• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün çok ağladım...Boykot

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

capriss

Ziyaretçi
Arkadaşlar herzaman israil- filistin amerika-ırak üzerine katliam resimleri görürüz mailler alırız ben bunlara bakarken bugüne dek hep zorlandım kıyıp bakamadım ama yine mail aldım bugün yine gözlerimi kısarken öyle bir resim gördümki hatta birkaç resim yeni anne psikolojisimidir nedir öyle sarsılarak ağladımki öyle bağıra bağıra ağladımki koşup yavrularıma nasıl sarıldım bilemiyorum benim yada herhangibirinizin bebekleri kadar bebeklerin başlarına gelenleri analarının o yavrularına bakışları ((resimleri açıkça anlatmak kimseyi üzmek istemiyorum)) bu nasıl bir katliam nasıl insanlık ben kendi çapımda hep boykot kararları aldım evde ama bugünki kararım gibi deillerdi
israil ve amerika bizim kullandığımız ürünlerin hasılatıyla gidip o bebekleri çocukları anaları babaları öldürmek için mermi bomba imal ediyorlar ben öbür dünyada o zavallılara nasıl hesap vericem allahım yardım et nasıl haklarını vericem Bir iki kişiden duydum filistin için ''satmasalarmış topraklarını'' diye delirdim şimdi benim atalarım büyüklerim topraklarını yahudiye sattı diye benim dünyadan habersiz 8000 gramlık Ahmetimin ne suçu var
arkadaşlar isim vermek marka vermek istemiyorum google a girin sadece İSRAİL ÜRÜNLERİ yazın bakın karşınıza neler çıkıyor nolur okuyalım ben biraz baktım ve bu yazı çok ilgimi çekti

Her yudum Kola bardağında dünyanın herhangi bir yerinde öldürülen müslümanları düşünüp boykot'a devam edelim!.

“Her gece sıcak evimizde çoluk çocuğumuzla T.V karşısında sadece boş bir ah çekip ne yapabiliriz ki diyoruz............

İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDELİM!

KAFİRİN MALLARINA TEVECCÜH GÖSTERMEYELİM!

SERÇE MİSALİ (Filistin’e karsı) DOSTLUĞUMUZU BELLİ EDELİM!..

............diyoruz, hep diyoruz ama ilginçtir bunca zulme karşı ortaya ciddi bir protesto koyamıyoruz.

LÜTFEN KARDEŞLER DESTEK VERİNİZ!

UYARINIZ!

ANLATINIZ!

Asla Unutma! Boykot Et!!!

Katil israil'i ve Yerli isbirlikçilerini ASLA UNUTMA!!! Boykot Et!

Her Coca Cola Alışınızda, Her Mac Donald's'a girişinizde, Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde, Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda, Her Ariel Matik kullanışınızda müslümanlara bir kurşun sıkacağınızı, zulme ortak olacağınızı unutmayın!

Bugün kardeşlerinize bunları yapanların, yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını unutmayın!!!

Muharrem YAVUZ

Hanımlar bizler Anneyiz yuvayı yapan biziz evlat yetiştiren alışveriş yapan anlatan öğreten herşey biziz biz birşeyler yapmak istersek yaparız başarırız Allah rızası için israil ürün listesine bakmadan alışveriş yapmayalım elimizdekileri çöpe atalım demiyorum ama en azından yenisini alırken bilelim öğretelim lütfen destek olun .sağlıcakla kalın...

not:konuyu buraya açmamın sebebi mesajımın yeni annelerle olması

Son düzenleyen: Moderatör:
sengözlerimebaksanablisteye baktımda benim içecekten, makyaja, seyrettiğim tv kanalına kadar kullandığım ürünlerin hemen hepsi bu listede var sanki özellikle seçmişim ve bazı markalar bende takıntı halindedir nescafe, cocacola gibi gözüm kapalıda içsem tadlarından ayırırım.

bende boykot etmek isterim hatta ediyorum yazdığın ürünleri almıyorum internetten baktım israil ürünleri yazıp ama tatminkar bir cevap bulamadım bulduğum sitelerde sell ve bp istasyonlarının pepsinin dananonin de israile ait olduğu söyleniyor başka bir sitede bunlar yok bildiğimiz cocacola airel loreal filan var ve ben bu işten birşey anlamadım hangisine inanıcaz dadnone ürünlerinin üzerinde türk malı ibaresi yer alıyor demek istediğim tam anlamıyla boykot yapılamıyor

bende boykot etmek isterim hatta ediyorum yazdığın ürünleri almıyorum internetten baktım israil ürünleri yazıp ama tatminkar bir cevap bulamadım bulduğum sitelerde sell ve bp istasyonlarının pepsinin dananonin de israile ait olduğu söyleniyor başka bir sitede bunlar yok bildiğimiz cocacola airel loreal filan var ve ben bu işten birşey anlamadım hangisine inanıcaz dadnone ürünlerinin üzerinde türk malı ibaresi yer alıyor demek istediğim tam anlamıyla boykot yapılamıyor

canım ben bi çok sitede bu ibarelere rastladım gerçeklik payına güvendiiğim siteler üstelik ya burda birçok site adı verebilirim aslında ama link vermek yasakmı deilmi bilmiyorum

Boykot listesi ABD, Ispanya, Israil ve Ingiltere disinda kalan ve Israil ile ortakligi bulunan firmalari da kapsamaktadir (firmalarin hizmet verdigi ülke veya üretim yaptigi ülkeler dikkate alinmamistir.)

yazılı çoğunda yani danone türkiyede üretiliyor ise eğer diyelimki israil firması olan nestle ile sahibi ortak misal verdim bu durumlarda shellde bp de büyük ihtimalle doğrudur internette verilen isimlere markalara inanıyorum çünki kimse durup dururken kafasından ortaya marka atmaz araştırlır atarlarsa o insanlar insan evladıysa hayr diye itiraz ederler bu yüzden internetteki israil markaları adı altında yazılanlara ben inanıyorum deillerse çıksın itiraz etsinler susmakta bir anlam taşır
ayrıca arkadaşım duyarlılığından ötürü sana çok tşk ediyorum Allah hepinizden razı olsun

ben zaten bu konuda elimden geldiği kadar duyarlı oluyorum hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyorum.Yıllardır orada ezilen katledilen türlü işkenceler yapılan halk var çocukların üzerine son model en pahalı silahlat doğrultuluyor acımasızca çocukların elindeyse sapan taş yıllardır böyle mücadele vermeye çalışıyorlar zaten o markaların çoğunu kullanmıyorum bizim gül gibi çamlıcamız varken ne diye zehir gibi colayı alayımki.sesine kulak sana destek veriyorum arkadaşım...

arkadaşlar colayı turka alıyodum ne zamandır bugünde arada tek tük içtiğim sigarayıda değiştirdim sayımız çoğalır inşallah amerikan sigarasına son verelim bence onların ekonomisinin en önemli unsuru bu

Back