Gelinlik Modelleri Bugün dikime verdiğim gelinlik modeli sizce nasıl ?

Ben 1600 e diktiriyorum canım ama çiçek ve kuaför de dahil.
Senin gelinliğinle bir kaç ufak detay farkı var sadece ama kuyruğun ve ön tarafın gelişi aynı canım.
Allah kimseyi evliliğinde utandırmasın.
Sen dantelini seçtin mi tatlım?
En önemlisi dantel çünkü bizim tarzımızdaki gelinliği gösterecek en önemli detay o.

yok canım danteli seçmedim onlar daha danteli getrmediler getiricekler haftaya perşembe günü 2. provam var ozamn görücem danteli ... benimkinde dahil olanlar duvak taç ve kesesi

Ben geçen hafta seçtim kumaşları, nisanın ortasında ilk provaya çağıracaklar beni.
Allah güle güle giymeyi nasip etsin.
Mutlulukları daim etsin canım.

Ben geçen hafta seçtim kumaşları, nisanın ortasında ilk provaya çağıracaklar beni.
Allah güle güle giymeyi nasip etsin.
Mutlulukları daim etsin canım.

aminnn canım ALLAH HAYIRLISIYLA DÜĞÜN GÜNÜMÜZÜ ATLATMAYI NASİP ETSİN HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN MUTLULUKLAR DİLERİM ŞİMDİDEN ...

uzun duvak cok güzel durur ilerleyen saatlerde kisa duvakla degistirirdim degisiklik düsünemiyorum gelinlikde cünkü zarfik asil oldugu icin degisklik yapim derken o dozu kactimi bu kadar etkili durmaz güvenilir kaliteli bi yere diktirdikden sonra tacla tamamlayabilirsin bu kadar mutluluklar dilerim

ay tatlım hayırlı olsun, pronoviastan model dimi çok şık duruyor. kesinlikle çok zarif bi gelinlik.
inşallah dikimi de istediğim gibi olur.
Bu arada msjına cevap veremedim mesaj sayım yeterli değilmiş.
benim gelinliğm cuma günü geldi daha. çook güzel bişey kesinlikle.
internet sitesinde göstermemişler ama baya uzun bi kuyruğu var.
bu model taşlı kendinden sanırım, ben de benimkine taş işletmeyi düşünüyordum ama elime alınca yok bozmayım dedim yani gelinlik o kadar güzel:)))

Merhaba,

Sakincasi yoksa diktirmek üzere oldugun gelinligi kaca diktirdigini ögrebilirmiyim..
Benim resimdeki diktirmek istedigim modele benziyor.. bana verilen fiyat 2500

Merhaba,

Sakincasi yoksa diktirmek üzere oldugun gelinligi kaca diktirdigini ögrebilirmiyim..
Benim resimdeki diktirmek istedigim modele benziyor.. bana verilen fiyat 2500

eger üsteki gibi üzerinde taş işlemeleri varsa deişir benim gelinliğimi 1800 tl ye dikiyolar

gelinliğin dikilmş halini çok merak ettim.

model çok şık görünüyor.

Çok şık ve zarif bir model.. Inşaallah herşey istediğiniz gibi olur düğün sonrasınca ve sonrasında..

Benim net olan fikrim eğer kuyruk varsa gelinlikte duvak kısa olmalı, eğer kuyruk yoksa gelinlikle duvak olabildiğince uzun olmalı...

Fakat mutlaka çıkabilen bir duvak olmalı ki nikah kıyıldıktan sonra oyun faslında sorun yaşanmaması için... Altta kısa duvak kalacak şekilde uzun duvak çıkarılabilmeli..

çok teşekkür ederim duvağım kısa olucak inşallah kısa olarak karar verdim çünkü arka modeli belli olsu die

hayırlı olsun canım güle güle giy zıpla oyna tadını çıkar inşallah .modellerimiz benziyo bende diktiriyorum .sen zaten karar vermişsin ama bende kısa duvak tercih ettim yeterince uzun kuyruğumuz olucak ve terzim eğer duvağı uzun tutarsak gelinliği göstermez kapatırız dedii banada mantıklı geldi.

Bu iki ek birbirinden farkli modeller. senin begendigim modelin adi florette.benim ilk denedigim gelinlikti cok guzel gule gule giy. orjinalin fiyati da 2100$ arti vergilerdi

yok canım danteli seçmedim onlar daha danteli getrmediler getiricekler haftaya perşembe günü 2. provam var ozamn görücem danteli ... benimkinde dahil olanlar duvak taç ve kesesi

aa çok sevindim normalde bu modeli seçen insanlar pek nadirdir hep böle kabarık modelleri daha çok tercih ederler ama bana nedense çok itici gelir birde kabarık olduğu yetmiyomuş gibi kuyruk yaptırırlar çok göz yorucu birşey olur oda senin içinde hayırlısı olur umarım güzel güzel giyer oynarız o günü sabırsızlıkkla bekliyorum ççok heycanlıyım sen nekadara diktiriyosun acaba merak ettim birde nerede diktiriyosun

Bu tarz modeller tam benlik bayılıyorum böyle modellere..
Dogru bir secim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…