Rüya Yorumları Bugün de ağlamaya doyduk, çok şükür.

cancaazim 3 Ihlas, 1 Fatiha, Ayetel Kursu, Nas ve Felak.
Bide abdestli uyumak belki ise yarayabilir.

Ne kisisel gelisimi yahu : )

kızlar kötü rüyalarınızı kimseye anlatmayın ve unutun.bu en güzel terapi yöntemi bi çok uzman da böyle tavsiye ediyor.iyiye yorun .

Sıkıntılıyım, doğrudur abî. Ama benim sıkıntıya bağışıklığım vardı hani. Şaşırıyorum kendime. Kankilerîm şahit, nadiren fîlm îzleyen bi insanım.
Bi de en hafîfini anlattım ha. Ne olabilir ki kafa boşaltmaca hareketleri? Kafa boşaltmayı en son 13-14 yaşında Zihnefend yapmaya çalışırken deniyordum.
Yatmadan once guzel seyler izleyin bence. Yabanci bir pembe dizi olabili mesela. O vakit ruyanizda luis alfredo ve maria'nin dugunlerini gorursunuz.
"Neseli gunler" filmini izleyip butun gece ruyaniza 'sirke mi limon mu' diye sayiklayabilirsiniz.
Hatta en iyisi Heidi'yi izleyin. Sabahlara kadar Peter'le kırlarda kosarsiniz. Mis gibi dag havasi solursunuz.
Ama siz sanki Spartacus izleyip elinize kılıç alip "hepinizi s.k.cem olm."diyip yatiyor gibisiniz.

senin rüyanda aksiyon hatsafada benimki kabustu herhalde görmediğim bir kişi saçımdan tutup yatak odamda üstelik kocamda yanımda beni cama sürükleyip vurdı :KK70: o kadar gerçekçiydiki gözlerimi açtığmda dudağımda dular fısıldıyordu resmen.ama ben çok korku filmi izlerim sanırım bilnç altı.

Yatmadan once guzel seyler izleyin bence. Yabanci bir pembe dizi olabili mesela. O vakit ruyanizda luis alfredo ve maria'nin dugunlerini gorursunuz.
"Neseli gunler" filmini izleyip butun gece ruyaniza 'sirke mi limon mu' diye sayiklayabilirsiniz.
Hatta en iyisi Heidi'yi izleyin. Sabahlara kadar Peter'le kırlarda kosarsiniz. Mis gibi dag havasi solursunuz.
Ama siz sanki Spartacus izleyip elinize kılıç alip "hepinizi s.k.cem olm."diyip yatiyor gibisiniz.
E ama %90 s.kien hep benim? :/ dicem şimdî, sonra da böörtlen gaza geldi olcak :/
Nadir film izlerim. Ama film değil de uyumadan müziği açık bırakıp uyumak belki mood değiştirebilir gibi geldi.

E ama %90 s.kien hep benim? :/ dicem şimdî, sonra da böörtlen gaza geldi olcak :/
Nadir film izlerim. Ama film değil de uyumadan müziği açık bırakıp uyumak belki mood değiştirebilir gibi geldi.
Ya uyuyunca senaryo degisiyo iste :)
Akvaryumunuz var mi? Yoksa 300-400 lt'lik bir akvaryum satin alin. Guzel renkli baliklar. Bir de kumandali isiklandirma sistemi olsun. Uyumadan once bi mavi yapin,bi kirmizi,bi sari vs.. Su sesi de lık lık lık ohhhh... Hadi tatli ruyalar.
Bir daha kimse m.kemez sizi :KK45:

Bende de dönem dönem olan rüyalar bunlar. hatta geçen hafta eşimi baya çarpılmış ayakları kırılmış vaziyette gördüm, ben eczanede satılan relaks çaylardan içmeye başladım bu hafta rahatım biraz olsun işe yaradı sanırım

Bu ne yavf tan korku film seneryosu canim bende bazen böyle ruyalar goruorum esimde yorulmuosun o yuzden böyle ruyalar goruosun der.ama muhtemel sıkintili oldugumuz zaman yada yatmdan aklimizda bisiler kurguladugimizdan oluo bunlar :KK14:

X