Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

oy oy oyy ne kuzular gelmiş boyle ya maşallah hepsine rabbim nazarlardan korusun çok tatlılar maşallah maşallah maşallah

aaa yaaa saçlar gitmişşşş
ama yine yakuşuklu maşalhhhhh
yakışmış saçlarıı
artık abi olmuşta şaç traşı olurmuş hihihihiiii

çok tatlı olmuş çok değişik geldi gözüme maşallah daha bi büyümüş gibi

sonunda kestirdim ömer doğu nun saçlarını hihoyyyt nasıl olmuş teyzeleri

aaa yaaa saçlar gitmişşşş
ama yine yakuşuklu maşalhhhhh
yakışmış saçlarıı
artık abi olmuşta şaç traşı olurmuş hihihihiiii

aaaaaaaa maşallah süper olmuşş bence muhteşemm....ben erkeğin traşsızını sevmediğim için bana süper geldi pekk datlu maşallahh..

yeni bebek gelmiş..onada maşallahh..esmer yakuşuklusu....a.s.

ama biz çok kızıyoz yakışıklı diyenlere biz güzeliz yakışıklı değil:((((((((((((( yani ben kızım adımda deniz

hepinizin yavrularına birer birer maşallah ben böyle güzellik görmedim:1hug: bekarım o yüzden bebiş resmi koyamıcam:asigim: bişi sormak istiyorum tüm annelere miniklerle özenerek ilgileniyorsunuz nasıl bişi bu annelik miniğin size ait olması nasıl bir duygu

ama biz çok kızıyoz yakışıklı diyenlere biz güzeliz yakışıklı değil:((((((((((((( yani ben kızım adımda deniz

canım valla bende erkeğe benzetmiştim.:dance:
benim kızıda tokasız erkeğe benzetiyolardı şimdi hep tokalıyız :)
maaşallah kuzuna allah nazarlardan saklasın çok tatlı

canım benim kızımıda erkek zannediyolar hep ben alışım artık saçlarıda geç uzuyo şole tavşan bile yapamıyorum bende bant takıyorum ondanda sıkılıyo kuzu uzayana kadar boyle geçicek sanırım hihoyyyt

anlatılabilecek bişey değilki tatlım, yaşamak lazım :asigim:

pardon canımm valla hata bendee takvimindede yazıyormuşş..ama arkası erkke prensesininn haberin olsunn...esmer güzelinin..maşallah kuzunaa.....valla saçlar kısa olunca burda pot kırıyoruz böyleee tekrardan özür meleği öp beneim yerimee özür niyetinee....sevgiler

aslında haklısın benimkide soru mu sizin diliniz düğümlenir evlat diyince bide ben anlatın diyorumkaydirigubbakcemile3a.s.

valla ben kendi adıma şöle söyeleyeyim...

ne ana ne baba ne kocaa hepsi bir yana çocuk bir yana canını kime versen deseler hiç düşünmedenn çocuğuma dersin tereddüt etmedenn....benim canımdan al onun canına kat diyebilecek akdarr bir duygu işte anlata bildimmi bilemiyorumm....:1rolleyes::asigim:

kızlar şaka yapıyorum ya gerçekler zaten oğlan görünümlü kızım benim bütün kuzulara maşallah.annelik nasıl bişey.???? ona bakınca yüreğinin sızladığı içine koymak istediğin kimseyle paylaşamadığın parçan

aaaaaaaa maşallah süper olmuşş bence muhteşemm....ben erkeğin traşsızını sevmediğim için bana süper geldi pekk datlu maşallahh..

yeni bebek gelmiş..onada maşallahh..esmer yakuşuklusu....a.s.

teşekkür ederiz tekno teyzesi bizde tam erkek olduk artık :jeyyar:

aaayyy bu meleklerin hepsi çok tatlı yaaa maşallah hepsine
yirim ben bu tatlişkoları yiirrrr delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…