Bugün 23 Nisan törenlerinde bir köy okuluna davetliyim. Neden mi davet ? Çünkü aşağıda yer alan 20 1. sınıf öğrencisinin bayram kıyafeti KK tarafından karşılandı.
Davete icap gerek diye gittim köye fotografladım bugünü.
bayram çoşkusuna kocaman katkılarınız için çok teşekkürler..bizi bayramda yalnız bırakmadığınız içinde çok mutlu olduk ayrıca....KK ekibine ve tüm üyelerine selam yoluyor o 20 çiçek..nice bayramlara...(o çiçeklerin öğretmeni...)
kk sayesindemii:1shok:e bizim niye haberimiz olmadı kazen:çok üzgünüm:çorbada bi tuzumuz olurdu:enbuyukkk:
yalnız kıyafetler cidden çok hoş.kk adına teşekkür ediyor,tüm çocukların bayramını bir kez daha kutluyoruma.s.
Bu sitenin eğitime katkı sağladığını duymuştum,ama uygulamaları görmek gerçekten beni çok mutlu etti.Size teşekkür ediyorum sayın kazen.Çocuklarımızın,dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.Çiçekler hiç solmasın...a.s.:enbuyukkk
Kendimden utanıyorum ki bu konuyu ancak şuan ve oda link gönderilmesiyle okuyorum.
kk üyesi olmaktan gurur duyuyrum diyemiycem çünkü bölesine anlamlı bir davranıştan haberim yok.
KK ne teşekkür ediyorum bu güzel davranışından dolayı.
2009, 23 Nisan törenlerinde havanın kapalı olması sebebi ile çocuklar bu köyde tören yapmadı 2-3 öğrenci temsili olarak il merkezine yolladındı. Bu sebepten bu seneye ait 23 Nisan fotograflarını yayınlayamadık.
Bilginize...
ılgili köye her resmi bayramda ve karne gününde gidiyoruz...
cidden duygulandım çok...ben zaten kart için verdiğim para nereye gidiyor acaba diye bir soruyu hiç aklımdan geçirmemiştim bile ama açıkçası şu güzellik için 10 kart daha al deseniz gözümü bile kırpmam karar vermek için...
yüreğinize sağlık kazen..emeğinize sağlık...ve lütfen pes etmeyin..gönül yorgunluğunuzu da unutun gitsin lütfen....:1hug::teselli:
:enbuyukkk:teşekkürler ve tebrikler Kazen .inanıyorum ki bu site için elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz.yavrucukların gözlerindeki mutluluğu görmek muhteşem bir duygu.sadece bu bile yeter bence.çocuklara ve bizlere bu muhteşemliği yaşatmaya devam edin lütfen.vereliniortak buyrunnnnnnnnnsaygılarımla...
sağ alanda yer alan anket ne kadar duyarSIZ olduğumuzun göstergesidir. Anket sonucu içler acısı, başka bir anket bundna çok daha kısa sürede binlere ulaşırken oy sayısı bu ankette çok düşük yerlerde kalmış.
köyün adı Hakkaniye köyüdür. Bu yardımların yanı sıra geçen sene temizlik sponsoru da olduk ve okulda tüm 1.2. sınıflara diş fırçası diş macunu ve okulun tüm temizlik malezemeleri (en az 1 senelik) Colgate ile tarafımızdan karşılanmıştır.