bugün aldığım kararla bende başlıyorum yardım ve desteklerinizi bekliyorum

sweedy

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
2.408
398
Hayırlı akşamlar herkese
7 senelik evli çalışan 1 çocuk annesiyim
Özel sektör çalışanı olarak patronun egosunu senin üzerinde tatmin etmesi 24 saatini de işte geçirmeni beklemesi ve okadar çalışıp emek vermeme rağmen aldığım asgari ücret ve can sıkan tavırlar verdikleri elsağlıklığı...
Biraz açtığınız konuları inceledim.
Sanırım konuları yetiştirmem içinçok bizamanım kalmamış. Dershaneye gitmeye pek fazla imkanım yok. İş çıkışı evde 20:00 daoluyorum. Yemek çocuk derken saat 22:00 oluyor kalan vaktimde tempolu çalışarak arayı kapatabilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Hangi kaynaklardan çalışabilirim? Hertürlü fikire ve desteğe ihtiyacım vAr. Değerli yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum. (lise mezunuyum ve aö bankacılık sigortacılık okuyorum)

sizin için en uygunu uzaktan eğitim dersleri gibi.. bi inceleyin isterseniz. youtube da güzel ders videoları var onları da tavsiye ederim. ilk olarak bunları inceleyip başlayabilirsiniz. youtube da benim hocam sayfasında gk dersleri var. hocalar çok kaliteli ve inanılmaz yardımcı oluyorlar. kaynak olarak da soru bankasında ne olursa çöz ama konu anlatım kısmı biraz sana kalmış. her yayının artısı eksisi var. internetten sipariş vereceksen kitapseç sitesini inceleyebilirsin.. şimdiden başarılar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…