Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

oyy simgecikte buraya gelmiş, maşallah
b&m yusuf emrede büyümüş görmeyeli, pek yakışıklı olmuş maşallah.
doğucumda dişleri göstermiş maşallah, süveterini yerim onun ben

kızlar maşallah biz yokken baya renklenmiş burası :) oğluşum çok hastalandı 2 gündür geziyoruz doktorlarda...çok kötü yaa bebeklerin hastalanması rabbim korusun herkesin meleğini.tamda bu kışı hastalanmadan bitirdim diyodum.neyseki şimdi daha iyi yarın bi resimde bizden gelir artık

pericik çok geçmiş olsun geçen gezme resimlerini koyunca bu kuzuyu bu hava çarpar diye düşünmüştümm..içimden geçmişti çok geiçmiş olsun çabucak iyileşsin inşallahh..

çok teşekkürler teyselerii :))))

tekno senin oğluşada pek yaışmış süveter kırmızı kıremızı maşalhhh

İKRA TEYZESİ BİZE NİYE OLUMSUP REP VEERDİN KUUU BEĞENMİYORMUSUN BİZİ

yok canım olurmu çok çok özür dilerim rep vermeyi bilmiyodum karıştırırken olmuştur kusıra bakma canım yaaa butun replerin sizin özür dilerim a.s.a.s.

yok canım olurmu çok çok özür dilerim rep vermeyi bilmiyodum karıştırırken olmuştur kusıra bakma canım yaaa butun replerin sizin özür dilerim a.s.a.s.

şaka kız öğrenirsin birinci şık sana katılıyorum olumlu ikinci sana katılmıyorum olumsuz repp...öğrenmiş oldun takıldım sana canımm...

ikraa banada eksi rep vermişsin kıs :)
bugün banyo yaptık bunları giydik

yeyyim senin kulaklarını kara üzüm çekirdeğim benimmm:asigim:

crescentmoon ay maşalh maşalh çok tatlı bebeşinn yaaa şapkasıda bi hoşş çok yakışmışş :)))))))

kızlarrrrr bugün oğluşumun emremin doğum günü
artık 1 yaşındayız
ya ne çabuk geçti
dün gibiydi doğum yaptığım gün
eve gelişimiz
minicikti bebeğim
şimdi koca adam oldu yaaa

Allahım Yusuf Emreye daha nice yaşlar ve hayırlı ömürler nasip etsin. zaman çabuk geçiyor valla, dün gibi geliyor ama büyüyorlar. akşama doğum günü partisi var yani

Allahım Yusuf Emreye daha nice yaşlar ve hayırlı ömürler nasip etsin. zaman çabuk geçiyor valla, dün gibi geliyor ama büyüyorlar. akşama doğum günü partisi var yani

Allah razı olsun canım
rabbim ehpimizin yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin
evet yaa çok cabuk geçiyoooa.s
malesef akşama yok parti:çok üzgünüm:
cumartesi günü var :lepi:
babamız çok geç geliyo o yüzden hafta sonu toplayalım akrabalarımızı dedik
ama dayısı yani abim dün akşamdan kutladı doğum gününü
cumartesi gelemicekmişş
kocaman bir trennn almış oğluşuma duman bile tüttrüyo bayıldı bizimki gamyoncuiremsu
duman çıkan deliğe parmağını sokmaya çalışıyokaydirigubbakcemile3
trenin gidişini izliyo izliyo bi vuruyo raylarından çıkartıyo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

yusuf emrecik maşallah oğluşa kocaman delikanlı oldu haa.nice murlu huzurlu sağlıklı yıllara ailenle birlikte sevgili kuuzş maşallah sana..:teytey:

yusuf emrecik maşallah oğluşa kocaman delikanlı oldu haa.nice murlu huzurlu sağlıklı yıllara ailenle birlikte sevgili kuuzş maşallah sana..:teytey:

teşekkürederiz tekno teysesiiiŞenizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…