Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dudak Makyajıbuğday tenliler kullandığınız rujların markaları ve numaraları neler....
Ben şeftali tonu kullanıyorum bazende pembe.Buğday tenden çok az açık benim ten rengim.Alix avien fırçalı rujunu kullanıyorum pembe olarak.Şeftali olarakta golden rose ama numarası silinmiş malesef.
Ben şeftali tonu kullanıyorum bazende pembe.Buğday tenden çok az açık benim ten rengim.Alix avien fırçalı rujunu kullanıyorum pembe olarak.Şeftali olarakta golden rose ama numarası silinmiş malesef.
barbara bort 453 numara sanırım rujun numarası silinmiş ama öyle hatırlıyorum ben buğday tenliyim herkes rujumun markasını numarasını soruyor kesinlikle tavsiye ederim:)şeftali tonlarında
verita kırmızı sanırım 126 olmalı avon sparkle peach çok açık geldi aslında rengi ama idare eder avon vino disco en çok kullandığım bu avon ametist pembesi biraz koyu pek kullanamıyorum avon sequin hiç belli olmuyor öylece kaldı... avon twinkle pink bir kere denedim çoook açık pembe hiç beğenmedim. maybelline cristal pink yazın iyi gidiyor oriflime şu dışı sarı olan ama ismini unuttum
pembeden pembeye farklılık var canım ama bence yakışır sana her türlü ruj.senin gbi beyaz tenli siyah saçlı bi arkadşm var ona ben her renk ruju yakıştırıyorum