Bugun de adet olamayanlar var mı adet olmayı bekleyip olamayanlar 😭

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Kızlar ben uzun suredir adet olamıyorum ilk kez basıma geliyor doktor bana illede tarlusal veriyor bende ıcmek istemiyorum ama bitkisel yollar herseyı denedim arkadas bana mısın demiyor. Kızlar tarlusal ıcıp adet olup yumurtlayınca gebelik dusunuyorum. Bana fıkır verin mantıklı mı yada bitkisel adet soken bsıy ayy kafayı yıycem

Soğan suyu , maydanoz suyu , ılık duş bunlar benim bildiklerim belki denemişsindir bilmiyorum tabi ama doktor neden adet olamadığın hakkında bişey söylemedi mi mesela ben 14 yaşlarındayken 3 ay adet olmamıştım meğer kistim varmış 8 cm ameliyat olmuştum. Bence tarlusalı içip adet ol 3. Günüde gidip tahlil yaptır hormonlarına bakılsın

Canım hormonlarım normal cıktı ama durduk yere olmuyorum hıc bir sorunum yokmuş

Doktorunu değiştir hormon ve alttan ultrasyon kontrol yaptır bidaha benimde başıma geldi.. tarlusalda içebilirsin bi sıkıntı yok ben de kullandım ama sürekli olmuyor bildiğim kadarıyla ozamanda zararı vardır bende baya bitkisel yol denedim.. sonra bıraktım Rabbim'e şuan 5 haftalığım inşAllah Sağlıklıca sıkıntısız kalbini dinlemeyi bekliyorum canım.

VALLA CNM BEN 1 YIL OLMADIM RAHİMDE YAPISIKLIK CIKTI HİSEROSKOPİ OLDUM GECEN AY KENDİLĞİMDEN OLDUM NEDEN DİYE DÜŞÜNÜRKEN GÜNEŞLENDİGİM İÇİN DEDİ HEMŞİRE DOĞAN D VİTMİNİ ALMIŞIM YANİ::) BU AY OLMADIM İLAÇ KULLANIYORUM MECBUR KULLANACAĞIM YUMURTA KİSTİMİN PATLAMASI GEREK BİR AN ÖNCE

Nasıl yanı rahim yapısıklıgı derken ve D vitamini ne alaka valla amlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…