugun doktora gıttım hormon testlerımı yaptırdım adet duzensızlıgım var bekarım bu arada... seneler oncesı yasmın kullanmıstım benı ıı etklılemedı sonraları bunu bıraktım ve hayıt tohumu ıctım aylarca doktor usgde baktıgında kıstlerımın kuculdugunu soledı buna cok sevındım ama henuz doktora gostermedım değerlerımı bunlar yuksekmı dusukmu ılerıde cocuk sahıbı olamamaktan cok korkuyorum kızlarr:((:

estradiol 51.76
fsh : 5.26
lh: 12.28
tsh 2.39 bunlara bakmıs doktorum kızlar nolur yardımm yuksekmı bunlar

merhaba arkadaslar
bugun doktora gıttım hormon testlerımı yaptırdım adet duzensızlıgım var bekarım bu arada... seneler oncesı yasmın kullanmıstım benı ıı etklılemedı sonraları bunu bıraktım ve hayıt tohumu ıctım aylarca doktor usgde baktıgında kıstlerımın kuculdugunu soledı buna cok sevındım ama henuz doktora gostermedım değerlerımı bunlar yuksekmı dusukmu ılerıde cocuk sahıbı olamamaktan cok korkuyorum kızlarr:((:

estradiol 51.76
fsh : 5.26
lh: 12.28
tsh 2.39 bunlara bakmıs doktorum kızlar nolur yardımm yuksekmı bunlar

Doktora gitmicen mi ona sorsan daha iyi değil mi, inşallah herşey gönlüne göre olur

Canım aynı tetkikleri ben de yaptırdım bugün.
Senin değerlerinle benim değerlerimi karşılaştırdım, her şey normal gibi görünüyor şu anda.
Tabii doktorlardan daha iyi bilemem, sen yine de bi' göster ama anormal bir durumun yok gibi görünüyor, endişelenme :)
Benim bir tek tsh hormonum fazla çıktı, şikayetlerim aynı seninki gibiydi.
Tsh'nin normal değerleri 0.57 ila 5.6 arasında değişirken benim 8.77 çıktı :/
Senin o da normal; 2.39'muş.
Niye korkuyorsun?
İçini ferah tut, tıp o kadar ilerledi ki adet görmeyen kadınlar bile hamile kalıyor artık..
Sevgiler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben yılda 3 yada 4 defa adet oluyordum.
evlendım ve o ay cocugum olmaz korkusu ıle doktora gıttım.
dotorum bana kist tembellıgınden dolayı cocugun ılaç kullanmadan olması cok cok zor dedı ve bana çocuk ıstedıgın zaman gel ılac yazıcagım dedı ve bana belkı tedavı olursun dıe dogum kontol hapı yazdı ben hapı 1 2 hafta sonra aldım 1 gun ıctım ve ertesı sabah hamıle oldugumu ogrendım.Allahıma cok sukur 15 aylık bır kızım var.sende içini rahat tut.bir sorun oldugunu dusunmuyoum zaten tıpda bu konuda cok ılerledi.
Daha evli bile degilmissin simdiden bu konuları düşünüp kendini üzme.

konuyla alakasız ama dikkatimi çekti.
koç burcu evlada sahip bir anne olacaksın inşallah :)
bende birgün nasib olursa hep o tarihlerde doğum yapmayı istemişimdir.Rabbim inşallah nasib eder.

iNŞALLAH gönlünüzden geçen olur.. ben çocuğum şu burç olsun diye hiç düşünmemiştim ama tek bildiğim bende koç burçları hiç iyi izlenim bırakmamıştı 3 tane koç tanıdım 3üde

ayakta yalan söyleyenlerden hemde aşırı Allah korusun....

iNŞALLAH gönlünüzden geçen olur.. ben çocuğum şu burç olsun diye hiç düşünmemiştim ama tek bildiğim bende koç burçları hiç iyi izlenim bırakmamıştı 3 tane koç tanıdım 3üde

ayakta yalan söyleyenlerden hemde aşırı Allah korusun....

amin, sğl canım.
İnşallah iyi bir koç olur :) ama benim tanıdığım koçlar iyiydi, hayat dolu ve güçlü insanlar.
Bir de bebek açısından nisan çok güzel bir ay canım,ne çok sıcak ne çok soğuk, daha kolay geçer ilk günleri bebişinin.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Canım aynı tetkikleri ben de yaptırdım bugün.
Senin değerlerinle benim değerlerimi karşılaştırdım, her şey normal gibi görünüyor şu anda.
Tabii doktorlardan daha iyi bilemem, sen yine de bi' göster ama anormal bir durumun yok gibi görünüyor, endişelenme :)
Benim bir tek tsh hormonum fazla çıktı, şikayetlerim aynı seninki gibiydi.
Tsh'nin normal değerleri 0.57 ila 5.6 arasında değişirken benim 8.77 çıktı :/
Senin o da normal; 2.39'muş.
Niye korkuyorsun?
İçini ferah tut, tıp o kadar ilerledi ki adet görmeyen kadınlar bile hamile kalıyor artık..

slm arkadaşlar bnm beta hcg 24.9 çıktı sizce nedir ya hamilemiyim hocam siz söleyin ya ltfn

slm arkadaşlar bnm beta hcg 24.9 çıktı sizce nedir ya hamilemiyim hocam siz söleyin ya ltfn

Selam arkadaşım..
En son ne zaman adet gördünüz?
Doktor değilim pek bilemem gerçi ama, bana verilen kağıtta eğer gebelik 2 gün - 1 hafta aralığında ise beta hcg'de değerler 2 ila 50 arasında değişiyormuş.
Dilerim dileğinize kavuşursunuz en yakın zamanda, tahlillerinizi bir kadın doğum uzmanına göstermenizde yarar var.

Selam arkadaşım..
En son ne zaman adet gördünüz?
Doktor değilim pek bilemem gerçi ama, bana verilen kağıtta eğer gebelik 2 gün - 1 hafta aralığında ise beta hcg'de değerler 2 ila 50 arasında değişiyormuş.
Dilerim dileğinize kavuşursunuz en yakın zamanda, tahlillerinizi bir kadın doğum uzmanına göstermenizde yarar var.

en son 23 ocak da gördüm adet ama bu kan testi yaptırmamın nedeni de kendim test yaptım pozitif çıktı ve ertesi gün kanamam başladı doktora gittim tahlil yaptı beta hcg 24.9 çıktı yarın tekrar bakcaz ne olur bilmem

en son 23 ocak da gördüm adet ama bu kan testi yaptırmamın nedeni de kendim test yaptım pozitif çıktı ve ertesi gün kanamam başladı doktora gittim tahlil yaptı beta hcg 24.9 çıktı yarın tekrar bakcaz ne olur bilmem

Anladım, evet ihtimal var gibi görünüyor :)

saol biraaz olsun beni aydınlattığın için ben buralardayım artık takılıyorum hep beraber elimden geldiği kadar destek oluruz birbirimize artık :)

Oluruz tabiiki oluruz :)
Benim de tsh fazla çıktı, geçen gün hormon testi yaptırdım, ay yapmaz olaydım :/
Tüm dengelerim alt üst oldu arkadaşım...

Back