bugn ilk defa doktora gidicem

ayredafatsum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
50
3
arkadaslar evde yaptıgım test sonucu ve kan tahlılıne gore hamıleyım bugun ılk defa doktoro gıdıcem umarım hersey yolundadır çok heycanlıyım bana dua edın lutfen...

inşallah iyidir bebişin bende hamıleyım ama doktor daha cok kucuk 2 hafta sonra gel dedı bende sabırsızlıkla beklıyorum ınsallh bebısım ıyıdır cok korkuyorum bi sorun cıkarsa dıye :KK43: umarım hersey yolunda gder benım kasıklarımda az agrı var sızdede oluyormu?????????

onat kasıklarında ağrı oluyor, sanki adet görecekmişsin gibi küçük kasılmalar, bu çok normal merak etme, ben de 5 hafta 4 günlük hamileyim :)

cok saol gulnurceylan tesekkur ederım bılgılerınız ıcın.henuz doktora gıtmedım yanı gıttım ama daha erken ultrasonrda bırsey gorunmez korkarsın sımdı 2 hafta sonra gel dedı bende hala beklıyorum sız gıttınızmı doktora ultrason ıcın?bıde çin takvimi hakkında bılgın varmı %90dıyorlar ama:)

arkadaslar hepinize çok tesekkur edıyorum evet bugun gıttım doktora bebegımın sadece kesesını gorduk kalp atışı için 10 gun sonra gıdıcem .bu arada benım de kasıklarımda agrı oluyordu doktoro soyledım bunun olması normal dedı rahım bır balon gıbı acılıcak dedı olurmuş yanı hepınıze tesekkur ederım

ben dün gittim doktora sen de gittiğinde daha keseyi göreceksin, o kadar, ben sana haber ver,rim gelişmeleri muhtemelen bir hafta önündeyim senin, keseyi gördükten sonra da kalp atışı dinemeye gideceksin... hayırlısı bakalım :)

canım hayırlısı olsun allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah bende yarın gideceğim doktora bakalım inşallah herşey yolundadır sonuna kadar yolunda gider

ayredafatsum ve gulnurceyhan son adetıniz ne zamandı sizin . benım kanda gebelık cıktı ama doktora gıtmedım de merak edıyorm

X