Harika bayıldım. Tam benim tarz istediğim gelinliklerden.
Ben olsam duvağı daha uzun yaparım ki yaptım
Demek istediğim tam olarak bu :
Eki Görüntüle 147624
Eki Görüntüle 147625
Ben 1600 e diktiriyorum canım ama çiçek ve kuaför de dahil.
Senin gelinliğinle bir kaç ufak detay farkı var sadece ama kuyruğun ve ön tarafın gelişi aynı canım.
Allah kimseyi evliliğinde utandırmasın.
Sen dantelini seçtin mi tatlım?
En önemlisi dantel çünkü bizim tarzımızdaki gelinliği gösterecek en önemli detay o.
Ben geçen hafta seçtim kumaşları, nisanın ortasında ilk provaya çağıracaklar beni.
Allah güle güle giymeyi nasip etsin.
Mutlulukları daim etsin canım.
Peki nerde diktiriyorsunuz?
gelinliğin dikilmş halini çok merak ettim.
model çok şık görünüyor.
Çok şık ve zarif bir model.. Inşaallah herşey istediğiniz gibi olur düğün sonrasınca ve sonrasında..
Benim net olan fikrim eğer kuyruk varsa gelinlikte duvak kısa olmalı, eğer kuyruk yoksa gelinlikle duvak olabildiğince uzun olmalı...
Fakat mutlaka çıkabilen bir duvak olmalı ki nikah kıyıldıktan sonra oyun faslında sorun yaşanmaması için... Altta kısa duvak kalacak şekilde uzun duvak çıkarılabilmeli..
yok canım danteli seçmedim onlar daha danteli getrmediler getiricekler haftaya perşembe günü 2. provam var ozamn görücem danteli ... benimkinde dahil olanlar duvak taç ve kesesi
hayırlı olsun canım güle güle giy zıpla oyna tadını çıkar inşallah .modellerimiz benziyo bende diktiriyorum .sen zaten karar vermişsin ama bende kısa duvak tercih ettim yeterince uzun kuyruğumuz olucak ve terzim eğer duvağı uzun tutarsak gelinliği göstermez kapatırız dedii banada mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?