• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun açıklanacak mı yoksa p.tesiyemı kaldı?

bende bugünden beri uğraşıyodum giremiyordum şimdi girebildim ama açıklanmamış pazartesiye kaldı galba:çok üzgünüm:

evet kızlar baktım yok sanırım p.tesıye kaldı bugun acıllanır dıyede duydum ıste oradn burdan dogru degılmıs malesef

Aöf hiç böyle yapmazdı hep en geç 3 hafta sonra açıklanırdı bizde onların yalancısıyız aöf de kalıplar pek değişmez ne oldu bu sefer anlayamadım mezuniyet töreni varmış pzr günü onun telaşına mı düştüler 1,5 milyona yakın insan bekliyor kendi sitelerinde bir açıklama yapabilirlerdi haber61in hberine karşılık,onların hbrleride fos çıktı sonuçlar dün açıklanır dedik aöf yüzünden yalancı çıktık iyi mi :))

bu cok buyuk bı sacmalık bız vızeyle fınal arası az dıyoruz ama gırıyoruz sonucları acıklamakta onların sorumlulugu haftasonu calısıp yetıstırmelıler boyle sacmalık olmaz

açıklanmıs ama ben cok uzgunum berbat geldı hep 40 ve kusurler kalmısım derslerden mattan bıle 42 ıle kkalmısım ((((((((((((

2 gün eziyet çektirdiler bi sonuç ögrenmek için Selinciğim ben senin bütünlemede geçeceğine inanıyorum başarılar üzülme nasip artık ...

Back
X