bugün de siz benim falıma bakın bakıyım :)

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
$Fotoğraf0230.jpg $Fotoğraf0231.jpg $Fotoğraf0233.jpg
hadi bakalım yorumlarınızı bekliyom :KK52:

sana yönelmiş bir erkek var sevgilin olabilir ilgi alanı olmuşsun çocuğun :KK70: seninle ilgilenmeyi seviyor ciddi düsünceler var kafasında belki evlenme teklifi falan edebilir.Duygularını fazla belli ediyormu? düşünceli romantik birisi aslında.Birde hane içinde sıkıntılar var.Evde tahammül edemediğin bir kişiden kaynaklı problemler görüküyo.Sen takmış durumdasın ama alttan alman gerekiyor yoksa taktıkça takacaksın.

tarot bakan arkadas sendin galiba ay banada bakıver ben bilgilerimi yazmıstım dün aksammm :KK70::KK52:

selam...
1gypsy fal bakyormussun diğer topikten gördüm....ilişkim için bakablrmsn rica etsem:26:

sana yönelmiş bir erkek var sevgilin olabilir ilgi alanı olmuşsun çocuğun :d seninle ilgilenmeyi seviyor ciddi düsünceler var kafasında belki evlenme teklifi falan edebilir.duygularını fazla belli ediyormu? Düşünceli romantik birisi aslında.birde hane içinde sıkıntılar var.evde tahammül edemediğin bir kişiden kaynaklı problemler görüküyo.sen takmış durumdasın ama alttan alman gerekiyor yoksa taktıkça takacaksın.

Tarot bakan arkadas sendin galiba ay banada bakıver ben bilgilerimi yazmıstım dün aksammm :d:KK52:

cnm şu fala bakabilirmisin rica etsem dunku cok tatmin etmedi beni:)

Eklentiler

• $270820121081.jpg
    $270820121081.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $270820121082.jpg
    $270820121082.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $270820121083.jpg
    $270820121083.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $270820121084.jpg
    $270820121084.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $270820121085.jpg
    $270820121085.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 69
  • $270820121086.jpg
    $270820121086.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 91
  • $270820121087.jpg
    $270820121087.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 69
sana yönelmiş bir erkek var sevgilin olabilir ilgi alanı olmuşsun çocuğun :KK70: seninle ilgilenmeyi seviyor ciddi düsünceler var kafasında belki evlenme teklifi falan edebilir.Duygularını fazla belli ediyormu? düşünceli romantik birisi aslında.Birde hane içinde sıkıntılar var.Evde tahammül edemediğin bir kişiden kaynaklı problemler görüküyo.Sen takmış durumdasın ama alttan alman gerekiyor yoksa taktıkça takacaksın.

tarot bakan arkadas sendin galiba ay banada bakıver ben bilgilerimi yazmıstım dün aksammm :KK70::KK52:

valla biçok söylediğin doğru yaa :) bakarım tarot canım ama şuan acayip canım sıkkın yarın akşama doğru göndermiş olurum özel msjla. söz. zaten 1 arkadaşa daha söz verdim yarın için. olur dimi

valla biçok söylediğin doğru yaa :) bakarım tarot canım ama şuan acayip canım sıkkın yarın akşama doğru göndermiş olurum özel msjla. söz. zaten 1 arkadaşa daha söz verdim yarın için. olur dimi

tamam canım beklerim :)

cnm şu fala bakabilirmisin rica etsem dunku cok tatmin etmedi beni:)

çalışıyosan iş çevrene, çalışmıyosan eve seni tedirgin etcek bi insan gelecek.az olan bi kısmet var bunu bi yerden biyere taşıycan. şuan zor veya tehlikeli bi durumda gibisin ama aşıcaksın. şanslı birisin. yakın gelecekte hayatında olumlu değişmeler gözüküyo. etrafında zengin bi kişi var sana dostluk gösteriyo ancak ikiyüzlü birisi. bi de yasal olmayan karışık bi işe girişcen sanırsam

falına mı baktırıyorsun fal mı bakıyorsun karışmış :)
canım ben kahve falı bakmıyorum ama iskambil aşk falına bakabilirim.
senin tarot yorumlarını bekliyordum ama bıraktın sanırım bakmayı. bişey yapalım da bari istemeye yüzümüz olsun :)

çalışıyosan iş çevrene, çalışmıyosan eve seni tedirgin etcek bi insan gelecek.az olan bi kısmet var bunu bi yerden biyere taşıycan. şuan zor veya tehlikeli bi durumda gibisin ama aşıcaksın. şanslı birisin. Yakın gelecekte hayatında olumlu değişmeler gözüküyo. Etrafında zengin bi kişi var sana dostluk gösteriyo ancak ikiyüzlü birisi. Bi de yasal olmayan karışık bi işe girişcen sanırsam

tşk ederim cnm ağzına sağlık:)ama şimdi farkettim benim kahve falım ilk sayfadaydı ben yanlışlıkla senin falındı galıba onun altına bakarmısınız diye yazdım yanlışlıkla fallar karışmasın onun için diyorum:))

tşk ederim cnm ağzına sağlık:)ama şimdi farkettim benim kahve falım ilk sayfadaydı ben yanlışlıkla senin falındı galıba onun altına bakarmısınız diye yazdım yanlışlıkla fallar karışmasın onun için diyorum:))

yok yok seninkine baktım canım merak etme :KK1:

Hı tmm o zmn bi ara korktum yanlış falmı diye cnm sağol:) evet bu aralar sıkıntılı bir durumdayım..ama yasal olmayan birşey derken suç falan mı aman allah korusun:))

$IMG2691A.jpg benim falımada bakarmısınız lütfeeen

Eklentiler

• $IMG2689A.jpg
    $IMG2689A.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG2690A.jpg
    $IMG2690A.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 71
1gypsy ben de içip kapatsasm resmini çeksem bakar mısın biraz kafam dağılsın çok isterim bakmanı dünden beri aklımda :KK43:

X