• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün bir kaza atlattım ve burnumun üst derisi koptu acil yardım edin :(

Efset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
339
338
33
33
Arkadaşlar bugün bi kaza geçirdim ve resmen burnumun en üst derisi kalkti sadece en ucu tutuyor onu yapıştırdım.
Şu an doktora gitme sansim da yok çok ama çok kötüyum..
Inanılmaz kanadı durdu.
Güzelce sabunla yikadim.
Fucidin ve bactroban krem sürdüm ama iz kalmasindan çok korkuyorum :(
Lütfen yardım edin

Gecmis olsun.
Keisnlikle hastahaneye giy.belki dikis gerekir pansuman yaparlar.anlatigin tablo korkunc geldi bana.
Batikon sur mikrop kapmasin.
Hemen hastahaneye hemen...

Yara ve yanığı karşı medicasol vermişti bana eczacı çok fena elim yanmıştı. İZ KALMADI. 1 ay kullandım ben tüm gün ilaç sürdüm .Sen kullanırsan güneşe çıkma iz kalmasın. Hiç bir ilaç güneşe çıkarken sürülmesi iz kaliyor

Geçmiş olsun.
Nasıl yapıştırdınız?

Böyle ciddi bi durumdan daha ciddi, doktora gitmenizi engelleyecek nasıl ne gibi bi durumunuz var acaba? Sabun gibi şeyler sürmeyin önerebileceğim tek şey bu. Dahasını doktor bilir. Foto koyabiliyorsanız koyun neresi nasıl koptu anlayamadım tam olarak

Gecmis olsun.
Keisnlikle hastahaneye giy.belki dikis gerekir pansuman yaparlar.anlatigin tablo korkunc geldi bana.
Batikon sur mikrop kapmasin.
Hemen hastahaneye hemen...
Canım dikislik değil biliyorum..
Sgk borcum var yaşım doldu şu an ucretliyim gidemiyorum :(
Kimse de yok birkaç güne gidebilirim ..

Çok geçmiş olsun.Neden gitmiyorsunuz doktora ? Bir sağlık ocağı falan yok mu

Burun da iz kalmaz gibi geldi bana.
Yağlı deri, iyileşebilir. Yani insallah diyorum.

Canım dikislik değil biliyorum..
Sgk borcum var yaşım doldu şu an ucretliyim gidemiyorum :KK43:
Kimse de yok birkaç güne gidebilirim ..
Ozman batikon sur varsa evde kantoron yagi sur.
Mikrop kaptirmamaya dikkat et.
Ama mutlaka sartlarini zorla hastahaneye git

Ne alakasi var sgk borcuyla. Siz acile gideceksiniz. Kimse size borcunuz var tedavi etmiyorum diyemez

Ne alakasi var sgk borcuyla. Siz acile gideceksiniz. Kimse size borcunuz var tedavi etmiyorum diyemez
Daha önce gittiğim de bakmadilar ücret istediler o yüzden diyorum bugün eczacı bu iki kremi verdi.
Ailem yanımda yok üzülmesinler diye soyleyemedim de :(
Çok kötü oldum :(

Daha önce gittiğim de bakmadilar ücret istediler o yüzden diyorum bugün eczacı bu iki kremi verdi.
Ailem yanımda yok üzülmesinler diye soyleyemedim de :KK43:
Çok kötü oldum :KK43:
şikayetin durumuna göre reddetmiş olabilirler. malum aciller acil olmayan hastalarla dolu. ama sizin durumunuz acil. anlamıyorum eczane de mi yönlendirmedi. beklemeyin gidin.

Devlete değil özele acile gidin madem borcunuz var.

Dikişlik değilse pansuman bişey yaparlar

enolmadı aile hekimine gidin

Çok geçmiş olsun

Ozele acile gidin kimlik bile sormadiklari zaman oluyor.Acilde sgk diye birsey yok.

Acilde sgk önemli değil diye Biliyorum ben de bir acile git istersen

Hiç mi paranız yok yanınızda?Bir arkadaşınızdan yardım isteyin.

Back