bugun basinizdan gecen komik olaylari anlatalimmi kizlar

A

asksinsen

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi asksinsen
ben basliyorum
4 kisi aksam is cikici toplandir bir yere gitti ilce olarak yaniorda bi is yeri vardi arkasimlarla orayi ortak acmayi dusunuyoduk.gittik gezdik bi kac yerede baktik donuste 4 muzunde feci halde tuvaleti geldi ben kocama diyorum nolur bi yer bul wc ye girelim bagirsaklarimiz patliycak oda diyo yok buralarda duracak yer cok icecek icmistik hepimiz bi adam var arap kilot diye adi o ismarladi zorla bende dedim artik kilot bizi kilotumuza isetcek zornan ismarladi deik sonra arkadasim esi o dayanamadi arabayi park etirdi ormana tuydu o rahatladi biz daha kivraniyoruz eve geldik once ben girdim sonra arkdasim rahatladik erkek istedigi yere yapabiliyo ama biz cok zorlamaistikdelikafadulden

• Konu Sahibi asksinsen
bide aksam 15ye dogru esim ve bi tanidik evelerimize gidiyoruz ana yol uzerinden baktim yol bos yaya isina bastim o sira bi kamyon geliyodu o gelene kadar sondu isik sonra esim basti dur ben basiyim bide dedi isik yanana kadar adam koca kamyonun gazina basti isik yanmadan gecti sonra biz gulduk adamda bize inat yapti derken sofor dondu bakti kornaya uzunca bi basti bak gectim dercesine bi guldu cok hosumuza gitmisti

• Konu Sahibi asksinsen
bugun daha disari cikmadim ciksam olurdu kesin biseyler gulucek e sira sizde sizde baylasinda gulelimzemuszemus

X