Gelinlik Modelleri Bugün dikime verdiğim gelinlik modeli sizce nasıl ?

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
648
35
İstanbul
MERHABA hanımlar düğünüm haziranda ve ben şimdiden gelinliğimi dikime verdim çok mutluyum inşallah istediğim gibi olur sizden istediğim şurası şöyle olsaydı daha güzel olurdu dediğiniz bi yeri varsa lütfen öneride bulunun çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
inşallah çıkmıştır

Harika bayıldım. Tam benim tarz istediğim gelinliklerden.

Ben olsam duvağı daha uzun yaparım ki yaptım

Demek istediğim tam olarak bu :

Son düzenleme:
bence gayet guzel duaı uzun yapma zaten uzun kuyrugu var cok fazla yere surunur kısa olması daha guzel bnce eger guzel bı dıkım olursa cok guzel olur

Dikimde gercekten bunu yapabilirlerse gercekten cok hos canım
Duvağı uzatma bence kuyruk kısmı uzun zaten güzel olcağnı sanmıyorum böyle bi gelinlik icin bana göre duvak tam kıvamında

cok begendim, cok zarif bir gelinlik gercekten de.
dikim icin fiyati ne anlastiniz acaba? bir de hangi sehirde diktiriyorsunuz? :)

modeli çok güzel çok şık. uzun duvağı çok severim ben ama bu modelde kısa duvakta hoş durmuş. sanırım modaevinin tavsiyesi sana daha çok yardımcı olur

zarif bir gelinlik, fakat alt kismi cok az da olsa biraz daha kabarik olursa daha güzel olur bence...

Çok sade ama çok şık bir gelinlik..Fakat bir iki değişim yapsanız fenada olmaz hani..Gelinliği ön plana çıkartmak gerek biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…