Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana yönelmiş bir erkek var sevgilin olabilir ilgi alanı olmuşsun çocuğun :d seninle ilgilenmeyi seviyor ciddi düsünceler var kafasında belki evlenme teklifi falan edebilir.duygularını fazla belli ediyormu? Düşünceli romantik birisi aslında.birde hane içinde sıkıntılar var.evde tahammül edemediğin bir kişiden kaynaklı problemler görüküyo.sen takmış durumdasın ama alttan alman gerekiyor yoksa taktıkça takacaksın.
Tarot bakan arkadas sendin galiba ay banada bakıver ben bilgilerimi yazmıstım dün aksammm :d
sana yönelmiş bir erkek var sevgilin olabilir ilgi alanı olmuşsun çocuğun seninle ilgilenmeyi seviyor ciddi düsünceler var kafasında belki evlenme teklifi falan edebilir.Duygularını fazla belli ediyormu? düşünceli romantik birisi aslında.Birde hane içinde sıkıntılar var.Evde tahammül edemediğin bir kişiden kaynaklı problemler görüküyo.Sen takmış durumdasın ama alttan alman gerekiyor yoksa taktıkça takacaksın.
tarot bakan arkadas sendin galiba ay banada bakıver ben bilgilerimi yazmıstım dün aksammm
valla biçok söylediğin doğru yaa :) bakarım tarot canım ama şuan acayip canım sıkkın yarın akşama doğru göndermiş olurum özel msjla. söz. zaten 1 arkadaşa daha söz verdim yarın için. olur dimi
Kimse falıma bakmayacak mı(
Eki Görüntüle 497119 Eki Görüntüle 497120 Eki Görüntüle 497121
hadi bakalım yorumlarınızı bekliyom [/QUO
BENİMDE FALIMA BAKAR MISIN BEN BİLMİYORUM FAL BAKMAYI AMA SIRF BEN BİLMİYORUM DİYE BAKMAMAZLIK YAPMAZSIN HERALDE CNM:)ŞU FALIMA Bİ BAKIVERSEN CNM COK MEMNUN OLURUM:))
cnm şu fala bakabilirmisin rica etsem dunku cok tatmin etmedi beni:)
çalışıyosan iş çevrene, çalışmıyosan eve seni tedirgin etcek bi insan gelecek.az olan bi kısmet var bunu bi yerden biyere taşıycan. şuan zor veya tehlikeli bi durumda gibisin ama aşıcaksın. şanslı birisin. Yakın gelecekte hayatında olumlu değişmeler gözüküyo. Etrafında zengin bi kişi var sana dostluk gösteriyo ancak ikiyüzlü birisi. Bi de yasal olmayan karışık bi işe girişcen sanırsam
tşk ederim cnm ağzına sağlık:)ama şimdi farkettim benim kahve falım ilk sayfadaydı ben yanlışlıkla senin falındı galıba onun altına bakarmısınız diye yazdım yanlışlıkla fallar karışmasın onun için diyorum:))
Hı tmm o zmn bi ara korktum yanlış falmı diye cnm sağol:) evet bu aralar sıkıntılı bir durumdayım..ama yasal olmayan birşey derken suç falan mı aman allah korusun:))