B Bloommmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 91 20 3 27 Perşembe 15:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Bloommmm #1 Bugün aşılama oldum ama eşimin sonuçları kötü geldi. Yine de Allahtan umut kesilmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Bugün aşılama oldum ama eşimin sonuçları kötü geldi. Yine de Allahtan umut kesilmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Z zuzuuuuu68 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 41 11 3 Perşembe 19:31 Konu Sahibi Konu Sahibi Bloommmm #2 Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah. Aşılamadan önce Ovitrella oldunuz mu acaba
Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah. Aşılamadan önce Ovitrella oldunuz mu acaba
M Meryem44 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 12 1 1 33 Perşembe 19:35 Konu Sahibi Konu Sahibi Bloommmm #3 Bloommmm .!.: Bugün aşılama oldum ama eşimin sonuçları kötü geldi. Yine de Allahtan umut kesilmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel sonuç alırsınız
Bloommmm .!.: Bugün aşılama oldum ama eşimin sonuçları kötü geldi. Yine de Allahtan umut kesilmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel sonuç alırsınız
B Bloommmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 91 20 3 27 Perşembe 22:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Bloommmm #4 zuzuuuuu68 .!.: Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah. Aşılamadan önce Ovitrella oldunuz mu acaba Genişletmek için tıkla... Evet gonal f kullandım daha sonra ovitrella oldum 2 gün sonra aşılama yapıldı
zuzuuuuu68 .!.: Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah. Aşılamadan önce Ovitrella oldunuz mu acaba Genişletmek için tıkla... Evet gonal f kullandım daha sonra ovitrella oldum 2 gün sonra aşılama yapıldı
B Bloommmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 91 20 3 27 Perşembe 22:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Bloommmm #5 Meryem44 .!.: İnşallah güzel sonuç alırsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah