• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün atanacak kopyacı zihniyete...

cevizlikek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
352
1
46
Uşak
Arkadaşlar biliyorsunuz bugün atama sonuçları var...350 tam yapan aday atanıyor hem de emşn olun en güzel yerlere ege kıyılarına, akdenize, canım anadoluma...Genç beyinleri,saf çocuklarımız zehirliyecekelr zamanla...eğitim denen seye hiç önem vermeyecekler sizce kopya çekip iş bulan biri eğitime önem verir mi ya da çocuk ları gençleri sevecek vicdana sahip midir?
bu arada sayı 350 olsaydı keşke...en az 7000 kişiye dağılan sorular sonucunda atanacak 7000 kopyacı öğretmen 7000 kopya cekmeyen öğretmenin canını yaktı hakkımı asla helal etmiyorum...
onları koruyan kollayan yakalamak istemedigi için yakalamayanlara da hakkımıız helal etmeyelim..Türk milleti uyutuluyor medyada kopyacılar temizlenmiş sınav iptal edilip haksızlık giderilmiş gibi görüntüler yaratıldı...şu an sokaktan gecen teyzeme sorsak der ki evladım sınav iptak oldu kopyacılar da sorgulandı atanmıyorlar:50:
her sey ortada uyutuluyoruz ..bu rezalet dünya tarihinde yok olamaz da...
sadece ilahi adalete kaldık e cıkacaktır bu yapanların bir yerlerinden tez zamanda inş...2011 kpss ye calışalım biz şimdi duayla belki kopya çekilmez diyerek başlayalım bakalım..:56:

ben de en çok yanlı medya ile kopyacıları kollayanlara sinirleniyorum..

ilk defa kpssye girdim ve bu şey başıma geldi. atanacakken tekrar ders çalıştım,yaşadığım sinir harbini anlatamam. kaç kez pişman oldum bu işe girdiğime,hiç bulaşmasaydım devlet sektöre, sizin yapacağınız sınav bu kadar olur diye kaç kez kahrettim.
atanacak puanı almışken,tekrar atanacak puanı almak zorunda kaldım.

ve arkadaşım; sözde sınavı iptal ettiler, benim sıralamam 250 kişi civarı ilerledi ama ilk sınavda açılan okullar hep gitti. benim ilk 10 tercihim uçmuştu.genellikle yolu , başı olmayan okulları bırakmışlar.. okul okuldur,oradakiler de öğrenci ama dalga geçer gibi bir de bunu yapmaları çok ağrıma gitti.

bu arada gy ve gkde de kopya çekildiği hatta bunların kimler olduğunu,hangi gruba mensup olduğunu da herkes biliyor,devlet sokakta ki alakasız vatandaş ile kendisini kandırsın anca..

haklısın cekenler ortada aslında ama tepki yok...ataman nereye oldu bu arada?bunların arasından sıyrılıp atanmak zor ama basaracagız mecburen..

Bu yapılan çok çok büyük bir haksızlıklı. Hakedenin hakkını yemekti.. o kadar insanın emeği boşa gitti. ilk sınava girip emeğiyle yüksek puanlar alıp 2. de bazı nedenlerden malesef o kadar iyi yapamamış, sınava girememiş insanlar elbetteki var.
o kadar motive ol, çalış sınav uçsun gitsin.
üstelik ben mağdur edilenlerin en azından hakettikleri sıralamaları aldıklarına bile inanmıyorum! hiç bir şeyi düzeltmedikleri gibi, insanların zamanlarını, emeklerini, motivasyonlarını hatta umutlarını çaldılar!

sınava girmedim ama kendi sınavım iptal edilmiş kadar üzüldüm. Hakkım yok kimsenin üzerinde ama olmayan hakkımı bile helal etmem hiç birine!

Son düzenleme:
Back